Χοντρό θέμα έχεις εσύ, που τους ταμπελιάζεις όλους. Πάνε κάτσε με το Αλτσχάιμερ που σε ταλανίζει. Που έχεις το θράσσος να διευκρινίσεις κιόλας. Όλως τυχαίως. Διττή, λιτή, απέριττη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:28Πασιφάη, έχεις χοντρό θέμα.
Αλλά επειδή αναφέρεις τον Άλιεν, που τον θεωρώ καλοπροαίρετο χρήστη, διευκρινίζω ότι το θέμα των πιμάκηδων αγωνιστών το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά όλως τυχαίως και σήμερα.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φταίω κι εγώ, έχεις δίκιο. Ρώτησα δημόσια κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να το ρωτήσω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να της ζητήσεις και αριθμό πρωτοκόλλου. Δώσε της και τον κωδικό σου.

Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:32Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.
Δεν είναι κατανοητό; Μπορείς να το ψάξεις. Εκεί είναι όλες οι δημοσιεύσεις.
Ούτε ήμουν εγώ αυτός που άφηνε υπόνοιες για το δυστύχημα.
Προφανώς, στοχοποιήθηκα επειδή δεν χαρίζω κάστανα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Ελπίζω να επαληθευτεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ποιο κουμάντο ρε συ; Και τί με νοιάζει εμένα στην τελική, σε ποιον στέλνεις πιμί;
Στείλε σε όποιον γουστάρεις.
Δικό σας πρόβημα είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εντάξει, με έπεισες ότι όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά μέσα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σκόνταψαν και έπεσαν στο ίδιο συμπέρασμα κατα τύχη. Δε χρειάζομαι κάτι παραπάνωOtto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:42Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είχε σχέση με σένα, αυτό που έγραψα. Έχω αναφερθεί και άλλες φορές στο θέμα των πιμάκηδων και μπορείς να το τσεκάρεις αν κάνεις αναζήτηση. Και δεν θα το επαναλάβω γιατί πέρα από τις διαφωνίες μας, σε θεωρώ σοβαρό χρήστη. Και το κλείνω εδώ.AlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:38Φταίω κι εγώ, έχεις δίκιο. Ρώτησα δημόσια κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να το ρωτήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το είδα. Που ''γαμήθηκες'' να το δημοσιοποιήσεις. Σε τρώει όταν σε γράφουνε. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άλιεν, να εξηγούμαστε. Απλά παθαίνεις κοκομπλόκο και αγριεύεις, όταν χάνεις θεατές. Δεν λειτουργείς δίχως σχολιαστές. Ιδίως, όσους δεν σε γλείφουν. 'Αστο μαρή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:39Ποιο κουμάντο ρε συ; Και τί με νοιάζει εμένα στην τελική, σε ποιον στέλνεις πιμί;
Στείλε σε όποιον γουστάρεις.
Δικό σας πρόβημα είναι.
Ζωή δεν έχεις, μόνο οτι ποστάρεις εδώ. Αυτό είσαι. αυτό έχεις επιλέξει. Σκληρό αλλά χέστηκα. Τουλάχιστον, πάψε να γαμάς τον κοσμάκη που συναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση.
Ατομική ευθύνη, υπάρχει. Πολλές τραγωδίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος.Σενέκας έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:44Εντάξει, με έπεισες ότι όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά μέσα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σκόνταψαν και έπεσαν στο ίδιο συμπέρασμα κατα τύχη. Δε χρειάζομαι κάτι παραπάνωOtto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:42Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Από εκεί και πέρα, τίθεται το ερώτημα αν μπορούσαν να υπάρξουν έξωθεν μέτρα που να ελαχιστοποιήσουν τη πιθανότητα, ή ασφαλιστικές δικλείδες.
Ε, απ' ότι φαίνεται μπορούσαν να υπάρξουν (εδώ είναι που υπάρχουν οι διαξιφισμοί).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Επιβεβαιώνω, απλά μονίμως ψάχνονται για καυγά και καταπιάνονται από όπου μπορούν, μπας και τους βγει. Η κλασική πρακτική εδώ μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:46Επαναλαμβάνω ότι δεν είχε σχέση με σένα, αυτό που έγραψα. Έχω αναφερθεί και άλλες φορές στο θέμα των πιμάκηδων και μπορείς να το τσεκάρεις αν κάνεις αναζήτηση. Και δεν θα το επαναλάβω γιατί πέρα από τις διαφωνίες μας, σε θεωρώ σοβαρό χρήστη. Και το κλείνω εδώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ρεσιτάλ ερμηνείας. Οριακά χειροκροτώ.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:47Το είδα. Που ''γαμήθηκες'' να το δημοσιοποιήσεις. Σε τρώει όταν σε γράφουνε. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άλιεν, να εξηγούμαστε. Απλά παθαίνεις κοκομπλόκο και αγριεύεις, όταν χάνεις θεατές. Δεν λειτουργείς δίχως σχολιαστές. Ιδίως, όσους δεν σε γλείφουν. 'Αστο μαρή.
Ζωή δεν έχεις, μόνο οτι ποστάρεις εδώ. Αυτό είσαι. αυτό έχεις επιλέξει. Σκληρό αλλά χέστηκα. Τουλάχιστον, πάψε να γαμάς τον κοσμάκη που συναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α ,ναι; Να'σαι καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:49Ρεσιτάλ ερμηνείας. Οριακά χειροκροτώ.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:47Το είδα. Που ''γαμήθηκες'' να το δημοσιοποιήσεις. Σε τρώει όταν σε γράφουνε. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άλιεν, να εξηγούμαστε. Απλά παθαίνεις κοκομπλόκο και αγριεύεις, όταν χάνεις θεατές. Δεν λειτουργείς δίχως σχολιαστές. Ιδίως, όσους δεν σε γλείφουν. 'Αστο μαρή.
Οριακά στα παπάρια μου.
- Cecily Anne
Τιποτα, τσάμπα είναι.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:52Α ,ναι; Να'σαι καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:49Ρεσιτάλ ερμηνείας. Οριακά χειροκροτώ.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:47
Το είδα. Που ''γαμήθηκες'' να το δημοσιοποιήσεις. Σε τρώει όταν σε γράφουνε. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άλιεν, να εξηγούμαστε. Απλά παθαίνεις κοκομπλόκο και αγριεύεις, όταν χάνεις θεατές. Δεν λειτουργείς δίχως σχολιαστές. Ιδίως, όσους δεν σε γλείφουν. 'Αστο μαρή.
Οριακά στα παπάρια μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-