Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
H Γραμμή πάντως βγήκε από το εμετικό πρώτο ψέμα και το "ρεπορταζ" του. Ο Σταθμάρχης κρίθηκε κατάλληλος από μια επιτροπή που διευθύντρια έγινε επι Συριζα και επίσης το 2016 και το 2017 πάλι ένας σταθμάρχης υπήρχε και οχι 2. Εμετος πραγματικά οι πραιτωριανοί του καθεστώτος Κούλη.
Σαφώς και τα τρένα είναι λιγότερα και σαφώς είναι απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός των εποπτικών συστημάτων, αλλά εδώ το προηγούμενο δυστύχημα είχε γίνει το 1972..
Κοπέλα μου είπαμε, στην ερώτηση "τι έκανες εσύ για να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα;" απάντησες "ψήφισα νουδού", σε μισοευχαρίστησα γιατί μας έβγαλες τη πίστη μέχρι να απαντήσεις (ενώ είχες "απαντήσει" με ερωτήσεις σε άλλες δύο δικές μου δημοσιεύσεις και μερικές άλλων χρηστών - δεν σου είπε κανείς ότι τρέμεις γι' αυτό και η παρένθεση αλλά δεν είναι είναι και καλή φάση το delirium tremens να ξέρεις) και κάπου εδώ τελείωσε η συζητησούλα μας, με είπες ότι δεν έχεις όρεξή για συζήτηση μαζί μου μία και γω σου είπα άλλες χίλιες, σε έχω απαντήσει ήδη σε ότι άλλο με ρώτησες και σήμερα και στο παρελθόν, αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι απαντήσεις μου ψάξε βρες τες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 20:49Δεν είδα που μου απάντησες (αν θες ξαναβάλε την παράθεση) αλλά αν θεωρείς ότι όταν λείπω από το πχόρουμ, το κάνω επειδή τρέμω τις τσεκουράτες απαντήσεις των αδιάφθορων κριτών, σίγουρα κάνεις λάθος.sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 19:20Ωραία, εγώ σε ρώτησα ακριβώς αυτό που με ρώτησες και εσύ πριν μερικές ώρες (εσύ τι έκανες - για να μην έχουμε πάλι τα ίδια;) και μετά από μερικές ώρες αφού απέφυγες να απαντήσεις με ειρωνείες και ερωτήσεις πάνω στην ερώτηση (τις οποίες σου απάντησα) απαντάς με αυτή σου την δημοσίευση ότι ψήφισες νουδού (το ότι προτίθεσαι να ψηφίσεις τζημ δεν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση σε ερώτηση η οποία αφορά το τι έκανες για κάτι στο παρελθόν, εύκολο να το καταλάβεις αυτό ε). Κρατάω λοιπόν την απάντηση σου και αφήνω τον καθένα από εμάς (είναι δημόσιος ο διάλογος) να κρίνει μόνος του.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 18:25
Εγώ ψήφισα νουδού και θα ψηφίσω τζημ. Ήμουν πάντα σαφής στο τί ψήφισα και το τι θα ψηφίσω χωρίς τσαχπίνικα κουνήματα.
Εσύ τί ψήφισες και τί προτίθεσαι να ψηφίσεις, καλό μου;
Απάντησε πρώτα σ' αυτό και άσε τα συμπεράσματα.
Το ερώτημα ισχύει για όλα -και το εννοώ- πολιτικά όλα που τσιρίζουν. Από τσιρίδες κλαυθμηριζόντων και επιθετικών όλων παντός τύπου, άλλο τίποτα.
Σημ: Δεν αποφεύγω να απαντήσω στην καινούργια σου ερώτηση, απλά έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Επίσης δεν με ενδιαφέρει να συζητήσω κάτι παραπάνω στο θέμα αυτό με εσένα όπως και εσύ σύμφωνα με αυτό που δήλωσες νωρίτερα. Αυτό που με ενδιέφερε το απάντησες, τελικά, αλλά μας έβγαλες την πίστη, οπότε σου οφείλω μισό ευχαριστώ, ευχαr λοιπόν.
Και δεν λέω τίποτα διαφορετικό στους "δημόσιους" και στους "προσωπικούς" διαλόγους. Και ακριβώς γι' αυτό, προτείνω σε όποια μπάρμπι ή μπάρμπα του διαδίκτυου, που τον καίει το δίκιο του, να επαναλάβει με το ίδιο υφάκι τις λεβεντομαλακίες του σε δημόσια συνάντηση. Έχω κάνει διατριβή στο θέμα.
Δεν γνωρίζω την βιολογική σου ηλικία αλλά οι ειρωνείες σου είναι επιπέδου 13χρονου να ξέρεις.
Το θεωρώ σίγουρο ότι θα απαντήσεις (και καλά θα κάνεις, ότι θες κάνε, ελεύθερα) μην το δέσεις κόμπο ότι θα το ξανακάνω εγώ όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Κομματική σπέκουλα κάνετε εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ που 3 από χτες :
Στήνετε δήθεν αυθόρμητες πορείες μέσω ΜΚΟ που ηγείται βουλευτής σας
Βγάλατε τον ζαίο συνδικαλιστή, μέλος την πολιτική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να αραδιάζει ψέματα στα κανάλια και ταυτόχρονα διαγράψτε την σελίδα του από το site
Γράφατε παπάτζες για την Κομισιόν
Παπάτζες για το που θα πήγαινε ο Πρωθυπουργός
Τουμπεκί για το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έκανε τίποτα 5 χρόνια αλλά ψήφισε και κατά σε αυτή την Βουλή
Κλπ κλπ κλπ
Πέραν λοιπόν όλων αυτών, σε όλο το νήμα κάνετε αποκλειστικά πολιτική κουβέντα, μιλάτε αποκλειστικά για πολιτικές ευθύνες, αλλά μόλις έλθει πολιτικός αντίλογος, φωνάζετε για κομματόσκυλα.
Και μιας και ήσουν αρκούντως προσβλητικός, σε έναν νήμα που κρατιέμαι όσο μπορώ, σου λέω ότι όσο γράφετε γράφετε πολιτικά , πολιτικές θα είναι και οι απαντήσεις.
Όσο για την σπέκουλα, άνοιξε κάνα λεξικό να δεις τι σημαίνει η λέξη, και θα διαπιστώσεις ότι είναι αυτό που κάνεις ασταμάτητα 2 μέρες τώρα (προσβολές συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο).
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Παρούσα, σε ανέφερα, ελπίζω να αυτό διαγραφείς και να σου βάλει κανείς κωλοχερο κάποια στιγμή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σόρρυ, 40.000 είναι, το διόρθωσα μετά. Και 33.000 χλμ.
Όχι ατυχήματα γίνονται συνέχεια, διαφόρων ειδών. Σε διαβάσεις αλλά και μεταξύ τους, απλώς είναι "μικρά". Και εν πάση περιπτώσει κατανοείς την διαφορά των 40 χιλ. σε ένα τόσο πυκνό δίκτυο από ... πόσα κυκλοφορούν στην Ελλάδα καθημερινά, ειδικά εκτός Αθηνών;Insgesamt fahren auf unserem modernen, über 33.300 Kilometer langen und für Wettbewerb geöffneten Streckennetz täglich rund 40.000 Züge. Die Anzahl der Personenbahnhöfe beträgt 5.700. Im Netz der Deutschen Bahn fahren ganz unterschiedliche Zugtypen.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το ποια είναι η νουδου το ξέρουμε από τα τέλη της δεκαετίας του '70,αλλά ρε συ,αυτό τώρα είναι σοβαρό ποστάρισμα ;
Δηλαδή απαγορεύεται να γελάσει κάποιος (αν γέλασε όντως ο τύπος,μπορεί να σφίγγεται για κλάσιμο,την ίδια περίπου έκφραση θα είχε),επειδή θα τον δει ο Χατζάρας ας πούμε ;
Τι μλκιες είναι αυτές.
Γιατί έχουμε δύο γραμμές με λίγα τραίνα.
Οι σταθμάρχες στην Γερμανία όταν θα το γυρίσουν στο χειροκίνητο πηγαίνουν με ένα φορητό υπολογιστή που τους έχει χάρτη στίγματα γραμμές στην σειρά κλειδιά και πάλι δεν βγάζουν άκρη και είναι και εκπαιδευμένοι και ανεξάρτητα αν δεν λειτουργεί το ηλεκτρονικό και το κάνουν χειροκίνητα ή υπόλοιπη σηματοδότηση και διαβάσεις λειτουργούν και πάλι έχουν ατύχημα.
Εμάς είναι όλα μόνιμα χειροκίνητα.
Με ένα σταθμάρχη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τα δυστυχήματα μας ενδιαφέρουν και αν εν προκειμένω ενα τέτοιο σύστημα ασφαλείας τα προλαμβάνει 100%, γιατί -επαναλαμβάνω- το προηγούμενο δυστύχημα στην χώρα μας με νεκρούς ήταν το 1972, 51 χρόνια πριν..
Μωρέ χώσε όσο γουστάρεις. Άλλο όμως η αποφόρτιση και άλλο η πραγματικότητα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 19:22Κι εγώ δεν περίμενα πως 40 μέρες πριν τις εκλογές δεν θα ξέρω τι θα ψηφίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 18:52΄Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 18:46
Είμαστε πολύ τυχεροί. Με το που θα ορκιστεί η κυβέρνηση, ως δια μαγείας θα φτιάξουν όλα. Άσχετα ποιο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ε ναι. Δεν λέω κάτι διαφορετικό.
Απλώς δεν λαμβάω υπ' όψιν, αυτούς που δεν λένε ποια κυβέρνηση ή κόμμα θα προτιμήσουν.
Η κριτική γενικώς, είναι πανεύκολο πράγμα.
Αυτό δεν σημαίνει ομω πως δεν θα χώσω. Αν μη τι άλλο έχω κι εγώ παιδί και δεν το έχω για σκότωμα γιατί οι καθ'ύλην αρμόδιοι διαχρονικά ξύνουν τ' αρχίδια τους λέγοντας ψέματα εντός κι εκτός συνόρων.
Γιατί ξέρουμε όλοι ποια είναι η πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε φίλε, διάβασε πρώτα, τι 51 χρόνια γράφεις;
https://popaganda.gr/stories/den-einai- ... -dekaetia/
- Cecily Anne
Όσο και να προκαλείτε και να βάζετε λόγια στο στόμα μου, επειδή δεν εχετε από πού να πιαστείτε άλλου, δε θα βγάλετε άκρη ! Απλά θα σβήνετε τις αναφορές μου. Μέχρι να αναγκαστεί κάποια στιγμή το μπιγκ Μπος να σας μαζέψει. Όχι ότι περιμένω να γίνει, αλλά ε θα μαζευτούν καμία χιλιάδα αναφορες, μόνο από τον όγκο, θα αγανακτήσει και θα το ψάξει, δεν μπορεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-