Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Μαρ 2023, 14:05

Ναύτης έγραψε:
01 Μαρ 2023, 13:57
Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 13:29
Ναύτης έγραψε:
01 Μαρ 2023, 13:22

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι "ημιτελές" το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, είναι ολοκληρωμένο και κανονικώς υπογεγραμμένο. Η Νικολάου ισχυρίζεται ότι οι ελεγκτές έπρεπε να περιμένουν την έκθεση της επιτροπής ανταγωνισμού πριν ολοκληρώσουν το πόρισμα. Τέλος, τα περί "πρόωρης παράδοσης" του πορίσματος στο ντοκουμέντο είναι επίσης ισχυρισμοί της Νικολάου.
Πολύ πιθανόν, δεν αντιλέγω γιατί δεν το ξέρω, όπως κανείς μας άλλωστε δεν ξέρει ακριβώς τι έγινε, ό,τι διαβάζουμε ή ακούμε εδώ κι εκεί λέμε. Άλλωστε κι αυτή, αν όντως έχει λερωμένη τη φωλιά της όπως είναι πιθανό, κάτι πρέπει να πει. Όταν βλέπει κανείς όμως να επεμβαίνει ο εισαγγελέας και να βγάζει στη σέντρα ελεγκτές του ΣΔΟΕ, μπαίνουν κι άλλες παράμετροι στη μέση και μου φαίνεται αρκετά λογικό να πρέπει να τις συνυπολογίσουμε. Κι αν δεν τελειώσει η έρευνα και δεν βγουν όλα στη φόρα (όσα βγουν, τέλος πάντων), σίγουρα δεν θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ώστε να είμαστε απόλυτοι στην ετυμηγορία μας ως γνήσιοι δικαστές του καφενείου.
Η διαρροή εγγράφων μιας δικογραφίας είναι αξιόποινη πράξη (θυμίζω ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την Νικολάου παραγγέλθηκε από τον εισαγγελέα μετά από μηνυτήρια αναφορά του συριζα), οπότε ορθώς ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία.
Απ' εκεί και πέρα, να πω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να μπλέξει κάποιος λόγω απ' ευθείας αναθέσεων, ειδικά όταν κάνει κατάχρηση της πρακτικής αυτής. Απ' την άλλη, να πω επίσης ότι στις συμβασιοποιήσεις αυτές εμπλέκεται, πέραν της πολιτικής ηγεσίας ως αποφαινόμενο όργανο, μια πληθώρα υπηρεσιακών παραγόντων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι μάλλον αστείος ο ισχυρισμός ότι το ΣΔΟΕ είναι μια υπηρεσία που μπορεί να χειραγωγήσει ο Βαξεβάνης.
Κι αυτός ακριβώς (το μπλε) είναι ο λόγος που κι εγώ λέω ότι είναι πιθανό να να ισχύουν αυτά που της καταμαρτυρούν. Πιθανό, για σίγουρα θα μάθουμε.

Για τον δε Βαξεβάνη που λες, δεν είναι ανάγκη να χειραγωγεί όλο το ΣΔΟΕ (αν και εφόσον κι εδώ φυσικά). Αρκεί ένας-δυο από μέσα να θέλουν να πετύχουν κάποιο κέρδος, όποιο κι αν είναι αυτό (οικονομικό, πολιτικό οτιδήποτε). Είπαμε, αν...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 15:25

Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 13:16
hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 12:46
Otto Weininger έγραψε:
01 Μαρ 2023, 12:36
Είναι φως φανάρι τι έχει γίνει.
Ναι, η Νικολάου μασούλησε γερό χρήμα. Το έχω εξηγήσει με αριθμούς σχεδόν από την αρχή.
Ο Στούμπος, που είναι δημοσιογράφος της Αυγής, είπε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η έρευνα για να πει ό,τι έχει να πει οριστικά και μιλάει μόνο για το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης και για το αν πρέπει ή όχι η Νικολάου να συνεχίσει πολιτικά την πορεία της. Ο οικονομικός εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία κατά των μελών του ΣΔΟΕ που παραδώσανε στον Μπαγκς Μπάνυ μια ημιτελή έκθεση που την βαφτίσανε πόρισμα. Αλλά ο Χέλης-Τσακνόρις δεν μασάει απ' αυτά. Προχώρησε σε δίκη, καταδίκη και εκτέλεση δι' απαγχονισμού στην κεντρική πλατεία, επειδή ξέρει πόσο κάνει η χλωρίνη στο μαγαζί του. Αυτά είναι...
Απλά μαθηματικά είναι, απλά οι Έλληνες δεν έχουν μάθει να σκέφτονται μαθηματικά αλλά με πολιτικό φανατισμό, καλή ώρα, που σε τυφλώνει από την πραγματικότητα που λέει ότι αν κάτι έχει αρχικό κόστος Χ και το δημόσιο το προμηθεύεται σε τιμή 8Χ, κάποιος έχει φάει 7Χ. Δεν χρειάζεται ούτε επιτροπές ούτε τίποτα. Είναι απλά μαθηματικά πρώτης δημοτικού.

