Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 14:42

Πασιφάη έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:38
Ερμής έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:30
Πασιφάη έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:25

Το δολοφονήθηκαν, σαφέστατα είναι η σωστή λέξις, συμφωνώ.
Απο άγνοια όμως; Τινι τρόπω;
Εκεί έκανα λάθος εγώ.
Αυτό που ειπε παραπάνω ο vatraxos. Με ενδεχόμενο δόλο.

Και ξανά πάμε αλλη μία.
Ψαχτείτε για το τι κάνουν τα κτελ και οι μεταφορικές σε όλο αυτο το χάλι
Να ψαχτούμε ποιοί; Εμείς οι πολίτες που χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ; Αλλωνων αρμοδιότητα δεν είναι αυτό; Κι αν υπάρχει χάλι κι εκεί, ε, δε γαμείς..Θα θρηνήσουμε άλλους τόσους, για να έχουμε να ασχολούμαστε. Να κλείσουν κι άλλα σπίτια. Ποιός θα νοιαστεί.
Πάμε κι όπου βγει. Και γαμώ η Ελλαδάρα μας.
Δεν είναι δικός μας αυτός ο γαμημένος τόπος, τσιφλίκι τους είναι και έτσι ακριβώς φέρονται και άγονται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 03 Μαρ 2023, 14:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 14:43

Echelon έγραψε:
02 Μαρ 2023, 08:49
Το μόνο που τους απασχολεί είναι ότι έγινε στην δική τους <<βάρδια>>. Αν ήταν άλλοι στην κυβέρνηση θα είχαν στήσει πάρτι πάνω από τα διαμελισμένα πτώματα. Οι τύποι αυτοί αντιπροσωπεύουν τα σκατά κάτω από τα σκατά.
:+1::goodpost::bravo:

.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Μαρ 2023, 14:44

Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:32
Εν τω μεταξύ, ας σκεφτούμε λίγο πιο ρεαλιστικά. Αν ο σταθμάρχης έκανε την πάπια και ελεγε ότι τα έκανε όλα τέλεια, θα την έβγαζε λάδι... Άντε να αποδείξεις ότι δεν γύρισε το κλειδί και χίλιες δυο μαλακίες, χωρίς συστήματα παρακολούθησης και κάμερες . Οριακά, τείνω να πιστέψω ότι το χειρίστηκε ηλιθια το θέμα.
Δεν γίνεται.Μαγνητοφωνούνται οι συνομιλίες.Έχει βγει άλλωστε το ηχητικό που λέει φεύγεις,φεύγεις και το άλλο που δίνει οδηγίες στον κλειδουχο.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 03 Μαρ 2023, 14:44

Υπάλληλοι του ΟΣΕ σε εγκληματική οργάνωση με αρχηγούς Ρομά

Υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 7 εκατ. ευρώ η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την εγκληματική οργάνωση που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες εκποιήσιμου τροχαίου υλικού από σιδηροδρομικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας η οποία εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -methodoi/

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 14:45

πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:44
Cecily Anne έγραψε:
Εν τω μεταξύ, ας σκεφτούμε λίγο πιο ρεαλιστικά. Αν ο σταθμάρχης έκανε την πάπια και ελεγε ότι τα έκανε όλα τέλεια, θα την έβγαζε λάδι... Άντε να αποδείξεις ότι δεν γύρισε το κλειδί και χίλιες δυο μαλακίες, χωρίς συστήματα παρακολούθησης και κάμερες . Οριακά, τείνω να πιστέψω ότι το χειρίστηκε ηλιθια το θέμα.
Δεν γίνεται.Μαγνητοφωνούνται οι συνομιλίες.Έχει βγει άλλωστε το ηχητικό που λέει φεύγεις,φεύγεις και το άλλο που δίνει οδηγίες στον κλειδουχο.
Ακριβώς, θα μπορούσε να πει έδωσα οδηγιες, τα έκανα όλα σωστά, να κατέγραψα κ το τετράδιο όπως μου έχετε πει, άντε γεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Μαρ 2023, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 03 Μαρ 2023, 14:45

Cecily Anne έγραψε:
Απ' ότι διαβάζω αυτό έκανε στην αρχή, και πήγαν οι αστυνομικοί ή ελεγχτές και τέσταραν πολλές φορές το κλειδί χωρίς να γίνει μια φορά λάθος συστήματος και μετά τον στρίμωξαν και το παραδέχτηκε.
Z

