Δηλαδή το καθαρό 2200 του εν λόγω σταθμάρχη, ήταν μούφα;foscilis έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 13:52https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A83%CE ... nline=true
783 χιλιάδες για 73 άτομα Χ 6 μήνες = 1787 μικτά δηλαδή αν αφαιρέσεις ΕΦΚΑ και φόρο περίπου 1000 καθαρά. Τα υπόλοιπα είναι ΑΡΔ.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει πλάνη (fallacy). Έχει βγει απόφαση δικαστηρίου.Jimmy81 έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 13:05ad hominem fallacy
- Golden Age
Πόσο ανίκανος και μοιραίος! Με σκονάκι σαν μαθητής "λέξη προς λέξη" βγήκε να ζητήσει συγνώμη ο Καραμανλής. Τον ξεφτίλισαν οι σύμβουλοι του που το μοίρασαν στους δημοσιογράφους.
Μαρτίου 02, 2023
Σε μια γκάφα ολκής υπέπεσε το γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή ο οποίος σήμερα 2/3 παρέδωσε τη σκυτάλη του στο Υπουργείο Μεταφορών στον Γιώργο Γεραπετρίτη μετά την χθεσινή παραίτηση του για την πρωτοφανή τραγωδία στα Τέμπη.
Μέσα στον πανικό το γραφείο του πρώην υπουργού προκαλεί νέες αντιδράσεις για το σφάλμα μπροστά σε δημοσιογράφους και πάνω από όλα στην κοινή Γνώμη.
Ειδικότερα, απερχόμενος υπουργός πήγε προετοιμασμένος στην τελετή με... «σκονάκι» για το πώς ακριβώς πρέπει να απαντήσει σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις για το τραγικό δυστύχημα.
Όμως, αντί στη συνέχεια να το αποκρύψουν το διέρρευσαν και στους εκπροσώπους του τύπου.
Στη δήλωση που διένειμαν από το γραφείο του προς τους δημοσιογράφους, οι συνεργάτες του απερχόμενου Υπουργού ξέχασαν να βγάλουν το «σκονάκι» που του είχαν κάνει σε περίπτωση που γίνονταν ερωτήσεις σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Σύμφωνα με συμβούλους του κ. Καραμανλή σε περίπτωση που γινόταν οποιαδήποτε ερώτηση εκείνος θα απαντούσε «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».
Επίσης, σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι επιμείνουν και ασκήσουν πίεση ο Κώστας Καραμανλής θα απαντούσε «Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν»
https://edolio5.blogspot.com/2023/03/blog-post.html
Δεν έχει πλέον αξιοπιστία, αυτό αποδεδειγμένα με επίσημη απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου. Αν δεν τα μετράμε κι αυτά, τότε διαλύουμε τα πάντα και θα διορίζονται βοσκοί και αχθοφόροι για σταθμάρχες.Bic έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 13:09Εντάξει, αυτό είναι άσχετο. Δεν είπε τη γνώμη του για το πώς πρέπει να προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί του δημοσίου, κατέθεσε fact για το τι γινόταν επί των ημερών τους. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
-
- Phorum.gr user: independent_44
ΟΦΗ;Beria έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 08:59independent44 έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 01:08Όταν σε βρίζουν ομαδικά οι 5 μεγάλοι σύνδεσμοι οπαδών των 5 μεγάλων ομάδων έχεις μπλέξει πολύ άσχημα.
Δεν σου φτάνουν 50 ΣΚΑΙ και 5000 δημοσιογράφοι
Καραμάν Αλής ξανά υποψήφιος
Εντολή Κούλη σε εισαγγελείς
Ξεκίνησε μια ωραία τριτοκοσμική βδομάδα στην ψωροκώσταινα
Εντολή Κούλη σε εισαγγελείς
Ξεκίνησε μια ωραία τριτοκοσμική βδομάδα στην ψωροκώσταινα
Αυτά τα κάνανε και παλιά χωρίς συμβούλους. Χάλασε η πιάτσα με όλους τους Μανατζαρέους Γραβατάκηδες, δεν μπορείς πλέον να βρεις πολιτικό της προκοπής, όλα γραμμένα τα θέλουν.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:03
Σύμφωνα με συμβούλους του κ. Καραμανλή σε περίπτωση που γινόταν οποιαδήποτε ερώτηση εκείνος θα απαντούσε «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».
Επίσης, σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι επιμείνουν και ασκήσουν πίεση ο Κώστας Καραμανλής θα απαντούσε «Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν»
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Για άλλο θέμα.sharp έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:01Δεν υπάρχει πλάνη (fallacy). Έχει βγει απόφαση δικαστηρίου.
Επειδη δεν την "πιανω"πολυ ευκολα την λεπτη ειρωνεία, το πόηντ σου είναι ότι δεν ισχύει η παρατήρηση μου (πιστεύω και του Ταλαίπωρου) ή ότι δεν "δικαιουμαι δια να ομιλω" καθ'οτι Ζαιος;sharp έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 13:44Εδώ συμφωνώ. Γι' αυτό πάμε για κυβέρνηση το τρίπτυχο της επιτυχίας, με Μπαρουφάκη ξανά υπουργό (η δεύτερη φορά είναι πάντα πιο εύκολη) και γκοουμπακ μιστερ σολτσσσσBazoomba έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 10:53Σωστα, και οι δικοι μας εδω τον γουρλοματη, το γιο του πατερα του.talaipwros έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 10:52
ναι, και μετα πανε και ψηφιζουν τον χοντρο λευκορωσο κομισσαριο πρωην παπουτσα, για να αλλαξει την ΕΣΣΔ
Μιλαμε, τελεια αναλογια !
Α, και στην κάλπη φοράμε σκόρδο στο λαιμό μη μάς γκαντεμώσει κανείς, ποτεδεξες
Σε κάθε περίπτωση ενίσταμαι κυριος, διότι α) δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου Συριζα κι ούτε θα το κάνω.
β) ΨηφίσαΤΕ τον λεπτό, Χανιώτη , γουρλομάτη, γιό του πατέρα και νυν βουλευτή της ΝΔσοκ για να αλλαξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔσοκ (!)
Το λες και spot on αναλογια

Ποια λεπτή ειρωνία; Τον κατηγόρησες για γκαντέμη και έβαλα σκόρδα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν το έλεγες σοβαρά, οπότε συνέχισα στο αστείο σου. Αν το έλεγες σοβαρά, τότε σε παρεξήγησα (ολοκληρωτικά).Bazoomba έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:13Επειδη δεν την "πιανω"πολυ ευκολα την λεπτη ειρωνεία, το πόηντ σου είναι ότι δεν ισχύει η παρατήρηση μου (πιστεύω και του Ταλαίπωρου) ή ότι δεν "δικαιουμαι δια να ομιλω" καθ'οτι Ζαιος;
Σε κάθε περίπτωση ενίσταμαι κυριος, διότι α) δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου Συριζα κι ούτε θα το κάνω.
β) ΨηφίσαΤΕ τον λεπτό, Χανιώτη , γουρλομάτη, γιό του πατέρα και νυν βουλευτή της ΝΔσοκ για να αλλαξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔσοκ (!)
Πότε τον είπα γκαντέμη;sharp έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:16Ποια λεπτή ειρωνία; Τον κατηγόρησες για γκαντέμη και έβαλα σκόρδα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν το έλεγες σοβαρά, οπότε συνέχισα στο αστείο σου. Αν το έλεγες σοβαρά, τότε σε παρεξήγησα (ολοκληρωτικά).Bazoomba έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:13Επειδη δεν την "πιανω"πολυ ευκολα την λεπτη ειρωνεία, το πόηντ σου είναι ότι δεν ισχύει η παρατήρηση μου (πιστεύω και του Ταλαίπωρου) ή ότι δεν "δικαιουμαι δια να ομιλω" καθ'οτι Ζαιος;
Γουρλομάτη το είπα και συμφωνεί και η γκουγκλ:

Α! Και γιο του μπαμπα. Το μόνο πολιτικό "προσόν" του δηλαδή...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-