Δεν είναι για μία φορά μόνον. Σύντομα θα ξανάρθει.sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:41Και το λες και είναι κιόλα, αλλά μπορείς να μην ψηφίσεις κάποιον από αυτούς τους τρεις (3), ή και καθόλου που δεν στο προτείνω προσωπικά διότι και γενικά δε λέει και αυτήν την φορά και για μία φορά μόνον θα έχουμε απλή αναλογική.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:37Πλέον είναι ξεκάθαρο πως είναι ανίκανοι και οι δύο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Δλδ πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο ανίκανους αυτόν που είναι καλύτερος από τον άλλο. Το λες και κατάντια.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Z

Δες εδώ:
Orion22 @ Τραγωδία στα Τέμπη
και ειδικότερα αν έχεις όρεξη δες την μελέτη του Imperial
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τα κομματόσκυλα έχουν πάθει παράκρουση.
Σε λίγο θα μας πουν ότι προκάλεσε το δυστύχημα ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποσταθεροποίηση τον Κούλjη. Α! Το έχουν πει ήδη.
Σε λίγο θα μας πουν ότι προκάλεσε το δυστύχημα ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποσταθεροποίηση τον Κούλjη. Α! Το έχουν πει ήδη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Otto Weininger
Από δω πχΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:32Εγώ πάντως δεν ξέρω πού βρίσκουν οι "κανονικοί άνθρωποι" και τα παιδάκια τους μαύρα μπαλόνια, έτσι στο χαλαρό και αυθόρμητο.Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:19Είχε από τις 7 αρκετό κόσμο, οικογένειες με παιδάκια, μαύρα μπαλόνια, και αναμμένα κεριά. Μόλις εμφανίστηκαν τα μπλοκ των νεολαιών άρχισε πόλεμος
Ρίξαν δακρυγόνα και άρχισαν να απωθούν τους άσχετους, οι οποίοι φοβήθηκαν και έφυγαν
Νομίζω ότι η γραμμή είναι να μην αφήσουν να εμφανιστεί εικόνα κανονικών ανθρώπων που διαμαρτύρονται

Όπου από πίσω από αυτή την ΜΚΟ είναι:

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αν σου πω ότι είσαι ψεύτης, θα με εκθέσεις βρίσκοντας μου που ειπώθηκε το boldαρισμένο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 03 Μαρ 2023, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλως τυχαίως και Πουτινίστρια;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:47Από δω πχΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:32Εγώ πάντως δεν ξέρω πού βρίσκουν οι "κανονικοί άνθρωποι" και τα παιδάκια τους μαύρα μπαλόνια, έτσι στο χαλαρό και αυθόρμητο.Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:19
Είχε από τις 7 αρκετό κόσμο, οικογένειες με παιδάκια, μαύρα μπαλόνια, και αναμμένα κεριά. Μόλις εμφανίστηκαν τα μπλοκ των νεολαιών άρχισε πόλεμος
Ρίξαν δακρυγόνα και άρχισαν να απωθούν τους άσχετους, οι οποίοι φοβήθηκαν και έφυγαν
Νομίζω ότι η γραμμή είναι να μην αφήσουν να εμφανιστεί εικόνα κανονικών ανθρώπων που διαμαρτύρονται
Όπου από πίσω από αυτή την ΜΚΟ είναι:![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Μαρ 2023, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέροντας πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος στην Αθήνα ένα κερί κι ένα μπαλόνι, ανακαλώΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:32Εγώ πάντως δεν ξέρω πού βρίσκουν οι "κανονικοί άνθρωποι" και τα παιδάκια τους μαύρα μπαλόνια, έτσι στο χαλαρό και αυθόρμητο.Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:19Είχε από τις 7 αρκετό κόσμο, οικογένειες με παιδάκια, μαύρα μπαλόνια, και αναμμένα κεριά. Μόλις εμφανίστηκαν τα μπλοκ των νεολαιών άρχισε πόλεμος
Τους τα έφερε ο Ιάσονας μέσα σε βάρκες με ταχαμ πρόσφυγες
Τώρα μόλις ετοιμαζόμουν να κατέβω να το πάρω να πάω στο στούντιο. Σήμερα όλοι θα έχουν όρεξή να παίξουμε μουσική.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν υπάρχεις μόνο εσύ σ'αυτόν τον κόσμο...Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:48Αν σου πω ότι είσαι ψεύτης, θα με εκθέσεις βρίσκοντας μου που ειπώθηκε το boldαρισμένο;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αποκάλυψη: Πιο επικίνδυνα στην Ευρώπη τα ελληνικά τρένα
Μια εβδομάδα πριν την τραγωδία, έρευνα της βρετανικής Αρχής σιδηροδρόμων αποκάλυψε τη γύμνια του ελληνικού δικτύου. Βρέθηκε μακράν το πιο επικίνδυνο για επιβάτες και εργαζόμενους μεταξύ 2017-2021.
Το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας εγκυμονεί το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για επιβάτες στην Ευρώπη με διαφορά εδώ και αρκετά χρόνια, επισημαίνει το Bloomberg, επικαλούμενο αποκαλυπτική έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου από την ανεξάρτητη βρετανική αρχή για τους δρόμους και τους σιδηροδρόμους (Britain’s Office for Road and Rail) και η οποία βασίζεται σε στοιχεία της περιόδου 2017-2021.
Συνολικά, τονίζεται, οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι εγκυμονούν τα υψηλότερα ποσοστά κινδύνου για τους επιβάτες σε σχέση με τις διανυόμενες αποστάσεις, για τους εργαζόμενους στο δίκτυο, αλλά και για όσους διασχίζουν οδικώς ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις.
Μπορεί να φαίνεται μη ρεαλιστικό να συγκρίνεται η Ελλάδα, μια χώρα με μικρό πληθυσμό και πληγωμένη από μια πρόσφατη οικονομική κρίση, με χώρες όπως η Γαλλία, η οποία φημίζεται για τις γενναιόδωρες επενδύσεις της στους σιδηροδρόμους, ωστόσο οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι ξεπερνούν σε επικινδυνότητα οποιαδήποτε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, υπογραμμίζει το Bloomberg. Επί παραδείγματι, το επίπεδο κινδύνου ξεπερνά το αντίστοιχο της Σλοβενίας και της Τσεχίας κατά παραπάνω από πέντε φορές.
Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα στηλιτεύει την απόφανση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το δυστύχημα «οφείλεται κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος», σημειώνοντας με νόημα: Ήταν σίγουρα ένα ανθρώπινο λάθος, που η κακή κατάσταση των σιδηροδρόμων της Ελλάδας το έκανε όλο και πιο πιθανό.
Και στη συνέχεια αναφέρεται στην ανεπιτυχή ιστορία διάσπασης του ΟΣΕ, που επέφερε υποχρηματοδότηση, παραμέληση και τριτοκοσμική λειτουργία χωρίς ηλεκτρονικά συστήματα...
https://www.euro2day.gr/news/economy/ar ... hnika.html
- Otto Weininger
Δεν είπα ότι λες για μένα. Ρώτησα που βρήκες τέτοια δήλωση.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:53Δεν υπάρχεις μόνο εσύ σ'αυτόν τον κόσμο...Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:48Αν σου πω ότι είσαι ψεύτης, θα με εκθέσεις βρίσκοντας μου που ειπώθηκε το boldαρισμένο;
Άσε να σου πω: πουθενά. Την έβγαλες απο το κεφάλι σου και πρέπει απλά να την δεχτούμε.
- Otto Weininger
- Dwarven Blacksmith
Καλά δεν πάμε, κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε ήδη δέσμευση ότι σε Χ μέρες θα έχει εγκατασταθεί το τάδε σύστημα. Αλλά ούτε η αντιπολίτευση δεν το έχει πει αυτό. Αντ' αυτού θα έχουμε media frenzy το οποίο θα καταλήξει σε μπούχτισμα, αδιαφορία σε 2 μήνες, και απόλυτη λήθη σε λίγα χρόνια.sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:38Καλησπέρα νάνε, δεν είμαι και πολύ καλά από χτες, σαν να έχει κολλήσει το στομάχι μου αισθάνομαι και πρέπει να έχω πάθει και μία μίνι κατάθλιψη αλλά λειτουργώ. Πως τα βλέπεις τα πράγματα; πάμε καλά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:32Ή όπως το Ιράν το 2022;
Φονιάδες των λαών, Α-με-ρι-κάνοι!
Αλλά αν και εγωϊστικό εκ μέρους μου, δεν θέλω να μπω συναισθηματικά σε όλο αυτό. Αποφεύγω και τις ειδήσεις και τις συζητήσεις όσο μπορώ.

Φτύνει τα χάλια μας όλη η διεθνής κοινότητα αλλά εδώ μέσα δίνει την μάχη της η οπισθοφυλακή της παράταξης των κάθε Βίνηδων.
Νόμιζα ότι δεν τους υπολογίζουμε τους Κουτόφραγκους. Με τι ευκολία τα αλλάζουν... όχι δεν φταίει ο λαός, είναι σταθερός στα πιστεύω του και έχει αξίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Μαρ 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-