Στο σύμπαν λοιπόν που ζεις, αυτά τα 7Χ είναι δυνατόν απλώς να εξαφανίστηκαν σε κάποιον άλλον πλανήτη ή κάποια άλλη, εξίσου κουλή εξήγηση. Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Μαρ 2023, 16:08

hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 15:25
Bic έγραψε:
hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 12:46

Ναι, η Νικολάου μασούλησε γερό χρήμα. Το έχω εξηγήσει με αριθμούς σχεδόν από την αρχή.
Ο Στούμπος, που είναι δημοσιογράφος της Αυγής, είπε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η έρευνα για να πει ό,τι έχει να πει οριστικά και μιλάει μόνο για το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης και για το αν πρέπει ή όχι η Νικολάου να συνεχίσει πολιτικά την πορεία της. Ο οικονομικός εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία κατά των μελών του ΣΔΟΕ που παραδώσανε στον Μπαγκς Μπάνυ μια ημιτελή έκθεση που την βαφτίσανε πόρισμα. Αλλά ο Χέλης-Τσακνόρις δεν μασάει απ' αυτά. Προχώρησε σε δίκη, καταδίκη και εκτέλεση δι' απαγχονισμού στην κεντρική πλατεία, επειδή ξέρει πόσο κάνει η χλωρίνη στο μαγαζί του. Αυτά είναι...
Απλά μαθηματικά είναι, απλά οι Έλληνες δεν έχουν μάθει να σκέφτονται μαθηματικά αλλά με πολιτικό φανατισμό, καλή ώρα, που σε τυφλώνει από την πραγματικότητα που λέει ότι αν κάτι έχει αρχικό κόστος Χ και το δημόσιο το προμηθεύεται σε τιμή 8Χ, κάποιος έχει φάει 7Χ. Δεν χρειάζεται ούτε επιτροπές ούτε τίποτα. Είναι απλά μαθηματικά πρώτης δημοτικού.

Στο σύμπαν λοιπόν που ζεις, αυτά τα 7Χ είναι δυνατόν απλώς να εξαφανίστηκαν σε κάποιον άλλον πλανήτη ή κάποια άλλη, εξίσου κουλή εξήγηση. Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες.
Κι όλα αυτά, επειδή πουλάς χλωρίνη. Να καταργήσουμε εισαγγελείς, δικαστές, ΣΔΟΕ, ΑΑΔΕ... τα πάντα. Να σε παίρνουν τηλέφωνο και να τους λες κατ' ευθείαν το πόρισμα, μην χάνουμε και χρόνο.

Όσο για τον φανατισμό που λες, μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Και υπέρ, αλλά και κατά. Κι επειδή η δική μου γενική εικόνα και στάση μάλλον δεν δείχνει προς τους περισσότερους συνομιλητές μου (και εδώ αλλά και IRL) ότι λειτουργώ με κάποια μορφή φανατισμού, παρά μόνο σε κάποιους πολύ φανατισμένους "κατά", καλή ώρα, για ξανασκέψου το λίγο μήπως κάνεις κάποιο λάθος. Μήπως λέω ρε παιδάκι μου, ξέρω ότι εσύ δεν κάνεις ποτέ λάθος, αλλά λέω, μήπως αυτό που λες ανήκει στο 0,0000000001% των περιπτώσεων που μπορεί κι εσύ να έχεις μόνο 99% δίκιο κι όχι 100% όπως συνήθως.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 16:31

Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:08
hellegennes έγραψε:
Bic έγραψε:

Κι όλα αυτά, επειδή πουλάς χλωρίνη.
Σαν να μην έγραψα τίποτα. Όλα αυτά γιατί κάπου εξαφανίστηκαν 7Χ χρήματα για τα οποία η εξήγησή σου είναι "ξέρουν οι εισαγγελείς" (αν και δεν ασχολήθηκαν εισαγγελείς με αυτό συγκεκριμένα).

