Καλέ ναι. Επειδή ενδιαφέρθηκες το λέω.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:53Τιποτα, τσάμπα είναι.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε και;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:48Επιβεβαιώνω, απλά μονίμως ψάχνονται για καυγά και καταπιάνονται από όπου μπορούν, μπας και τους βγει. Η κλασική πρακτική εδώ μέσα.
Μπορείς να το πάρεις και θετικά. Δες το ως μια εκλαϊκευμένη πρακτική ψυχολογίας. Μετά από κάποια χρόνια εξάσκησης, βγαίνουν στο αυτόματο οι "διαγνώσεις".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Δεν προσπαθώ να σε πείσω. Τα γεγονότα σου λέω και από κει και πέρα πίστευε ότι αγαπάς.Σενέκας έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:44Εντάξει, με έπεισες ότι όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά μέσα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σκόνταψαν και έπεσαν στο ίδιο συμπέρασμα κατα τύχη. Δε χρειάζομαι κάτι παραπάνωOtto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:42Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Μπα έχω βαρεθεί, ψάχνομαι για αλλου. Ολο και κάτι θα βρεθεί σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά να μπορείς να συζητήσεις σαν άνθρωπος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:55Ε και;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:48Επιβεβαιώνω, απλά μονίμως ψάχνονται για καυγά και καταπιάνονται από όπου μπορούν, μπας και τους βγει. Η κλασική πρακτική εδώ μέσα.
Μπορείς να το πάρεις και θετικά. Δες το ως μια εκλαϊκευμένη πρακτική ψυχολογίας. Μετά από κάποια χρόνια εξάσκησης, βγαίνουν στο αυτόματο οι "διαγνώσεις".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό είναι το πρόβλημα που λέω ότι σκέφτονται συναισθηματικά. Δεν μπορείς να αναλύσεις τις κινήσεις του πρωταγωνιστή της ιστορίας γιατί αρχίζουν τα "α τα ρίχνουν όλα στο σταθμάρχη". Δεν υπάρχουν όλα και μισά. Ο σταθμάρχης είχε βάρδια και αν έκανε λάθη φταίει. Το ότι το δίκτυο του σιδηροδρόμου είναι μεσαιωνικό επίσης αληθεύει.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:42Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Είναι όμως δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα!
- Golden Age
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Μαρ 2023, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:39Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:32Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.
Δεν είναι κατανοητό; Μπορείς να το ψάξεις. Εκεί είναι όλες οι δημοσιεύσεις.
Ούτε ήμουν εγώ αυτός που άφηνε υπόνοιες για το δυστύχημα.
Προφανώς, στοχοποιήθηκα επειδή δεν χαρίζω κάστανα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Ελπίζω να επαληθευτεις
Εγώ θα κριθώ τότε. Στο σήμερα, όμως, θα μας πεις ποιοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν την γραμμή της ΝΔ και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους δεξιούς τρολολογαριασμούς του τουιτερ;
Ποιοι κάνουν από την πρώτη στιγμή damage control;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Otto Weininger
Στην Γερμανία, που έχουν ο,τι σύστημα γουστάρεις και σίγουρα καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο από μας, όταν στούκαραν τα 2 τρένα , ο Σταθμάρχης έφαγε φυλακή γιατί αντί να κάνει τη δουλειά του έπαιζε με το κινητό παιχνίδια.sharp έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:57Αυτό είναι το πρόβλημα που λέω ότι σκέφτονται συναισθηματικά. Δεν μπορείς να αναλύσεις τις κινήσεις του πρωταγωνιστή της ιστορίας γιατί αρχίζουν τα "α τα ρίχνουν όλα στο σταθμάρχη". Δεν υπάρχουν όλα και μισά. Ο σταθμάρχης είχε βάρδια και αν έκανε λάθη φταίει. Το ότι το δίκτυο του σιδηροδρόμου είναι μεσαιωνικό επίσης αληθεύει.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:42Δεν είναι γραμμή, στο ξαναλέω. Κάθε ώρα βγαίνει και κάτι γι'αυτόν. Σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι είχε κάνει μια ώρα πριν το ίδιο πράγμα και το πήρε χαμπάρι ο μηχανοδηγος που έκανε όπισθεν.
Χαλάρωσε λοιπόν.
Είναι όμως δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bad_Aib ... l_accident
Πόσο μάλλον εδώ, που ο τυπος έκανε ο,τι λάθος μπορούσε να κάνει και μάλιστα όπως φαίνεται, επί 2 φορές σε μια μέρα.
-
https://www.ieidiseis.gr/politiki/18760 ... n-trainoseΣημειώνεται πως επί Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου δόθηκε εντολή για απενεργοποίηση του Κέντρου Τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ), η δημιουργία του οποίου κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση 20 εκατ. ευρώ.
Ακόμα, δόθηκε εντολή στους σταθμάρχες που υπηρετούν στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης να εγκαταλείψουν το υπερσύγχρονο κτίριο και να δουλέψουν χειροκίνητα, όπως στον παλιό καιρό, αφού έχει καταρρεύσει το σύστημα της Τηλεδιοίκησης του Προαστιακού.
Οι σταθμάρχες θα δουλεύουν από τη θέση «Λυκότρυπα» και από το λεγόμενο σημείο «0», εκεί δηλαδή που τέμνονται οι γραμμές του ΣΚΑ και του Προαστιακού, με ασύρματο, χαρτάκια και την μανιβέλα, όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους πολλές δεκαετίες πίσω.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Κέντρο Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ, που μπήκε σε αχρηστία, είναι, σύμφωνα με τις τότε υψηλόβαθμες πηγές, είναι ό,τι πιο σύγχρονο διέθετε ο οργανισμός, με ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που είχε «πράσινες» προδιαγραφές, ήταν εργονομικά φτιαγμένο, κόστισε περίπου 20 εκατ. ευρώ και θεωρείτο ως μοναδικό στο είδος του στα Βαλκάνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 04 Μαρ 2023, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το σίγουρο είναι ότι η ακτιβιστική διαμαρτυρία του κάθε παπάρα, που προβάλλει ως αληθές κάτι στημένο, δεν προσεγγίζει στο παραμικρό την απολύτως ρεαλιστική τραγωδία.Golden Age έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:58Πάνω στη δυστυχία και στα πτώματα, οργιάζουν κόκκινοι πολιτικάντηδες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Δεν υπάρχει damage control.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:58Εντάξει.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:39Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:32
Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.
Προφανώς, στοχοποιήθηκα επειδή δεν χαρίζω κάστανα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Ελπίζω να επαληθευτεις
Εγώ θα κριθώ τότε. Στο σήμερα, όμως, θα μας πεις ποιοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν την γραμμή της ΝΔ και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους δεξιούς τρολολογαριασμούς του τουιτερ;
Υπάρχει απάντηση σε αυτά που λέτε. Όσο για τους τρολολογαρισμούς που λες, δημόσια έγγραφα και βίντεο ανεβάζουν.
Όχι απόψεις.
Αν σε χαλάνε οι απαντήσεις στα ψέματα που λένε επισήμως οι ζαίοι, αλλά όχι τα ψέματα των ζαίων, εγώ δεν έχω θέμα. Το σέβομαι ότι είσαι ζαίος.
Τον αντικειμενικό μην παριστάνεις, γιατί τα Nexium είναι σε έλλειψη
Δεν έχω παραστήσει ποτέ τον αντικειμενικό.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 16:05Δεν υπάρχει damage control.
Υπάρχει απάντηση σε αυτά που λέτε. Όσο για τους τρολολογαρισμούς που λες, δημόσια έγγραφα και βίντεο ανεβάζουν.
Όχι απόψεις.
Αν σε χαλάνε οι απαντήσεις στα ψέματα που λένε επισήμως οι ζαίοι, αλλά όχι τα ψέματα των ζαίων, εγώ δεν έχω θέμα. Το σέβομαι ότι είσαι ζαίος.
Τον αντικειμενικό μην παριστάνεις, γιατί τα Nexium είναι σε έλλειψη
Κάτι σαν νοσοκομειακές μονάδες, που έχουν αξονικούς ή μαγνητικούς τομογράφους που μένουν σε αχρηστία επειδή δεν υπάρχει το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 16:03Σημειώνεται πως επί Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου δόθηκε εντολή για απενεργοποίηση του Κέντρου Τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ), η δημιουργία του οποίου κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση 20 εκατ. ευρώ.
Ακόμα, δόθηκε εντολή στους σταθμάρχες που υπηρετούν στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης να εγκαταλείψουν το υπερσύγχρονο κτίριο και να δουλέψουν χειροκίνητα, όπως στον παλιό καιρό, αφού έχει καταρρεύσει το σύστημα της Τηλεδιοίκησης του Προαστιακού.
Οι σταθμάρχες θα δουλεύουν από τη θέση «Λυκότρυπα» και από το λεγόμενο σημείο «0», εκεί δηλαδή που τέμνονται οι γραμμές του ΣΚΑ και του Προαστιακού, με ασύρματο, χαρτάκια και την μανιβέλα, όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους πολλές δεκαετίες πίσω.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Κέντρο Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ, που μπήκε σε αχρηστία, είναι, σύμφωνα με τις τότε υψηλόβαθμες πηγές, είναι ό,τι πιο σύγχρονο διέθετε ο οργανισμός, με ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που είχε «πράσινες» προδιαγραφές, ήταν εργονομικά φτιαγμένο, κόστισε περίπου 20 εκατ. ευρώ και θεωρείτο ως μοναδικό στο είδος του στα Βαλκάνια.
Ή το τελείως αντίθετο. Εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς τεχνολογικά μέσα.
Εκεί που ποτέ δεν υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης, είναι στους διοικητικούς και περιφερειακούς.
Γιατί;
Όταν απαντηθεί με σαφήνεια το "γιατί' θα υπάρξει λύση.
Αλλά δεν πρόκειται να απαντηθεί και όλοι ξέρουμε τους λόγους, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
To πρόβλημα σου όμως εσένα και πολλών άλλων είναι αυτό και όχι τι τελικά συνέβη. Θλιβερό!ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:58Εντάξει.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:39Θέλω να σε δω όταν θα προσπαθήσει να γίνει Νταματζ κοντρόλ από την άλλη πλευρά. Για αν δούμε κατά πόσο δε χαρίζεις κάστανα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 15:32
Δεν είμαι εγώ αυτός που έφερε τις δημοσιεύσεις των δεξιων τρολ του τουιτερ στο νήμα για να υπερασπιστώ την κυβέρνηση.
Ελπίζω να επαληθευτεις
Λάθος κάνεις.sharp έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 16:13To πρόβλημα σου όμως εσένα και πολλών άλλων είναι αυτό και όχι τι τελικά συνέβη. Θλιβερό!
ΟΥΤΙΣ @ Τραγωδία στα Τέμπη
Αυτή ήταν η πρώτη δημοσίευση μου στο νήμα.
Η δεύτερη.
ΟΥΤΙΣ @ Τραγωδία στα Τέμπη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-