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 03 Μαρ 2023, 14:45

Πασιφάη έγραψε:
03 Μαρ 2023, 13:53
Ασέβαστος έγραψε:
03 Μαρ 2023, 13:39
vantono έγραψε:
03 Μαρ 2023, 11:59

Χέστηκε για τη ΝΔ ο Ασεβαστος. Δεν ειναι κομματόσκυλο. Απλώς ειναι απο τους ψέκες που με την πρώτη υιοθέτησαν το αφήγημα του μόνο ο σταθμάρχης και κανείς άλλος. Οι ΝΔίτες το κανουν για κομματικους σκοπούς αυτό, αλλα υπάρχουν και καποιοι που το κανουν μάλλον απο φετίχ, δεν εξηγείται αλλιώς.
εξηγειται. ετσι πορευομαι γενικως στη ζωη.

καθενας, φταιει για τα λαθη του. δεν υπαρχει συλλογικη, οικογενειακη, εθνικη η οτι ευθυνη. το να λες φταιει ο σταθμαρχης (αν και οχι απολυτα, ισως κατα 90%) αυτο του αφαιρει τη δυνατοτητα να λεει "ναι αλλα δε φταιω μονο εγω".

προσπαθω τα λαθη να χρεώνονται σε συγκεκριμμενους ανθρωπους, και οχι σε αφηρημενα συνολα, οπως κυβερνηση, λαος, παραταξη, κοινωνια, ψηφοφοροι κλπ.

θελω ο φταιχτης να εχει ονομα, να πληρωσει για το λαθος του.

και πρωτιστως, οταν για κατι φταιω εγω.
Θεωρείται ''αφηρημένο'' σύνολο, ο εκάστοτε μαλάκας που ψηφίζει την εκάστοτε κυβέρνηση που διόρισε το γιαβρί του; Θεωρειται,''αφηρημένο'' σύνολο ο εκάστοτε γαμωπολιτικάντης που αναμασά παπαρδέλες και καλύπτει την κωλοτρυπίδα του στις τραγικότητες, μην τυχόν και τον στοχοποιήσουν;
Εσύ δλδ θα είσαι κομπλέ με μια και μοναδική ανάληψη ευθύνης; Ενώ γνωρίζεις πως το συστηματάκι είναι σάπιο καμιά 30αριά χρόνια τώρα; Που κανείς δεν έκανε τίποτε πέρα του να χλαπακιάζει τα λεφτά του Έλληνα, (ηλίθιου κατά τα λοιπά..) φορολογούμενου; Θα αισθανθείς πλήρης ρε Μήτσο; Μη με διαολιζεις μεσημεριάτικο τον αντί θεό μου.
γω, αν μου συμβει το κακο, θελω να αρπαξω καποιον απο το λαιμο. δεν μπορω να αρπαξω απο το λαιμο το συστημα, τον ψηφοφορο, την ποτανα την κενωνια. θελω συγκεκριμμενο ανθρωπο, να ξεσπασω πανω του. και παντα υπαρχει καποιος.

μετα απο αυτο, συζηταμε για γενικοτερες παθογενειες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 03 Μαρ 2023, 14:45

Ζαίοι και στην Νέα Υόρκη! Ζαίοι παντού!

Εικόνα
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 14:46

Rakomelofronas έγραψε:
02 Μαρ 2023, 08:50
Αρίστος έγραψε:
02 Μαρ 2023, 08:34
Rakomelofronas έγραψε:
02 Μαρ 2023, 08:30
Η ΝΔ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, οι άλλοι δύο "μείζονες κυβερνητικοί εταίροι" των τελευταίων δεκαετιών, είναι ακριβώς ό,τι ζητήσαμε ή ό,τι ανεχτήκαμε. Σε μια αναπόφευκτα πολιτική κουβέντα, δεν έχει νόημα να προσδιορίσεις αν το φταίξιμο κατανέμεται μεταξύ τους σε 33-33-33 ή σε 50-30-20 ή κι εγώ δεν ξέρω πώς αλλιώς. Όλοι είχαν την ευκαιρία τους, όλοι αδιαφόρησαν, όλοι στην πράξη βασίζονταν σε ανώνυμους σταθμάρχες που δεν θα μπερδέψουν τις οδηγίες στο μπακαλοτέφτερο. Μετά βγαίνουν διάφοροι και αναρωτιούνται γιατί απαξιώνεται η πολιτική και γιατί ο κόσμος στρέφεται στην αποχή όταν συστηματικά του κουνάνε το δάχτυλο ότι οι επιλογές του είναι ή η "λογική" (δηλαδή η λαμογιά και η ενίοτε εγκληματική αδιαφορία) ή τα "άκρα". Η πραγματική απορία είναι πού βρίσκουν την όρεξη τα μη κομματόσκυλα να πάνε να ψηφίσουν.
Διαφωνω, οι προηγουμενες κυβερνησεις ειχαν στην πλατη τους μνημονια και ισχυροτατη αντιπολιτευση.

Η ΝΔ ομως επι Κουλη, ΟΥΤΕ μνημονια ειχε, της ειχε εγκριθει ΕΣΠΑ 500 εκατομμυριων που ΔΕΝ αξιοποιησε και ηταν πανισχυρη απο καθε περιπτωση, αντιπολιτευση πιχι απο τα καναλια δεν ειχε..
Ειδικά στο κομμάτι της αναβάθμισης υποδομών, τα μνημόνια και η αντιπολίτευση δεν έπαιξαν απολύτως κανέναν άμεσο ρόλο ιδίως από τη στιγμή που οι υποδομές έμειναν σε κρατικά χέρια (ΕΡΓΟΣΕ). Ο περιορισμένος "δημοσιονομικός χώρος" της δεκαετίας 2010 δόθηκε σε αναρίθμητες άλλες επιδοτούμενες ανοησίες από επιλογή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον κακό Σόιμπλε. Η αντιπολίτευση δεν θα μπορούσε να είναι αντίθετη στην αναβάθμιση και απλώς θα έλεγε ότι θέλει "άλλο πλαίσιο πολιτικής" κτλ κτλ . Συμφωνώ ότι η ΝΔ δεν έχει ουσιαστική αντιπολίτευση και ότι εξουσιάζει πληρέστερα την Ελλάδα από οποιοδήποτε άλλο μεταπολιτευτικό κόμμα αλλά αυτό δεν δίνει συγχωροχάρτι στους "απέναντι", ιδίως αυτούς που είχαν τη χώρα πλαστελίνη στα χέρια τους το 2015.
Χαίρομαι να διαβάζω αυτά που γράφεις φίλε μου μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα κουράδων που επιπλέουμε, όλοι μας, ανεξαιρέτως.

.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 14:47

Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:26
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:24
vantono έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:21

Αρα τα φορτώνουμε όλα πάνω στο σταθμάρχη και τέλος, σωστά?
Αφου ολα τα αλλα λειτουργούν ρολόι, έτσι? Αυτός εχει το 100% της ευθυνης, και αν δεν υπήρχε αυτος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό που συνέβη, ούτε θα ηταν θέμα χρόνου να συμβεί κάποια άλλη στιγμή.
Ισοβια ο σταθμάρχης και απο αύριο μπαίνουμε πάλι τρένο με πλήρη ασφάλεια δηλαδή.
Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;
Δε σου λέει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, σου λέει δε γίνεται να θεωρείς ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικα του σταθμάρχη. Ο σταθμάρχης θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ως συνήθως και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα την σκαπουλαρουν ως συνήθως.
Αυτό το λες εσύ και ο vantono και φοβάμαι οι περισσότεροι Έλληνες. Είναι όμως λάθος ο συσχετισμός και αν θέλεις τη γνώμη μου παίζει το παιχνίδι των κομματικών όλων των πλευρών, που ενδιαφέρονται να τα ανακατέψουν.

Ο σταθμάρχης θα δικαστεί μόνον για την ευθύνη του! Δεν πρόκειται να δικαστεί για τις παραλείψεις στο σύστημα ασφαλείας, οπότε δεν παίζει να του τα φορτώσουν όλα.

Το αν θα γίνει έρευνα προς τα εκεί θα δείξει. Προσωπικά σαφώς πιστεύω ότι πρέπει και θέλω να γίνει. Και έπρεπε να είχε γίνει από προηγούμενα "ψιλοατυχήματα", όπου είχαμε κανέναν μηχανοδηγό σκοτωμένο... ψιλοπράμματα δηλαδή, ποιος νοιαζόταν...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 14:47

Καραμελίτσα έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:45
Cecily Anne έγραψε:
Απ' ότι διαβάζω αυτό έκανε στην αρχή, και πήγαν οι αστυνομικοί ή ελεγχτές και τέσταραν πολλές φορές το κλειδί χωρίς να γίνει μια φορά λάθος συστήματος και μετά τον στρίμωξαν και το παραδέχτηκε.
Ναι, οκ θα μπορούσε να επιμένει και να τους αφήσει να ψάχνονται... Αυτό λέω. Μπήκε ένας τρίτος και έκανε δολιοφθορά. Άντε να αποδείξεις τί?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Μαρ 2023, 14:48

Ασέβαστος έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:45

γω, αν μου συμβει το κακο, θελω να αρπαξω καποιον απο το λαιμο. δεν μπορω να αρπαξω απο το λαιμο το συστημα, τον ψηφοφορο, την ποτανα την κενωνια. θελω συγκεκριμμενο ανθρωπο, να ξεσπασω πανω του. και παντα υπαρχει καποιος.

μετα απο αυτο, συζηταμε για γενικοτερες παθογενειες.
Σου ευχομαι μεσα απο τα βάθη της ψυχής μου να μη μάθεις ποτέ πως θα αντιδρούσες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 03 Μαρ 2023, 14:48

sys3x έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:42
Πασιφάη έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:38
Ερμής έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:30

Εκεί έκανα λάθος εγώ.
Αυτό που ειπε παραπάνω ο vatraxos. Με ενδεχόμενο δόλο.

Και ξανά πάμε αλλη μία.
Ψαχτείτε για το τι κάνουν τα κτελ και οι μεταφορικές σε όλο αυτο το χάλι
Να ψαχτούμε ποιοί; Εμείς οι πολίτες που χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ; Αλλωνων αρμοδιότητα δεν είναι αυτό; Κι αν υπάρχει χάλι κι εκεί, ε, δε γαμείς..Θα θρηνήσουμε άλλους τόσους, για να έχουμε να ασχολούμαστε. Να κλείσουν κι άλλα σπίτια. Ποιός θα νοιαστεί.
Πάμε κι όπου βγει. Και γαμώ η Ελλαδάρα μας.
Δεν είναι δικός μας αυτός ο γαμημένος τόπος, τσιφλίκι τους είναι και έτσι ακριβώς φέρονται και άγονται.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να γίνει της πουτάνας, να ζήσουμε τραγωδίες, για να πάρει μπροστά ο κρατικός μηχανισμός. Άπειρα χρόνια. Τα ίδια Παντελάκη μου. Ε, γαμώ τον αντίθεό μου πια. Έχουμε κι εμείς κοντή μνήμη ρε μλκ. Που θα έπρεπε να τους έχουμε σκίσει τα κωλοβράκια. Να τους έχουμε ρίξει σ'έναν γαμημένο Καιάδα Λήθης, απ'το να γυρνάμε γύρω -γύρω και να κλαίμε γοερά. Ευελπιστώ στη νέα γενιά, γιατί εμείς ξοφλήσαμε. Πανηγυρικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 14:49

sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:47
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:26
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:24

Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι άσχετη με των υπολοίπων. Αυτό τουλάχιστον το διακρινεις; Ο σταθμάρχης θα τιμωρηθεί για αυτό που (δεν) έκανε, συμφωνείς;
Δε σου λέει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, σου λέει δε γίνεται να θεωρείς ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικα του σταθμάρχη. Ο σταθμάρχης θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ως συνήθως και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα την σκαπουλαρουν ως συνήθως.
Αυτό το λες εσύ και ο vantono και φοβάμαι οι περισσότεροι Έλληνες. Είναι όμως λάθος ο συσχετισμός και αν θέλεις τη γνώμη μου παίζει το παιχνίδι των κομματικών όλων των πλευρών, που ενδιαφέρονται να τα ανακατέψουν.

Ο σταθμάρχης θα δικαστεί μόνον για την ευθύνη του! Δεν πρόκειται να δικαστεί για τις παραλείψεις στο σύστημα ασφαλείας, οπότε δεν παίζει να του τα φορτώσουν όλα.

Το αν θα γίνει έρευνα προς τα εκεί θα δείξει. Προσωπικά σαφώς πιστεύω ότι πρέπει και θέλω να γίνει. Και έπρεπε να είχε γίνει από προηγούμενα "ψιλοατυχήματα", όπου είχαμε κανέναν μηχανοδηγό σκοτωμένο... ψιλοπράμματα δηλαδή, ποιος νοιαζόταν...
Δε θα του φορτώσουν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα ρε συ, δεν εννοούμε αυτό, το μένος του κόσμου θα φορτωθεί μαζί με τίποτα 15 χρόνια φυλακή και θα έρχεσαι εσύ να μου λες σε πέντε χρόνια ότι μου είπες και για το Σάμινα ! Μα μπήκε φυλακή ο πλοίαρχος μου είπες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών