Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2023, 10:07

Gherschaagk έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:04
foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:52
Μαλάκες δεν είστε εξοργισμένοι; Εγώ είμαι. Φταίω εγώ ή εσείς;
Εγώ είμαι μονίμως εξοργισμένος και έχω πει ότι χρειάζεται ξένη κατοχή. Κάτι άλλοι είναι που λένε "έλα μωρέ, όλα τα αρνητικά προσέχεις".
Με τα θετικά να είναι οι ωραίες παραλίες και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα.
Ναι, όπως και στην Αϊτή :)

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 02 Μαρ 2023, 10:08

Unique έγραψε:
Εδω να πουμε οτι θα πρεπει να εξετασθει και το σεναριο του δολου. Αλαλαγμοι οπως "επιτελους εχουμε νεκρους" με βαζουν σε δευτερες σκεψεις.

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουν οι Έλληνες την ζημιά που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία...
Δεν έχεις ίχνος τσίπας πάνω σου;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 02 Μαρ 2023, 10:09

Αυτή η σκύλευση, αυτή η θεατρική παράσταση ξεπλύματος από τα μποτάκια/παπαγαλάκια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν, αυτός ο χορός "εμείς είμαστε ο καλοί, ψηφίστε μας", πάνω στα πτώματα ανθρώπων που πλήρωσαν με την ζωή τους την εγκληματική ανικανότητα των κομμάτων που πατρονάρετε, είναι τόσο αηδιαστική, που δεν σας φτύνω για να μην λερωθεί το σάλιο μου από την σαπίλα που ζέχνετε.

Άμετέ μου στο διάολο κομματόσκυλα...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Μαρ 2023, 10:09

foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:07
Gherschaagk έγραψε:
foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:57

Εγώ είμαι μονίμως εξοργισμένος και έχω πει ότι χρειάζεται ξένη κατοχή. Κάτι άλλοι είναι που λένε "έλα μωρέ, όλα τα αρνητικά προσέχεις".
Με τα θετικά να είναι οι ωραίες παραλίες και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα.
Ναι, όπως και στην Αϊτή :)
Μέχρι να πιάσει μπουρίνι δλδ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 02 Μαρ 2023, 10:11

foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:06
sharp έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:24
Nostalgia έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:15

Το αυτονοητο ειναι.... Βεβαια λογω ονοματος θα ξαναβγει βουλευτης, κανονικα θα επρεπε να μην κατεβει καν στα ψηφοδελτια....
Μα ήδη απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα, με αυτή την κίνηση ανέβηκαν οι μετοχές του. Παράξενο πώς το σκέφτονται ορισμένοι.
Δεν ανέβηκαν οι μετοχές του σαν πολιτικός, αντιθέτως η πορεία του είναι τρισάθλια και είπα και σε αυτό το νήμα ότι κατά τη γνώμη μου η επόμενη φρίκη θα είναι αστικό λεωφορείο της σύμβασης παραχώρησης σε ΚΤΕΛ με φωτιά και πόρτες να μην ανοίγουν. Πρέπει να πω ότι την εκλογή αυτού του τύπου τη θεωρώ ικανό λόγο να νεκραναστηθούν οι Βούλγαροι του '40 και να τους δοθούν πλήρη δικαιώματα χρήσης του πληθυσμού των Σερρών για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Απλώς σε προσωπικό επίπεδο είναι μια έντιμη κίνηση, σίγουρα πολύ καλύτερη από τη συνηθισμένη των υπουργών σε τέτοιες φάσεις η οποία είναι "δεν παραιτούμαι για να μην παραδεχτώ ότι έγινε μαλακία".

Προφανώς και δεν πρέπει να ξαναείναι υποψήφιος, αν κατέβει σημαίνει είναι σκατάς. Άλλο παραίτηση διαμαρτυρίας και άλλο παραίτηση αποτυχίας.
Μου κάνει εντύπωση ότι αυτόν τον τύπο, για κάποιο λόγο, πριν τις εκλογές του 19, του έκανε τρελή αβάντα το news24, που τα τελευταία 2 χρόνια έχει περάσει στην αντιπολίτευση. Το άτομο δεν κατάφερε ποτέ ούτε καν να υποδυθεί ότι έχει κάποιο προσόν ή κάποιο λόγο να τον ψηφίσεις, πέρα απο το ότι λέγεται Καραμανλής. Το ότι του δώσανε "εύκολο" υπουργείο, απο τα πιο ευνοϊκά για να χτίσεις μίζες και διασυνδέσεις, είναι προφανές πόση αξία του δίνανε, ακόμα και μέσα στο κόμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 02 Μαρ 2023, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 02 Μαρ 2023, 10:12

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:08
Unique έγραψε:
Εδω να πουμε οτι θα πρεπει να εξετασθει και το σεναριο του δολου. Αλαλαγμοι οπως "επιτελους εχουμε νεκρους" με βαζουν σε δευτερες σκεψεις.

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουν οι Έλληνες την ζημιά που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία...
Δεν έχεις ίχνος τσίπας πάνω σου;

Γελαει ρε συ. ΓΕΛΑΕΙ!!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Μαρ 2023, 10:12

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:48
Ακόμα δεν έχουμε απολογισμό και αγνοούμενους, ούτε κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι έγινε.
Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, υπάρχουν νεκροί που δεν εχουν βρεθεί οι σοροί τους.
Η λέξη αγνοούμενος μέχρι 10-12 ώρες, σημαίνει κατά 50% νεκρός. Απο 'κει και πάνω, ανεβαίνουν κατακόρυφα οι πιθανότητες όλο και περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 02 Μαρ 2023, 10:12

killzone έγραψε:
01 Μαρ 2023, 22:40
Οταν σου λεει ο εργαζομενος οτι θα υπαρξει ατυχημα συντομα και οτι ολα υπολειτουργουν Ποιος παπαρας υπουργος θα κατσει να τον παρει στα σοβαρα ;

Αυτη ειναι η Ελλαδα οι Υπουργοι ΞΕΡΟΥΝ καλυτερα απο τους εργαζομενους
Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι.

Εχω την θέση; Άρα είμαι καλύτερος από σας.
Πρέπει να δεις τον υποδιευθυντη στην εταιρεία που δουλεύω. Μιλάμε για τον υπέρτατο και πιο ανοργανωτο μαλάκα που μπορείς να βρεις σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων.
Ούτε email δεν ξέρει να στέλνει. Και δεν μιλαμε για δημόσιο τομέα (σκέψου εκεί δηλαδή τι γίνεται).
Πουτσες ρουφάνε για να πάρουν κάποιες θέσεις, πουτσες ρουφάνε και για να τις κρατήσουν.
Μιλάμε για άτομα που η μόνη τους χρησιμότητα θα ήταν τα ιατρικά πειράματα.
Αποπατος με άρωμα Ελλάδας.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Μαρ 2023, 10:14

Unique έγραψε:
Επίτηδες το κάνεις, για να σε βρίσουν;

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 02 Μαρ 2023, 10:14

Όταν ζεις σε μια χώρα που εκ των υστέρων οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι άνθρωποι παραιτήθηκαν από τον ΟΣΕ λόγο ελλείψεων μέτρων ελέγχου , όταν οι ίδιοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν επιστολές των εργαζομένων για την έλλειψη μέτρων.
Αλλά όλες οι αποκαλύψεις τους γίνονται εκ των υστέρων και αφού θρηνήσαμε τόσα θύματα και οι ίδιοι δημοσιογράφοι όπως ο Καμπουράκης ο Ευαγγελάτος κ.λ.π αυτό το ονομάζουν μαχόμενη δημοσιογραφία και θεωρούν ότι είναι στις επάλξεις της δημοσιογραφίας.

Σημαίνει ένα πράγμα.

Σίγουρα μας θεωρούν βλάκες , μαλάκες ,χαζούς , πρωτόγονους ,γενικά ανθρώπους που τους έχουν στο τσεπάκι τους και μπορούν να τους μανουπλάρουν και να τους ταίζουν ότι θέλουν αυτοί.

Όμως αυτό που με φοβίζει είναι ότι αυτά είναι σημάδια ενός διεφθαρμένου δημοκρατικού πολιτεύματος .
Καλύτερα να αλλάξουν ιδιότητα απο δημοσιογράφοι να γίνουν διαπιστωνογράφοι.
Κρίμα στους ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 02 Μαρ 2023, 10:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 10:14

Gherschaagk έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:14
Unique έγραψε:
θελει να παει για μπανιο;

:102:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Μαρ 2023, 10:15

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:32
Εγώ μπορώ να φέρω και πανό με συνθήματα.
ειμαστε 2 είμαστε τρείς put the kot down and freeze". Αστειεύομαι, θέλω να πώ οτι συμμερίζομαι την διψα σου για ελευθερία, αλλά θελει προετοιμασία, υπομονή και μετά αγώνα, σαν να πηγαίνεις στο Εβερεστ. Εχει ενα στο συνταγμα στην κατω πλατεία.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 02 Μαρ 2023, 10:15

Kauldron έγραψε:
01 Μαρ 2023, 22:37

Προφανώς και γνωρίζω ότι όλα αυτά είναι staged αλλά..... Τι είναι αυτά ρε ΓτΧ και ΓτΠ που τους πέταγε;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 10:17

Niki έγραψε:
Όταν ζεις σε μια χώρα που εκ των υστέρων οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι άνθρωποι παραιτήθηκαν από τον ΟΣΕ λόγο ελλείψεων μέτρων ελέγχου , όταν οι ίδιοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν επιστολές των εργαζομένων για την έλλειψη μέτρων.
Αλλά όλες οι αποκαλύψεις τους γίνονται εκ των υστέρων και αφού θρηνήσαμε τόσα θύματα και οι ίδιοι δημοσιογράφοι όπως ο Καμπουράκης ο Ευαγγελάτος κ.λ.π αυτό το ονομάζουν μαχόμενη δημοσιογραφία και θεωρούν ότι είναι στις επάλξεις της δημοσιογραφίας.

Σημαίνει ένα πράγμα.

Σίγουρα μας θεωρούν βλάκες , μαλάκες ,χαζούς , πρωτόγονους ,γενικά ανθρώπους που τους έχουν στο τσεπάκι τους και μπορούν να τους μανουπλάρουν και να τους ταίζουν ότι θέλουν αυτοί.

Όμως αυτό που με φοβίζει είναι ότι αυτά είναι σημάδια ενός διεφθαρμένου δημοκρατικού πολιτεύματος .
Καλύτερα να αλλάξουν ιδιότητα απο δημοσιογράφοι να γίνουν διαπεστογράφοι.
Κρίμα στους ανθρώπους.
σημαδια λεει...

ποια σημαδια καλε; εχει σαπισει το οικημα απο τα θεμελια και πεφτουν κομματια καθε μερα... στα σημαδια εχεις μεινει; εθελοτυφλοι...; :102:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Μαρ 2023, 10:17

taxalata xalasa έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Unique έγραψε:
θελει να παει για μπανιο;

:102:
Εγώ λέω πως θέλει να στείλει μερικούς.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών