Ναι, ε..; Για πέρνα και από εδώ να μας πεις: Μια απορία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την μετωπική σύγκρουση τρένων..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:43Διαβάζω συνέχεια για τον σταθμάρχη.
Διάβασα χθες ότι στην Αγγλία και στην Γερμανία στους σιδηροδρομικούς τους προσφέρουν φαγητό και καφέ από δικό τους ελεγχόμενο εστιατόριο για να αποφύγουν τρομοκρατικό κτύπημα με παραισθησιογόνες ουσίες σε καφέ ή φαγητό.
Έχοντας και όλου του κόσμου τα συστήματα.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Το τρένο δεν τράκαρε γιατί έτσι. Τράκαρε διότι πέρα από το λάθος του σταθμάρχη δεν υπήρχε καμία δικλείδες ασφαλείας και το δίκτυο είχε εγκαταληφθεί στη μοίρα του. Ενώ, όπως αποδεικνύεται, οι συνδικαλιστές προειδοποιούσαν για το δυστύχημα. Επομένως, εδώ είναι ξεκάθαρα πολιτικό το θέμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 18:59οχι, δεν ειναι τα παντα πολιτικη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:34Παιδιά, όσο και να χτυπιέστε τα πάντα είναι πολιτική. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να μην σχολιάζουμε τα πράγματα στην ορθή τους διάσταση γιατί πληγώνεται η ευαίσθητη ψυχούλα σας.
Αν ενοχλείστε είναι γιατί, είτε βρίσκεστε σε άρνηση της πραγματικότητας, είτε γιατί είστε κομματόσκυλα.
συγκεκριμμενα, τρενα που τρακαρουν, δεν ειναι πολιτικη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πως αντεχετε ρε παιδια και παρακολουθειτε το θεμα?
Εχω την εντυπωση οτι εχω μεγαλωσει (γερασει...) και δεν μπορω πλεον τις αρνητικες ειδησεις.
Ιδιαιτερα οτι εχει να κανει με παιδια/νεους ανθρωπους.
Εχω την εντυπωση οτι εχω μεγαλωσει (γερασει...) και δεν μπορω πλεον τις αρνητικες ειδησεις.
Ιδιαιτερα οτι εχει να κανει με παιδια/νεους ανθρωπους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν είδα που μου απάντησες (αν θες ξαναβάλε την παράθεση) αλλά αν θεωρείς ότι όταν λείπω από το πχόρουμ, το κάνω επειδή τρέμω τις τσεκουράτες απαντήσεις των αδιάφθορων κριτών, σίγουρα κάνεις λάθος.sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 19:20Ωραία, εγώ σε ρώτησα ακριβώς αυτό που με ρώτησες και εσύ πριν μερικές ώρες (εσύ τι έκανες - για να μην έχουμε πάλι τα ίδια;) και μετά από μερικές ώρες αφού απέφυγες να απαντήσεις με ειρωνείες και ερωτήσεις πάνω στην ερώτηση (τις οποίες σου απάντησα) απαντάς με αυτή σου την δημοσίευση ότι ψήφισες νουδού (το ότι προτίθεσαι να ψηφίσεις τζημ δεν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση σε ερώτηση η οποία αφορά το τι έκανες για κάτι στο παρελθόν, εύκολο να το καταλάβεις αυτό ε). Κρατάω λοιπόν την απάντηση σου και αφήνω τον καθένα από εμάς (είναι δημόσιος ο διάλογος) να κρίνει μόνος του.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 18:25Εγώ ψήφισα νουδού και θα ψηφίσω τζημ. Ήμουν πάντα σαφής στο τί ψήφισα και το τι θα ψηφίσω χωρίς τσαχπίνικα κουνήματα.sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 17:35
Ωραία, ούτε εγώ θέλω, σου είπα εάν θέλεις να το συζητούσαμε ΑΦΟΥ απαντήσεις, υπάρχει κάτι άλλο που δεν κατάλαβες να το διευκρινήσουμε για απλά η απάντησή σου στο τι έκανες εσύ γι' αυτό είναι "ψήφισα νουδού" και βγάζουμε όλοι τα συμπεράσματα μας και συνεχίζουμε σύμφωνα με αυτά όμορφα κι ωραία;
Εσύ τί ψήφισες και τί προτίθεσαι να ψηφίσεις, καλό μου;
Απάντησε πρώτα σ' αυτό και άσε τα συμπεράσματα.
Το ερώτημα ισχύει για όλα -και το εννοώ- πολιτικά όλα που τσιρίζουν. Από τσιρίδες κλαυθμηριζόντων και επιθετικών όλων παντός τύπου, άλλο τίποτα.
Σημ: Δεν αποφεύγω να απαντήσω στην καινούργια σου ερώτηση, απλά έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Επίσης δεν με ενδιαφέρει να συζητήσω κάτι παραπάνω στο θέμα αυτό με εσένα όπως και εσύ σύμφωνα με αυτό που δήλωσες νωρίτερα. Αυτό που με ενδιέφερε το απάντησες, τελικά, αλλά μας έβγαλες την πίστη, οπότε σου οφείλω μισό ευχαριστώ, ευχαr λοιπόν.
Και δεν λέω τίποτα διαφορετικό στους "δημόσιους" και στους "προσωπικούς" διαλόγους. Και ακριβώς γι' αυτό, προτείνω σε όποια μπάρμπι ή μπάρμπα του διαδίκτυου, που τον καίει το δίκιο του, να επαναλάβει με το ίδιο υφάκι τις λεβεντομαλακίες του σε δημόσια συνάντηση. Έχω κάνει διατριβή στο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είτε γέροι είτε παιδιά, το ίδιο αποτέλεσμα παράγουν ως πολιτικά καυσόξυλα στις εποχές οικονομικής/ενεργειακής κρίσης.
Ακόμα τούτ’ την άνοιξη
ραγιάδες, ραγιάδες,
τούτο το καλοκαίρι,
καημένη Ρούμελη,
όσο να ’ρθεί ο Μόσκοβος
ραγιάδες, ραγιάδες,
να φέρει το σεφέρι,
Μοριά και Ρούμελη…
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα σου απαντήσω εγώ με τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:46Ναι, ε..; Για πέρνα και από εδώ να μας πεις: Μια απορία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την μετωπική σύγκρουση τρένων..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:43Διαβάζω συνέχεια για τον σταθμάρχη.
Διάβασα χθες ότι στην Αγγλία και στην Γερμανία στους σιδηροδρομικούς τους προσφέρουν φαγητό και καφέ από δικό τους ελεγχόμενο εστιατόριο για να αποφύγουν τρομοκρατικό κτύπημα με παραισθησιογόνες ουσίες σε καφέ ή φαγητό.
από ότι κατάλαβα τους σταθμάρχες στο εξωτερικό τους εκπαιδεύουν για να δουλεύουν το ηλεκτρονικό σύστημα και στην σπάνια περίπτωση βλάβης να πρέπει να γνωρίζουν να το κάνουν bybass να το δουλέψουν χειροκίνητα με ασφαλιστική δικλίδα την απόφαση δύο υπαλλήλων για να μην γίνει ατύχημα και με την συναίνεση των κεντρικών.
Παράλληλα τους δίνουν φαγητό και καφέ από ελεγχόμενο εστιατόριο των σιδηροδρόμων για να αποφύγουν την πιθανότητα του τρομοκρατικού δυστυχήματος.
Σε κάποιες φορές που χρειάστηκε να το δουλέψουν χειροκίνητα αστόχησαν και είχανε μετωπική σύγκρουση.
Στην χώρα μας τους έχουν συνέχεια στο χειροκίνητο.
Συνέχεια στο χειροκίνητο την ώρα που πίνουν τσίπουρα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:38Δεν πρόκειται να φάω ξανά μπαν ούτε για εσένα ούτε για κανένα άλλο κομματόσκυλο (έχει βρωμίσει ο τόπος παιδιά παρεμπιπτόντως).Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:20Ναι, φαίνεται πόσο ανεξάρτητος είσαι. Παιδί του απόλυτου κρατισμού μήπως;
Οπότε, στο γκαυλό κι από το πουτσοδρόμιο.

Ναι αλλά πόσο συχνά χαλάει το σύστημα και το γυρίζουν στο χειροκίνητο, αφού στη Γερμανία μόνο έχουμε ένα δυστύχημα με τρένα κάθε πέντε χρόνια..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:57Θα σου απαντήσω εγώ με τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:46Ναι, ε..; Για πέρνα και από εδώ να μας πεις: Μια απορία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την μετωπική σύγκρουση τρένων..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:43Διαβάζω συνέχεια για τον σταθμάρχη.
από ότι κατάλαβα τους σταθμάρχες στο εξωτερικό τους εκπαιδεύουν για να δουλεύουν το ηλεκτρονικό σύστημα και στην σπάνια περίπτωση βλάβης να πρέπει να γνωρίζουν να το κάνουν bybass να το δουλέψουν χειροκίνητα με ασφαλιστική δικλίδα την απόφαση δύο υπαλλήλων για να μην γίνει ατύχημα και με την συναίνεση των κεντρικών.
Παράλληλα τους δίνουν φαγητό και καφέ από ελεγχόμενο εστιατόριο των σιδηροδρόμων για να αποφύγουν την πιθανότητα του τρομοκρατικού δυστυχήματος.
Σε κάποιες φορές που χρειάστηκε να το δουλέψουν χειροκίνητα αστόχησαν και είχανε μετωπική σύγκρουση.

Και συνεχίζειParrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:01Ναι αλλά πόσο συχνά χαλάει το σύστημα και το γυρίζουν στο χειροκίνητο, αφού στη Γερμανία μόνο έχουμε ένα δυστύχημα με τρένα κάθε πέντε χρόνια..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:57Θα σου απαντήσω εγώ με τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:46
Ναι, ε..; Για πέρνα και από εδώ να μας πεις: Μια απορία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την μετωπική σύγκρουση τρένων..
Κάθε πέντε χρόνια.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:01Ναι αλλά πόσο συχνά χαλάει το σύστημα και το γυρίζουν στο χειροκίνητο, αφού στη Γερμανία μόνο έχουμε ένα δυστύχημα με τρένα κάθε πέντε χρόνια..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:57Θα σου απαντήσω εγώ με τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:46
Ναι, ε..; Για πέρνα και από εδώ να μας πεις: Μια απορία σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την μετωπική σύγκρουση τρένων..
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Ε, τί να γίνει, στη χώρα μας το χειροκίνητον συναμφότερον, με τεχνολογικό ή ιδεολογικό αφρό, είναι μαστ.
Και θα συνεχίσει να είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με 40.000 τραίνα καθημερινά.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:01Ναι αλλά πόσο συχνά χαλάει το σύστημα και το γυρίζουν στο χειροκίνητο, αφού στη Γερμανία μόνο έχουμε ένα δυστύχημα με τρένα κάθε πέντε χρόνια..Niki έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:57Θα σου απαντήσω εγώ με τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες.Parrot έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:46
Δίκιο έχεις, απολύτως αυτόματο σύστημα προστασίας δεν υπάρχει. Αλλά στην Ελλάδα υπολείπεται πολύ σε ψηφιοποίηση. Ούτε εξελάκι που λέμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-