Προτίθεσαι να δώσεις κάποια μη φλύαρη απάντηση στο πού πήγαν αυτά τα λεφτά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Μαρ 2023, 16:38

hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:31
Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:08
hellegennes έγραψε:

Κι όλα αυτά, επειδή πουλάς χλωρίνη.
Σαν να μην έγραψα τίποτα. Όλα αυτά γιατί κάπου εξαφανίστηκαν 7Χ χρήματα για τα οποία η εξήγησή σου είναι "ξέρουν οι εισαγγελείς" (αν και δεν ασχολήθηκαν εισαγγελείς με αυτό συγκεκριμένα).

Προτίθεσαι να δώσεις κάποια μη φλύαρη απάντηση στο πού πήγαν αυτά τα λεφτά;
Μα... όντως δεν έγραψες τίποτα. Την ίδια καραμέλα επαναλαμβάνεις εδώ και μέρες.

Όπως κι εγώ φυσικά, το ίδιο κάνω, επαναλαμβάνω την ίδια καραμέλα. Ότι θα περιμένω να δω την κατάληξη της έρευνας που διενεργείται. Δεν βιάζομαι είτε να καταδικάσω ή να υπερασπιστώ χωρίς στοιχεία, επειδή (νομίζω ότι) μπορώ να κάνω έναν απλό πολλαπλασιασμό, χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω για την υπόθεση. Αυτήν την βιάση την δείχνουν συνήθως κάτι φανατικοί, που αρπάζουν κάτι στον αέρα κι αρχίζουν να ουρλιάζουν σαν όχλος, παρ' όλο που υπάρχουν αρμόδιοι που παράλληλα εξετάζουν την υπόθεση.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 16:51

Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:38
Όπως κι εγώ φυσικά, το ίδιο κάνω, επαναλαμβάνω την ίδια καραμέλα. Ότι θα περιμένω να δω την κατάληξη της έρευνας που διενεργείται. Δεν βιάζομαι είτε να καταδικάσω ή να υπερασπιστώ χωρίς στοιχεία, επειδή (νομίζω ότι) μπορώ να κάνω έναν απλό πολλαπλασιασμό, χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω για την υπόθεση.
Τι παραπάνω θέλεις να ξέρεις, ρε αγόρι μου; Δεν είναι κάποιο πολυδιάστατο πρόβλημα, είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Δεν έχουν όλα τα πράγματα σ' αυτήν την ζωή πολύπλοκες εξισώσεις και καταστάσεις από πίσω.

Πρόσεξε, γιατί γιαννοπουλίζεις άσχημα. Σε λίγο θα αρχίζεις να ζητάς πηγές δεξιά-αριστερά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Μαρ 2023, 16:54

hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:51
Bic έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:38
Όπως κι εγώ φυσικά, το ίδιο κάνω, επαναλαμβάνω την ίδια καραμέλα. Ότι θα περιμένω να δω την κατάληξη της έρευνας που διενεργείται. Δεν βιάζομαι είτε να καταδικάσω ή να υπερασπιστώ χωρίς στοιχεία, επειδή (νομίζω ότι) μπορώ να κάνω έναν απλό πολλαπλασιασμό, χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω για την υπόθεση.
Τι παραπάνω θέλεις να ξέρεις, ρε αγόρι μου; Δεν είναι κάποιο πολυδιάστατο πρόβλημα, είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Δεν έχουν όλα τα πράγματα σ' αυτήν την ζωή πολύπλοκες εξισώσεις και καταστάσεις από πίσω.

Πρόσεξε, γιατί γιαννοπουλίζεις άσχημα. Σε λίγο θα αρχίζεις να ζητάς πηγές δεξιά-αριστερά.
Μπλα μπλα μπλα τα ίδια και τα ίδια μπλα μπλα μπλα αφορισμοί μπλα μπλα μπλα...

Για να χρησιμοποιήσω δική σου φράση: δεν ασχολούμαι, πίστευε ό,τι θες, δικαίωμά σου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 16:55

Θα πρέπει πάντως να ζεις σε τέλεια νιρβάνα. Μιλάμε για την χώρα που δεν έχει καταδικαστεί σχεδόν ποτέ κανείς (εκτός από τον Τσοχατζόπουλο, αιώνες μετά τις πράξεις), άρα τι σκατά συζητάμε τόσα χρόνια για μίζες και διασπάθιση χρήματος; Urban legends θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 01 Μαρ 2023, 17:05

hellegennes έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:55
Θα πρέπει πάντως να ζεις σε τέλεια νιρβάνα. Μιλάμε για την χώρα που δεν έχει καταδικαστεί σχεδόν ποτέ κανείς (εκτός από τον Τσοχατζόπουλο, αιώνες μετά τις πράξεις), άρα τι σκατά συζητάμε τόσα χρόνια για μίζες και διασπάθιση χρήματος; Urban legends θα είναι.
:003:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 22:51

Ε, μα, συγγνώμη, αυτή η ατάκα "αν έχετε στοιχεία να τα πάτε στον εισαγγελέα" είναι πολιτικαντισμός του χειρίστου είδους. Θα περιμένουμε να μιλήσει η δικαιοσύνη και πίπες. Λες και θα πάρει τον δρόμο για την δικαιοσύνη, όπως πήραν όλοι οι προηγούμενοι. Κανείς τελικά σ' αυτήν την χώρα δεν έφαγε χρήμα, δεν υπάρχουν μίζες, είναι αστικός μύθος.

Επίσης είναι στρουθοκαμηλισμός η δοξασία ότι αυτή η στάση είναι μετριοπαθής. "Εγώ δεν παίρνω θέση, περιμένω να δω τι θα πουν οι επιτροπές, η δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ, η ΠτΔ και τα βιβλία ιστορίας μετά από 35 χρόνια". Ειδικά όταν το κάνεις επιλεκτικά, για το κόμμα σου.

Μερικές φορές, όταν κάτι γαβγίζει είναι σκύλος και δεν χρειάζεται πόρισμα του ΣτΕ για επιβεβαίωση ούτε peer reviewed μελέτη στο jstor.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon » 01 Μαρ 2023, 23:07

Η τύπισσα ήταν, σύμφωνα με την ίδια πάντα, πετυχημένη δικηγόρος επί 20 έτη. Την δανειαρα βέβαια δεν την πήρε όταν είχε αυτή την τόσο πετυχημένη καριέρα αλλά όλως τυχαίως όταν άρχισαν οι απευθείας αναθέσεις. Σύμπτωση.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Μαρ 2023, 23:15

Να προσθέσω σ' αυτό το σημείο ότι ακόμη κι αν δεν ήταν προφανές ότι πρόκειται για μίζα, θα ήταν υπόλογη για ανάθεση σε έμπορο που προβαίνει σε αισχροκέρδεια, όπως ορίστηκε έκτακτα από την ίδια την κυβέρνηση στην ΠΝΠ για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα:
Απαγορεύεται η συνομολόγηση ή η λήψη περιουσιακών ωφελημάτων που αφορούν στην πώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας που είναι απαραίτητο για την υγεία, τη διατροφή, τη διαβίωση, τη μετακίνηση και την ασφάλεια του καταναλωτή, ιδίως δε φαρμακευτικών προϊόντων, τεστ ανίχνευσης ιού ή οποιαδήποτε άλλου ισοδύναμου μέτρου, μέσων ατομικής προστασίας και προσωπικής υγιεινής, όπως χειρουργικών μασκών, αντισηπτικών υγρών και άλλων υλικών απολύμανσης, εφόσον τα ωφελήματα αυτά υπερβαίνουν την αξία της παροχής, τόσο ώστε το μικτό περιθώριο κέρδους να είναι μεγαλύτερο του αντίστοιχου περιθωρίου προ της 1ης Σεπτεμβρίου 2020, για τα ως άνω προϊόντα και υπηρεσίες.
β) Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έπειτα από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, δίδεται η δυνατότητα καθορισμού ανώτατης τιμής πώλησης στους καταναλωτές για τα αγαθά και τις υπηρεσίες της περ. α).
Οπότε η τσούλα του νήματος είναι αντικειμενικά υπόλογη είτε για κατάχρηση (κλοπή) δημοσίου χρήματος είτε για παράβαση καθήκοντος. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η ελληνική δικαιοσύνη το 2040, όταν θα δρομολογηθεί αυτή η υπόθεση. Μέχρι τότε οι πιθανότητες να είναι αθώα ή ένοχη είναι στην χειρότερη 50-50, μην πούμε και 99-1, αφού τεκμήριο αθωότητας κι έτσι. Όποιος λέει το αντίθετο είναι κακόβουλος, εγκάθετος, φανατισμένος, που έχει το θράσος να κρίνει αριθμούς χρησιμοποιώντας αριθμητικές πράξεις, αντί για ρητορικά κείμενα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 02 Μαρ 2023, 12:14

Μήτσο, θα σου το πω μια φορά μόνο και φιλικά (ειλικρινά αυτό, όχι σαν σχήμα λόγου): ξεκόλλα. Ήδη δείχνεις σημάδια εμμονής που σε αποτρέπουν από το να δεχτείς ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις, ότι κάποια πράματα μπορεί να είναι και λίγο διαφορετικά από το πως τα έχεις σκεφτεί εσύ, ότι κάποιοι δικαιούνται να έχουν άλλη προσέγγιση σε κάποιο θέμα, ότι όποιος δεν παραδέχεται κατά 100% αυτά που λες ή ότι δεν χρησιμοποιεί ακριβώς τις λέξεις που φαντάστηκες εσύ ότι περιγράφουν κάτι (βλέπε κόντρα με gassim) είναι στον κόσμο του και διάφορα τέτοια. Αν συνεχίσεις έτσι, εκτός από εμμονικός θα καταντήσεις και γραφικός. Η κοινωνία έχει κανόνες, νόμους και διαδικασίες. Επειδή έχεις πάρει παραμάσχαλα το θέμα και ουρλιάζεις για την "τσούλα" (για την οποία στο μεταξύ, εγώ ο "κολλημένος φανατικός" όπως με αποκαλείς, μόνο σε αυτό το νήμα έχω πει τουλάχιστον 3-4 φορές ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι όντως μπλεγμένη...) τόσο καιρό, λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνεχώς, πόσο κάνει η χλωρίνη, πόσο την πήραν κλπ, δεν θα καταργήσουμε τα πάντα γύρω μας και θα γίνουμε όχλος να στήνουμε κρεμάλες στις πλατείες. Εκτός κι αν σ' αρέσει ο όχλος και οι κανόνες του, οπότε πάω πάσο. Αλλά ξες τι λένε για τον όχλο και το iq του, μην σου τα θυμίζω.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Μαρ 2023, 12:29

hellegennes έγραψε:
Καταδικάστηκε και ο παππάς για στήσιμο δημόσιου διαγωνισμού αλλά στο σχετικό νήμα τον υπερασπίζεσαι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 14:08

gassim έγραψε:
02 Μαρ 2023, 12:29
hellegennes έγραψε:
Καταδικάστηκε και ο παππάς για στήσιμο δημόσιου διαγωνισμού αλλά στο σχετικό νήμα τον υπερασπίζεσαι.
Δεν υπερασπίζομαι τον Παππά. Αν είχες λίγο καλύτερο μνημονικό θα θυμόσουν τι έλεγα όταν γινόταν ο διαγωνισμός. Τα βλέπεις λίγο ανάποδα. Εσείς υπερασπίζεστε τους "καημένους" καναλάρχες και το δικαίωμά τους να μην πληρώνουν απολύτως τίποτα για την χρήση ενός δημοσίου αγαθού στο οποίο αναγκαστικά έχουν πρόβαση οι λίγοι, με την επίφαση της πολυφωνίας, αν και ποτέ στ' αλήθεια δεν τέθηκε πρόβλημα πολυφωνίας· όσες φωνές υπήρχαν πριν, τηλεοπτικά, υπάρχουν και σήμερα και θα υπήρχαν και με τον διαγωνισμό του Παππά.

Προσπάθησε με τελείως λάθος τρόπο να τους κάνει να πληρώσουν για κάτι που απολάμβαναν δωρεάν για χρόνια, σε βάρος ολόκληρου του έθνους, και συνεχίζουν να το απολαμβάνουν δωρεάν. Ο τρόπος δεν ακυρώνει την αναγκαιότητα να μην εκμεταλλεύονται ατελώς ένα δημόσιο αγαθό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών