Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Μαρ 2023, 15:54

Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:53
Πασιφάη έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:52
Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:49

Ρεσιτάλ ερμηνείας. Οριακά χειροκροτώ.
Α ,ναι; Να'σαι καλά.
Οριακά στα παπάρια μου.
Τιποτα, τσάμπα είναι.
Καλέ ναι. Επειδή ενδιαφέρθηκες το λέω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2023, 15:55

Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:46
AlienWay έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:38

Φταίω κι εγώ, έχεις δίκιο. Ρώτησα δημόσια κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να το ρωτήσω.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είχε σχέση με σένα, αυτό που έγραψα. Έχω αναφερθεί και άλλες φορές στο θέμα των πιμάκηδων και μπορείς να το τσεκάρεις αν κάνεις αναζήτηση. Και δεν θα το επαναλάβω γιατί πέρα από τις διαφωνίες μας, σε θεωρώ σοβαρό χρήστη. Και το κλείνω εδώ.
Επιβεβαιώνω, απλά μονίμως ψάχνονται για καυγά και καταπιάνονται από όπου μπορούν, μπας και τους βγει. Η κλασική πρακτική εδώ μέσα.
Ε και;

Μπορείς να το πάρεις και θετικά. Δες το ως μια εκλαϊκευμένη πρακτική ψυχολογίας. Μετά από κάποια χρόνια εξάσκησης, βγαίνουν στο αυτόματο οι "διαγνώσεις".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2023, 15:56

Σενέκας έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:44
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:42
Σενέκας έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:32

ok buddy
Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.

Χαλάρωσε λοιπόν.
Εντάξει, με έπεισες ότι όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά μέσα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σκόνταψαν και έπεσαν στο ίδιο συμπέρασμα κατα τύχη. Δε χρειάζομαι κάτι παραπάνω
Δεν προσπαθώ να σε πείσω. Τα γεγονότα σου λέω και από κει και πέρα πίστευε ότι αγαπάς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Μαρ 2023, 15:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:55
Cecily Anne έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:46

Επαναλαμβάνω ότι δεν είχε σχέση με σένα, αυτό που έγραψα. Έχω αναφερθεί και άλλες φορές στο θέμα των πιμάκηδων και μπορείς να το τσεκάρεις αν κάνεις αναζήτηση. Και δεν θα το επαναλάβω γιατί πέρα από τις διαφωνίες μας, σε θεωρώ σοβαρό χρήστη. Και το κλείνω εδώ.
Επιβεβαιώνω, απλά μονίμως ψάχνονται για καυγά και καταπιάνονται από όπου μπορούν, μπας και τους βγει. Η κλασική πρακτική εδώ μέσα.
Ε και;

Μπορείς να το πάρεις και θετικά. Δες το ως μια εκλαϊκευμένη πρακτική ψυχολογίας. Μετά από κάποια χρόνια εξάσκησης, βγαίνουν στο αυτόματο οι "διαγνώσεις".
Μπα έχω βαρεθεί, ψάχνομαι για αλλου. Ολο και κάτι θα βρεθεί σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά να μπορείς να συζητήσεις σαν άνθρωπος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Μαρ 2023, 15:57

Otto Weininger έγραψε:
Σενέκας έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:29
Δεν είναι γραμμή.
ok buddy
Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.

Χαλάρωσε λοιπόν.
Αυτό είναι το πρόβλημα που λέω ότι σκέφτονται συναισθηματικά. Δεν μπορείς να αναλύσεις τις κινήσεις του πρωταγωνιστή της ιστορίας γιατί αρχίζουν τα "α τα ρίχνουν όλα στο σταθμάρχη". Δεν υπάρχουν όλα και μισά. Ο σταθμάρχης είχε βάρδια και αν έκανε λάθη φταίει. Το ότι το δίκτυο του σιδηροδρόμου είναι μεσαιωνικό επίσης αληθεύει.

Είναι όμως δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Μαρ 2023, 15:58

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Μαρ 2023, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 04 Μαρ 2023, 15:58

Ερμής έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:39
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Ερμής έγραψε:
04 Μαρ 2023, 14:53

Ο ίδιος είπε χθες πως δεν παίρνει κομματική θέση και δε κάνει κομματική σπέκουλα. Έχει σημειωθεί ακριβώς. Γιατί οκ μετά από 10 πλΑς χρόνια είμαστε όλοι γνωστοί εδώ.
Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.

Δεν είναι κατανοητό; Μπορείς να το ψάξεις. Εκεί είναι όλες οι δημοσιεύσεις.

Ούτε ήμουν εγώ αυτός που άφηνε υπόνοιες για το δυστύχημα.

Προφανώς, στοχοποιήθηκα επειδή δεν χαρίζω κάστανα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.
Ελπίζω να επαληθευτεις
Εντάξει.

Εγώ θα κριθώ τότε. Στο σήμερα, όμως, θα μας πεις ποιοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν την γραμμή της ΝΔ και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους δεξιούς τρολολογαριασμούς του τουιτερ;

Ποιοι κάνουν από την πρώτη στιγμή damage control;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2023, 16:02

sharp έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:57
Otto Weininger έγραψε:
Σενέκας έγραψε:

ok buddy

Χαλάρωσε λοιπόν.
Αυτό είναι το πρόβλημα που λέω ότι σκέφτονται συναισθηματικά. Δεν μπορείς να αναλύσεις τις κινήσεις του πρωταγωνιστή της ιστορίας γιατί αρχίζουν τα "α τα ρίχνουν όλα στο σταθμάρχη". Δεν υπάρχουν όλα και μισά. Ο σταθμάρχης είχε βάρδια και αν έκανε λάθη φταίει. Το ότι το δίκτυο του σιδηροδρόμου είναι μεσαιωνικό επίσης αληθεύει.

Είναι όμως δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα!
Στην Γερμανία, που έχουν ο,τι σύστημα γουστάρεις και σίγουρα καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο από μας, όταν στούκαραν τα 2 τρένα , ο Σταθμάρχης έφαγε φυλακή γιατί αντί να κάνει τη δουλειά του έπαιζε με το κινητό παιχνίδια.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bad_Aib ... l_accident

Πόσο μάλλον εδώ, που ο τυπος έκανε ο,τι λάθος μπορούσε να κάνει και μάλιστα όπως φαίνεται, επί 2 φορές σε μια μέρα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μαρ 2023, 16:03

Σημειώνεται πως επί Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου δόθηκε εντολή για απενεργοποίηση του Κέντρου Τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ), η δημιουργία του οποίου κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση 20 εκατ. ευρώ.
Ακόμα, δόθηκε εντολή στους σταθμάρχες που υπηρετούν στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης να εγκαταλείψουν το υπερσύγχρονο κτίριο και να δουλέψουν χειροκίνητα, όπως στον παλιό καιρό, αφού έχει καταρρεύσει το σύστημα της Τηλεδιοίκησης του Προαστιακού.

Οι σταθμάρχες θα δουλεύουν από τη θέση «Λυκότρυπα» και από το λεγόμενο σημείο «0», εκεί δηλαδή που τέμνονται οι γραμμές του ΣΚΑ και του Προαστιακού, με ασύρματο, χαρτάκια και την μανιβέλα, όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους πολλές δεκαετίες πίσω.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Κέντρο Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ, που μπήκε σε αχρηστία, είναι, σύμφωνα με τις τότε υψηλόβαθμες πηγές, είναι ό,τι πιο σύγχρονο διέθετε ο οργανισμός, με ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που είχε «πράσινες» προδιαγραφές, ήταν εργονομικά φτιαγμένο, κόστισε περίπου 20 εκατ. ευρώ και θεωρείτο ως μοναδικό στο είδος του στα Βαλκάνια.
https://www.ieidiseis.gr/politiki/18760 ... n-trainose
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 04 Μαρ 2023, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2023, 16:04

Το σίγουρο είναι ότι η ακτιβιστική διαμαρτυρία του κάθε παπάρα, που προβάλλει ως αληθές κάτι στημένο, δεν προσεγγίζει στο παραμικρό την απολύτως ρεαλιστική τραγωδία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2023, 16:05

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
04 Μαρ 2023, 15:58
Ερμής έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.

Προφανώς, στοχοποιήθηκα επειδή δεν χαρίζω κάστανα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.
Ελπίζω να επαληθευτεις
Εντάξει.

Εγώ θα κριθώ τότε. Στο σήμερα, όμως, θα μας πεις ποιοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν την γραμμή της ΝΔ και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους δεξιούς τρολολογαριασμούς του τουιτερ;

Δεν υπάρχει damage control.
Υπάρχει απάντηση σε αυτά που λέτε. Όσο για τους τρολολογαρισμούς που λες, δημόσια έγγραφα και βίντεο ανεβάζουν.
Όχι απόψεις.

Αν σε χαλάνε οι απαντήσεις στα ψέματα που λένε επισήμως οι ζαίοι, αλλά όχι τα ψέματα των ζαίων, εγώ δεν έχω θέμα. Το σέβομαι ότι είσαι ζαίος.

Τον αντικειμενικό μην παριστάνεις, γιατί τα Nexium είναι σε έλλειψη

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 04 Μαρ 2023, 16:09

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 16:05
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Ελπίζω να επαληθευτεις
Εντάξει.

Δεν υπάρχει damage control.
Υπάρχει απάντηση σε αυτά που λέτε. Όσο για τους τρολολογαρισμούς που λες, δημόσια έγγραφα και βίντεο ανεβάζουν.
Όχι απόψεις.

Αν σε χαλάνε οι απαντήσεις στα ψέματα που λένε επισήμως οι ζαίοι, αλλά όχι τα ψέματα των ζαίων, εγώ δεν έχω θέμα. Το σέβομαι ότι είσαι ζαίος.

Τον αντικειμενικό μην παριστάνεις, γιατί τα Nexium είναι σε έλλειψη
Δεν έχω παραστήσει ποτέ τον αντικειμενικό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2023, 16:13

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Μαρ 2023, 16:03
Σημειώνεται πως επί Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου δόθηκε εντολή για απενεργοποίηση του Κέντρου Τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ), η δημιουργία του οποίου κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση 20 εκατ. ευρώ.
Ακόμα, δόθηκε εντολή στους σταθμάρχες που υπηρετούν στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης να εγκαταλείψουν το υπερσύγχρονο κτίριο και να δουλέψουν χειροκίνητα, όπως στον παλιό καιρό, αφού έχει καταρρεύσει το σύστημα της Τηλεδιοίκησης του Προαστιακού.

Οι σταθμάρχες θα δουλεύουν από τη θέση «Λυκότρυπα» και από το λεγόμενο σημείο «0», εκεί δηλαδή που τέμνονται οι γραμμές του ΣΚΑ και του Προαστιακού, με ασύρματο, χαρτάκια και την μανιβέλα, όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους πολλές δεκαετίες πίσω.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Κέντρο Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ, που μπήκε σε αχρηστία, είναι, σύμφωνα με τις τότε υψηλόβαθμες πηγές, είναι ό,τι πιο σύγχρονο διέθετε ο οργανισμός, με ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που είχε «πράσινες» προδιαγραφές, ήταν εργονομικά φτιαγμένο, κόστισε περίπου 20 εκατ. ευρώ και θεωρείτο ως μοναδικό στο είδος του στα Βαλκάνια.
Κάτι σαν νοσοκομειακές μονάδες, που έχουν αξονικούς ή μαγνητικούς τομογράφους που μένουν σε αχρηστία επειδή δεν υπάρχει το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό.

Ή το τελείως αντίθετο. Εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς τεχνολογικά μέσα.

Εκεί που ποτέ δεν υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης, είναι στους διοικητικούς και περιφερειακούς.

Γιατί;

Όταν απαντηθεί με σαφήνεια το "γιατί' θα υπάρξει λύση.

Αλλά δεν πρόκειται να απαντηθεί και όλοι ξέρουμε τους λόγους, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Μαρ 2023, 16:13

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Ερμής έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Ελπίζω να επαληθευτεις
Εντάξει.

To πρόβλημα σου όμως εσένα και πολλών άλλων είναι αυτό και όχι τι τελικά συνέβη. Θλιβερό!

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 04 Μαρ 2023, 16:15

sharp έγραψε:
04 Μαρ 2023, 16:13
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Ελπίζω να επαληθευτεις
Εντάξει.

To πρόβλημα σου όμως εσένα και πολλών άλλων είναι αυτό και όχι τι τελικά συνέβη. Θλιβερό!
Λάθος κάνεις.

ΟΥΤΙΣ @ Τραγωδία στα Τέμπη

Αυτή ήταν η πρώτη δημοσίευση μου στο νήμα.

Η δεύτερη.
ΟΥΤΙΣ @ Τραγωδία στα Τέμπη

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών