Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2023, 01:28

Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:10
Οι ταυτοποιημενοι είναι 54-56
σωστα, στην αρχή όμως δεν ήταν ταυτοποιημένοι, ειχαμε 57 νεκρους και 56 αγνοοούμενους, δηλαδή ανθρώπους που καποιοι τους εψαχναν. Σταδιακά εχουμε ενα μονο νεκρό που δεν εχει ταυτοποιηθει. Τους λεμε αγννουμενους απο την πλευρά εκεινου που τους ψαχνει, αλλα ανοικουν στο ιδιο γκρουπ με τους νεκρους. Δεν υπαρχουν πλεον αγνοουμενοι λεει η Ραπτη, δες στο 1.55.

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... poia-soros

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 04 Μαρ 2023, 01:30

FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Μαρ 2023, 01:31

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:28
Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:10
Οι ταυτοποιημενοι είναι 54-56
σωστα, στην αρχή όμως δεν ήταν ταυτοποιημένοι, ειχαμε 57 νεκρους και 56 αγνοοούμενους, δηλαδή ανθρώπους που καποιοι τους εψαχναν. Σταδιακά εχουμε ενα μονο νεκρό που δεν εχει ταυτοποιηθει. Τους λεμε αγννουμενους απο την πλευρά εκεινου που τους ψαχνει, αλλα ανοικουν στο ιδιο γκρουπ με τους νεκρους. Δεν υπαρχουν πλεον αγνοουμενοι λεει η Ραπτη, δες στο 1.55.

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... poia-soros
Ok άρα έχουμε μηδέν αγνοούμενους αυτή τη στιγμή και όχι πενήντα+. Εφόσον το λέει η Ράπτη φαντάζομαι είναι η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 04 Μαρ 2023, 01:33

Νεκροί και αγνοούμενοι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο νεκρός δεν είναι αγνοούμενος, και ο αγνοούμενος δεν είναι απαραίτητα νεκρός. Το ότι δεν λεν από την αρχή πόσοι είναι συνολικά οι νεκροί, λες και για τους αγνοουμένους θα άνοιξε διαστατική πύλη που τους μετέφερε στην Λεμουρία, οφείλεται στο ενορχηστρωμένο επικοινωνιακό καραγκιοζιλίκι κυβέρνησης και ΜΜΕ. Εκτός και αν είδαν κακό όνειρο αλα φάιναλ ντεστινέσιον καμιά σαρανταριά νοματαίοι και ενώ είχαν πει στους δικούς τους ότι θα ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο τρένο, κατέβηκαν την τελευταία στιγμή, και δεν σηκώνουν ούτε το κινητό, γιατί κρύβονται από τον χάρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Μαρ 2023, 01:36

Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:33
Νεκροί και αγνοούμενοι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο νεκρός δεν είναι αγνοούμενος, και ο αγνοούμενος δεν είναι απαραίτητα νεκρός. Το ότι δεν λεν από την αρχή πόσοι είναι συνολικά οι νεκροί, λες και για τους αγνοουμένους θα άνοιξε διαστατική πύλη που τους μετέφερε στην Λεμουρία, οφείλεται στο ενορχηστρωμένο επικοινωνιακό καραγκιοζιλίκι κυβέρνησης και ΜΜΕ. Εκτός και αν είδαν κακό όνειρο αλα φάιναλ ντεστινέσιον καμιά σαρανταριά νοματαίοι και ενώ είχαν πει στους δικούς τους ότι θα ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο τρένο, κατέβηκαν την τελευταία στιγμή, και δεν σηκώνουν ούτε το κινητό, γιατί κρύβονται από τον χάρο.
Ακόμα κι αυτά είναι λεπτομέρειες για τις οικογένειες. Στη δημοσιότητα αρκούσαν να πουν αριθμό επιβατών και αριθμό ζωντανών. Θα τελείωνε εκεί το στορυ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 04 Μαρ 2023, 01:36

Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:33
:lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2023, 01:37

Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:31
Ok άρα έχουμε μηδέν αγνοούμενους αυτή τη στιγμή και όχι πενήντα+. Εφόσον το λέει η Ράπτη φαντάζομαι είναι η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης.
ναι, η επίσημη ενημέρωση εναι οτι έχουμε βρει 57 σορούς, εχουμε 56 που τους ψαχνουν, οπότε 57 νεκροι και τελος. Λιγο πιο μετα η Ραπτη παλι λεει οτι δεν εχει ιδέα ποσοι ηταν στο τρένο σύνολο γιατι η εταιρία δεν μας λεει, οπότε ή εχουμε το csi εκει κα μετάει πτώματα ή τα νουμερα θα ειναι στο περίπου.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Μαρ 2023, 01:38

Μέσα στο δράμα για κάποιους, είναι και μια καλή ευκαιρία για άλλους που θέλουν να χαθούν τα ίχνη τους.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2023, 01:42

sharp έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:38
Μέσα στο δράμα για κάποιους, είναι και μια καλή ευκαιρία για άλλους που θέλουν να χαθούν τα ίχνη τους.
σταματα ρε να παιζεις ασσασιν στο πισι, μεγαλωσες πλεον.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Μαρ 2023, 01:52

Gherschaagk έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:13
Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:55
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:53

Όχι δεν μπορεί γιατί έχουν δικαίωμα μεταφοράς. Δεν είναι αεροπλάνο. Πχ στην πρώτη θέση συνήθως δίνεις όνομα κ στο εξωτερικό, μέχρι εκεί.
Δεν έχει σημασία, δεν ζητάνε εγγυήσεις ότι ο άλλος δε σηκώθηκε, που καθόταν ρωτάνε. Αυτό έχουν, αυτό μπορούν να δώσει η εταιρία αν κάποιος το ζητήσει. Εγώ όσες φορές είχα πάρει τρένο πάντως, εκεί που πήρα καθόμουν.
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς.
Κι εγώ.
Κυλικείο τρένου δεν έχω πατήσει καν, δεν ξέρω καν πως ειναι και τι πουλάει. Μόνο τουαλέτα έχω πάει 2 φορές στα 4 ταξίδια που έχω κανει, και αν ήμουν γυναίκα ούτε εκεί θα πατουσα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Μαρ 2023, 01:59

vantono έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:52
Gherschaagk έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:13
Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:55

Δεν έχει σημασία, δεν ζητάνε εγγυήσεις ότι ο άλλος δε σηκώθηκε, που καθόταν ρωτάνε. Αυτό έχουν, αυτό μπορούν να δώσει η εταιρία αν κάποιος το ζητήσει. Εγώ όσες φορές είχα πάρει τρένο πάντως, εκεί που πήρα καθόμουν.
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς.
Κι εγώ.
Κυλικείο τρένου δεν έχω πατήσει καν, δεν ξέρω καν πως ειναι και τι πουλάει. Μόνο τουαλέτα έχω πάει 2 φορές στα 4 ταξίδια που έχω κανει, και αν ήμουν γυναίκα ούτε εκεί θα πατουσα.
Νύχτα ήθελα απλά να κοιμηθώ. Δεν είχα καμία όρεξη να γυρνάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 04 Μαρ 2023, 02:02

υπαρχει πολυς κοσμος που αραζει στο μπαρ του τραινου ... εχω καθισει απειρες φορες οταν ζουσα Αθηνα και ανεβαινοκατεβαινα Λαρισα ... εκτος αυτου στο μπαρ καθονται οι υπεραριθμοι που βγαζουνε εισητηριο πανω στο τραινο και δεν εχουνε θεση μεχρι να κατεβει καποιος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Μαρ 2023, 02:09

Unique έγραψε:
03 Μαρ 2023, 09:10
Στη Γερμανια σε εκπαιδευουν 3 χρονια για να γινεις Σταθμαρχης και μονο σε ειδικες γραμμες. Εδω απλα χρειαζεται να εχεις δυνατη φωνη, να ξερεις να μετρας βαγονια και να γνωριζεις Word και Excel.

A, και να μη ξεχασω. Δωστε και αλλα επιδοματα στους γυφτους να στειλουν τα παιδια τους στο σχολειο να μαθουν γιατι δεν πρεπει να κλεβουν το χαλκο απο τις σιδηροδρομικες γραμμες.

Παμε και οπου βγει.
Για βοσκός θα πας;

Λέγοντας όμως αυτό βρήκα
Από κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας, έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ, ύστερα μετατάχθηκε στο υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε στον ΟΣΕ για να προβιβαστεί σε σταθμάρχη της Λάρισας
https://www.in.gr/2023/03/03/greece/tem ... -tragodia/

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Μαρ 2023, 02:11

nostromos έγραψε:
04 Μαρ 2023, 02:02
υπαρχει πολυς κοσμος που αραζει στο μπαρ του τραινου ... εχω καθισει απειρες φορες οταν ζουσα Αθηνα και ανεβαινοκατεβαινα Λαρισα ... εκτος αυτου στο μπαρ καθονται οι υπεραριθμοι που βγαζουνε εισητηριο πανω στο τραινο και δεν εχουνε θεση μεχρι να κατεβει καποιος
Πάντως το ότι δε βοήθησαν σε τίποτα να δώσουν έστω αρχικά τον συνολικό αριθμό επιβατών τους καθιστά μαλακες ολκής και γενικά ελπίζω να τους ξεσκίσουν την κωλαρα στα δικαστήρια έστω για κωλυσιεργία. Οι ακριβείς θέσεις μας μαραναν, εδώ δε δίνανε τον αριθμό των επιβατών.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 04 Μαρ 2023, 02:12

sharp έγραψε:
04 Μαρ 2023, 02:09
Unique έγραψε:
03 Μαρ 2023, 09:10
Στη Γερμανια σε εκπαιδευουν 3 χρονια για να γινεις Σταθμαρχης και μονο σε ειδικες γραμμες. Εδω απλα χρειαζεται να εχεις δυνατη φωνη, να ξερεις να μετρας βαγονια και να γνωριζεις Word και Excel.

A, και να μη ξεχασω. Δωστε και αλλα επιδοματα στους γυφτους να στειλουν τα παιδια τους στο σχολειο να μαθουν γιατι δεν πρεπει να κλεβουν το χαλκο απο τις σιδηροδρομικες γραμμες.

Παμε και οπου βγει.
Για βοσκός θα πας;

Λέγοντας όμως αυτό βρήκα
Από κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας, έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ, ύστερα μετατάχθηκε στο υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε στον ΟΣΕ για να προβιβαστεί σε σταθμάρχη της Λάρισας
https://www.in.gr/2023/03/03/greece/tem ... -tragodia/
Αυτος ειδικα, αν και δεν τον εχω δει φατσικα, μου ερχεται κατι σαν τον Πολακη με το κιτρινο μουστακι απο την τσιγαριλα, αφισοκολλητης επι πασοκ να τρεχει σε κιλελερ και σε συνεταιρισμους για το δικιο το εργατη.

Βρωμανε απο μακρια οι πασοκοι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών