Πιστεύεις ότι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ΟΣΕ με τους εργολάβους δεν είναι υπερκοστολογημενες και με όρους ευνοϊκούς για τους εργολάβους ( όχι χρονικά όρια , παραθυρακια για να αυξηθούν τα έσοδα των εργολάβων για το οτιδήποτε, και ελλιπής ελέγχους)?OANNHSEA έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:16zteo έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:13Την ευθύνη για την μη εγκατάσταση και την μη συντήρηση των συστημάτων ασφαλείας τον έχει ο ΟΣΕ η οι εργολάβοι που έχουν πάρει τις δουλειές?Οργισμένος έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:08
Λιγη συναισθηση δεν εχεις εσυ και οι ομοιοι σου που κανουν πως δεν καταλαβαινουν πως οι υπευθυνοι για το ατυχημα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του καλου μας ΟΣΕ...
Μιλατε χωρις καν να ντρεπεστε, ως συνηθως δλδ.
Ποιός είναι αυτός που εποπτεύει;
Ποιός είναι αυτός που έχει τον τελικό λόγο;
Έαν κάποιος έχει δώσει εργολαβία την συντήρηση ενός π.χ. ανελκυστήρα, ο ανελκυστήρας δεν έχει συντηρηθεί σε 5 χρόνια, σπάσει και σκοτώσει κόσμο, ποιός φταίει; Ο εργολάβος ή αυτός που υπέγραφε ότι έχει γίνει η συντήρηση, ενώ δεν γινόταν ποτέ;
.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
θα στο γράψω όπως το είπε.sharp έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:28Και σε τι θα με βοηθήσει αυτή η πληροφορία, να πείσω τον εαυτό μου ότι φταίνε οι Βρυξέλλες; Πριν καν δω τι λένε οι μετέχοντες την μοιραία βραδυά;
Και βέβαια αν ισχύει κάτι που άκουσες, που είπε κάποιος, σε κάποιο κανάλι και τι εννούσε και πώς το κατάλαβες, πώς το θυμάσαι κλπ.
Δυο αισθητήρες είναι σε απόσταση μεταξύ τους σε συγκεκριμένα σημεία δεν είναι κανένα δύσκολο σύστημα έτσι όπως είμαι ερείπιο να πάω αύριο να τους το φτιάξω.
Πρέπει να ήτανε 90 χρονών.
αν το τρενο περάσει από τον χ και μετά από τον ψ ανάβουν όλα κόκκινα στην άνοδο.
Αν άλλο τρένο περάσει από τον ψ πρώτα και μετά από χ τότε ανάβουν όλα τα φώτα κόκκινα και στην κάθοδο.
Έτσι σταματούν όλοι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ρε κοπέλα μου, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι δύσπιστη, δεν πρόκειται να πιστέψεις ούτε πορίσματα επιτροπών, ούτε τίποτε. Ούτε μηχανικός είσαι, αλλά και να ήσουν πού ξέρεις πώς ακριβώς δουλεύει το σύστημα μέσα στον ΟΣΕ; Επομένως ψάχνεις την είδηση που θα σού πει "μάς τα έκαναν χειρότερα". Ποιοί; Αυτοί οι κάποιοι. Οι πολιτικοί φαντάζομαι, αν είναι και ξένοι μέσα ακόμη καλύτερα. Θα βρεις σίγουρα πολλά τέτοια και στο Ίντερνετ, σιγά το δύσκολο.Niki έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:32θα στο γράψω όπως το είπε.sharp έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:28Και σε τι θα με βοηθήσει αυτή η πληροφορία, να πείσω τον εαυτό μου ότι φταίνε οι Βρυξέλλες; Πριν καν δω τι λένε οι μετέχοντες την μοιραία βραδυά;
Και βέβαια αν ισχύει κάτι που άκουσες, που είπε κάποιος, σε κάποιο κανάλι και τι εννούσε και πώς το κατάλαβες, πώς το θυμάσαι κλπ.
Δυο αισθητήρες είναι σε απόσταση μεταξύ τους σε συγκεκριμένα σημεία δεν είναι κανένα δύσκολο σύστημα έτσι όπως είμαι ερείπιο να πάω αύριο να τους το φτιάξω.
αν το τρενο περάσει από τον χ και μετά από τον ψ ανάβουν όλα κόκκινα στην άνοδο.
Αν άλλο τρένο περάσει από τον ψ πρώτα και μετά από χ τότε ανάβουν όλα τα φώτα κόκκινα και στην κάθοδο.
Έτσι σταματούν όλοι.
Καλά σοβαρολογείς;sharp έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:38Ρε κοπέλα μου, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι δύσπιστη, δεν πρόκειται να πιστέψεις ούτε πορίσματα επιτροπών, ούτε τίποτε. Ούτε μηχανικός είσαι, αλλά και να ήσουν πού ξέρεις πώς ακριβώς δουλεύει το σύστημα μέσα στον ΟΣΕ; Επομένως ψάχνεις την είδηση που θα σού πει "μάς τα έκαναν χειρότερα". Ποιοί; Αυτοί οι κάποιοι. Οι πολιτικοί φαντάζομαι, αν είναι και ξένοι μέσα ακόμη καλύτερα. Θα βρεις σίγουρα πολλά τέτοια και στο Ίντερνετ, σιγά το δύσκολο.Niki έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:32θα στο γράψω όπως το είπε.sharp έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:28
Και σε τι θα με βοηθήσει αυτή η πληροφορία, να πείσω τον εαυτό μου ότι φταίνε οι Βρυξέλλες; Πριν καν δω τι λένε οι μετέχοντες την μοιραία βραδυά;
Έτσι σταματούν όλοι.
