Kauldron, είσαι κι εσύ της άποψης ότι αν κάποιος έχει καταδικαστεί είναι απατεώνας και δεν δικαιούται να μιλάει γενικά;
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Εγώ είμαι της άποψης, αγαπητέ "Μπίκ" που δε μας λές από πού γνωριζόμαστε, γιατί σίγουρα δεν είσαι καινούργιος, οτι όποιος μιλάει, εφόσον αποδεικνύει αυτά που λέει, ή μπορούν να ελεγχθούν, η δεδομένη δήλωση είναι εντάξει. Αυτό που λέει, εύκολα μπορεί να ελεγχθεί. Όπως έυκολα ελέγχονταν και οι δηλώσεις του Μητσοτέα για ΜΕΘ.
Ο σταθμαρχης κρίθηκε προφυλακιστεί. Κοινώς αποχαιρέτιστε την τηλεδιοικηση που δεν θα μπει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άρα, συμφωνούμε. Σ' αυτό, τουλάχιστον, στα περισσότερα όχι. Απλά είδα το ποστ σου και μου φάνηκε σαν να λες ότι όντως δεν πρέπει να ακούμε τους απατεώνες, απλά ότι θεώρησες πως υπάρχουν και στις δυο πλευρές. Λάθος το κατάλαβα μάλλον, οκ.Kauldron έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 15:11Εγώ είμαι της άποψης, αγαπητέ "Μπίκ" που δε μας λές από πού γνωριζόμαστε, γιατί σίγουρα δεν είσαι καινούργιος, οτι όποιος μιλάει, εφόσον αποδεικνύει αυτά που λέει, ή μπορούν να ελεγχθούν, η δεδομένη δήλωση είναι εντάξει. Αυτό που λέει, εύκολα μπορεί να ελεγχθεί. Όπως έυκολα ελέγχονταν και οι δηλώσεις του Μητσοτέα για ΜΕΘ.
Όσο για το από που γνωριζόμαστε, πίστευα θα το έχεις καταλάβει ήδη, μόνο ντουντούκα δεν έχω βγάλει για το ποιος είμαι. Έχουμε πιει και καφέ μαζί στην Αριστοτέλους κάποια στιγμή. Και για να γίνω και λίγο κακός (

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Σωστά, υπολόγισα 20% φόρο ενώ για τόσο μικρό ποσό είναι 9%.
- Υδράργυρος
Τσίπα δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Γίνεται όλο και χειρότεροLugozzi έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 13:57ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΟικονόμου: Ο Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές
https://www.protothema.gr/politics/arti ... s-ekloges/
talaipwros
Η αθλιότητα του πρωθυπουργού είναι ότι ζητάει από τον Παναθηναϊκακια να διερευνήσει τις καθυστερήσεις για τα συστήματα ασφαλείας.
Όταν δει ότι οι συμβάσεις δίνουν το δικαίωμα να καθυστερούν για να κονομανε τι θα κάνει?
Θα ζητήσει την παραπομπή των υπουργών που υπόγραψαν τις συμβάσεις?
Όταν δει ότι οι συμβάσεις δίνουν το δικαίωμα να καθυστερούν για να κονομανε τι θα κάνει?
Θα ζητήσει την παραπομπή των υπουργών που υπόγραψαν τις συμβάσεις?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΣΦ ΠΑΟΚ Φιλοσοφικήςindependent44 έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:06ΟΦΗ;Beria έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 08:59independent44 έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 01:08Όταν σε βρίζουν ομαδικά οι 5 μεγάλοι σύνδεσμοι οπαδών των 5 μεγάλων ομάδων έχεις μπλέξει πολύ άσχημα.
Δεν σου φτάνουν 50 ΣΚΑΙ και 5000 δημοσιογράφοι
Δεστε το πολυ προσεκτικα.
Μεσα εχει δισελιδο ρεπορταζ με ολα τα στοιχεια.

Μεσα εχει δισελιδο ρεπορταζ με ολα τα στοιχεια.

Μα γιατί..; Αφού οι γιατροί σπουδάζουν 12 χρόνια.. Κάνουν τέτοια οι σπουδαγμένοι.. 

Γιατρός φέρεται να έδωσε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας χωρίς να τον εξετάσει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -exetasei/
Ο κουλης εχει χασει την μπαλα πλεον. Στελνει επιστολες σε δικαστικους κατα παραβαση της αρχης της διακρισης των λειτουργιων και τους υποδεικνυει να λαβουν υποψη και το πορισμα της ad hoc επιτροπης που δημιουργηθηκε παλι εξωθεσμικα. Και φυσικα την στελνει την επιστολη στον γνωστο Ντογιακο. Την ιδια μερα ο Ντογιακος αρνειται να συναντηθει με μια επιτροπη του ευρωκοινοβουλιου που ηρθε για το θεμα των υποκλοπων, αντιγραφοντας τον Γεραπετριτη που με μια κωμικοτραγικη επιστολη αρνηθηκε να συναντησει την εν λογω επιτροπη. Τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την επταετια.
Κάνεις λάθος. Ξεκινάς με το λάθος σκεπτικό ότι η ΕΕ κάνει ιμπεριαλιστική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Δικαίωμα σου φυσικά να το πιστεύεις. Το στοίχημα που βάζω είναι ότι την επόμενη φορά δεν θα σώσουν, ό,τι και να νομίζεις ότι "ξεπουλάς".Bazoomba έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:55Σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί μας διότι ό,τι ήταν να σωθεί σώθηκε, ό,τι ήταν να πουληθεί πουλήθηκε και ό,τι ήταν να διαλυθεί διαλύθηκε.sharp έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 14:30Παραξήγησις τότε αδερφέ. Νόμιζα ότι είναι συνωνυμο, ξέρεις "το μάτι" που λένε.
Τι κακό έχει ο γουρλομάτης, όμως;
Παρεμπ. δεν επικεντρώνω στο άτομο, αλλά στη γραμμή της χώρας και κυρίως στο πώς στέκεται μέσα στην ΕΕ. Βέβαια σε άτομα με αντιπάθεια προς τη Δύση δύσκολο αυτό, αλλά τα έχουμε πει και στο άλλο νήμα, ας μην επαναληφθούμε.
Από το ότι είμαστε πλέον failed state σε σταθερή κατάσταση (που σημαίνει ότι ο πάτος στο βαρέλι βρέθηκε --από την εποχή Σύριζα κιόλας) στο ότι υπήρξε βελτίωση στην θέση της χώρας...πολλά τσιγάρα δρόμος.
Τον άκουσε βραχνό στο τηλέφωνο.Parrot έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 15:52Μα γιατί..; Αφού οι γιατροί σπουδάζουν 12 χρόνια.. Κάνουν τέτοια οι σπουδαγμένοι..Γιατρός φέρεται να έδωσε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας χωρίς να τον εξετάσει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -exetasei/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58