Εδώ για μία από τις επιχειρήσεις μου έβαλα σύστημα που μετράει πόσος κόσμος μπαίνει μέσα καθημερινά.
Με ακρίβεια.
Με ακρίβεια.
Με δύο κάμερες.
και δεν μπορούνε να ανάβουν κόκκινα φανάρια όταν ανεβαίνει το τρένο;
Ας πατάει ένα κουμπί ο μηχανοδηγός πριν να φύγει όπως ήτανε παλιά πριν να φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Γιατί και αυτό το είπε.
Πριν φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Το τρένο που έφευγε από Λάρισα πήγαινε ο μηχανοδηγός και πατούσε ένα κουμπί και όλα τα φώτα γινόντουσαν κόκκινα.
Απλά με το χέρι.
Οι Έλληνες δεν είμαστε κουτός λαός.
Νέοι άνθρωποι πέθαναν.
Μετά όταν θα τα βρείτε με τους εργολάβους βάζετε και τηλεματική.
Αστε να πατάνε κουμπί έστω με το χέρι οι μηχανοδηγοί είναι πολύ καλύτερα από το να τους στέλνετε τελείως τυφλά.
- Otto Weininger
Απλά φροντίστε να πέσει γιατί αν δεν, προβλέπω αλλαγές νόμου και απολύσεις. Όπως ακριβώς στον ιδιωτικό τομέα.
Και οι νέοι που θα διοριστούν, θα είναι ευγνώμονες για την θέση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τελικά οι διοικητές ΟΣΕ/ΕΡΓΟΣΕ παραιτήθηκαν ή όχι;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άκου όσο υπεράσπιζα την ΝΔ ήμουνα καλό κορίτσι το ξέρω τώρα πέρασα στην άλλη πλευρά είμαι κακιά.
Όμως μην το κάνεις προσωπικό δεν είναι έξυπνο από μέρους σου.
Δείχνεις χαμηλού επιπέδου άνθρωπος που όταν δεν έχει επιχειρήματα το γυρνάει σε τρία πουλάκια κάθονται.
Η συμπεριφορά σου όπως και κάποιων άλλων ,με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά για τις αποφάσεις που πήρα αυτές τις μέρες.
"Το AIDS το έβγαλαν για να περιορίσουν την ελευθερογαμία".
Μού το είχε πει ένας ταρίφας πριν 30 χρόνια. Φλασιά.
Μού το είχε πει ένας ταρίφας πριν 30 χρόνια. Φλασιά.
Δεν σε ειρωνεύτηκα για τις επιχειρήσεις. Από περιέργεια ρώτησα.Niki έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 21:53Άκου όσο υπεράσπιζα την ΝΔ ήμουνα καλό κορίτσι το ξέρω τώρα πέρασα στην άλλη πλευρά είμαι κακιά.
Όμως μην το κάνεις προσωπικό δεν είναι έξυπνο από μέρους σου.
Δείχνεις χαμηλού επιπέδου άνθρωπος που όταν δεν έχει επιχειρήματα το γυρνάει σε τρία πουλάκια κάθονται.
Η συμπεριφορά σου όπως και κάποιων άλλων ,με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά για τις αποφάσεις που πήρα αυτές τις μέρες.
- Καραμελίτσα
Το ωράριο των σταθμαρχών λέει ότι είναι ένας σταθμάρχης ανά βάρδια, απλά υπάρχουν ώρες επικάλυψης. Δύο έπρεπε να είναι στο διάστημα 22.00-23.00, μετά και ως το πρωί ένας. Η σύγκρουση έγινε 23.22, δηλαδή λίγο μετά το τέλος της επικάλυψης.Lugozzi έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 18:57Ο επιθεωρητής του οσε που τέθηκε σε αργία, λέει ότι είχε τοποθετήσει 3 σταθμαρχες εκείνο το βράδυ.
Ο ένας είχε βάρδια μέχρι τις 23:00, και οι άλλοι 2 μέχρι τις 7 το πρωί.
Ο ένας απο τους 2, ο παλιός, την κοπανησε, με αποτέλεσμα να μείνει ο άσχετος μόνος του.
Κλασική πρακτική ελληνικού δημοσίου.
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/616 ... tathmarxwn
Πιο ενδιαφέρων είναι ο ισχυρισμός ότι μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχαν δύο σταθμάρχες ανά βάρδια, στάνταρ.
Z
Νομιζω ξεσκονιζουν την τηλεδιοικηση για τα εγκαινια και κανουν και τις τελευταιες προσληψεις
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Δε θελω να μου κλεψει τη δοξα η τροικα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-