Έτσι θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις. Εσύ μετριοπαθής και οι απέναντι λυσσασμένα σκυλιά.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:36O φανατισμός ξέρεις μιας άποψης δημιουργεί απέχθεια.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:30Καλά κάνει.
Το μοναδικό κόμμα που έτρεξε τις συμβάσεις που επί ζαίων οι υπουργοί και οι κουμπάροι τους στα υπουργεία είχαν διαλύσει.
Σιγά μην ντραπουμε. Τα παιχνίδια των ζαίων ας τα παίζουν άλλοι.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι οτι ο ταλ περισσότερο κακό κάνει στο κόμμα που υποστηρίζει παρά καλό.
και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38590
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Το ΠΑΣΟΚ είναι υπερτιμημένο στις δημοσκοπήσεις αφού θέλουν να το βάλουν τσόντα στη ΝΔ.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:39Δεν θα πάρει το ΠΑΣΟΚ μόνο 9. Για 11% το κόβω. Θα κόψει και απο νδ και λίγο από Σύριζα ειδικά στην Κρήτη. Με την Φώφη πήρε 8,5 τώρα λογικά θα πάρει κάπως παραπάνω ειδικά στις πρώτες εκλογές. Για τον Βαρουφάκη πιστεύω οτι θα ευνοηθεί από τη συγκυρία και αν πάνε νεοι να ψηφίσουν θα μπει Βουλή. Οπότε βλέπω 30 με 31 σύριζα 11 με 11,5 ΚΙΝΑΛ και 3,5 στον Βαρουφάκη. Οριακά θα είναι για κυβέρνηση.
Και πως εξηγείται ότι δεν συναντάω ψηφοφόρους του ούτε για δείγμα; Πραγματικά ούτε έναν! Στις προηγούμενες συναντούσα.Sol έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:41Το ΜέΡΑ25 το παρακολουθούν αρκετοί 20-40 χρόνων άσχετα αν θα το ψηφίσουν τελικά.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:35Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + ΒΑρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Μαρ 2023, 20:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Μας πηρε 10 χρονια να καταλαβουμε οτι ο αλμπρεχτης ειναι βαζελοςstergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:22Επίτηδες το κάνεις;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taxalata xalasa
- Δημοσιεύσεις: 20729
- Εγγραφή: 27 Αύγ 2021, 20:52
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
ΝΔ 15%Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:39Δεν θα πάρει το ΠΑΣΟΚ μόνο 9. Για 11% το κόβω. Θα κόψει και απο νδ και λίγο από Σύριζα ειδικά στην Κρήτη. Με την Φώφη πήρε 8,5 τώρα λογικά θα πάρει κάπως παραπάνω ειδικά στις πρώτες εκλογές. Για τον Βαρουφάκη πιστεύω οτι θα ευνοηθεί από τη συγκυρία και αν πάνε νεοι να ψηφίσουν θα μπει Βουλή. Οπότε βλέπω 30 με 31 σύριζα 11 με 11,5 ΚΙΝΑΛ και 3,5 στον Βαρουφάκη. Οριακά θα είναι για κυβέρνηση.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:35Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + ΒΑρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
Συριζα 15%
ΠΑΣΟΚ 5.5%
ΜΠΑΡΟΥΦΑ 1.75%
ΑΠΟΧΗ 55%
απο το εκλογικο σωμα...
καλα θα παει αυτο!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Καμία σχέση. Η κεντροδεξιά και το κέντρο που λες περισσότερο είναι οι απολιτίκ που πάνε με αυτόν που ευνοεί την τσέπη τους (η έτσι νομίζουν οτι γίνεται). Στον χώρο της αριστεράς και κεντροαριστεράς πολύ εύκολα ένας που φήφιζε Κιναλ, Σύριζα, Βαρού ακόμα και ΚΚΕ και Ανταρσυα μπορεί να αλλάξει στρατόπεδο. Υπάρχει πολυδιάσπαση που πάντοτε ευνοεί τον χώρο της δεξιάς. Στο ΚΚΕ οκ υπάρχει ένα 4% που είναι κολλημένοι και ψηφίζουν ΚΚΕ οτι και αν γίνει (και καλά κάνουν δεν τους κατηγορώ για αυτό, έχουν την δικιά τους οπτική). Αλλά ειναι μικρό ποσοστό των αριστερών.gassim έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:38Αυτό που περιγράφεις είναι ο χώρος του κέντρου που περιλαμβάνει και την κεντροδεξιά.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:31πωπω πολύ χιούμορ ρε παιδί μου. Και ολίγον ομοφοβικό. Στα σοβαρά τώρα ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν έχει ούτε τόσους πολλούς κολλημένους, ούτε ο Σύριζα έχει βολέψει τοσο κοσμο οσο η νδούλα. Μια τετραετία κυβέρνησε άλλωστε. Συν και το οτι η αστική τάξη ψηφίζει περισσότερο ταξικά από την εργατική τάξη. Για αυτό βλέπεις κάτι 80% στα ΒΠ για τη νδ, ενώ στις φτωχογειτονιές ο Σύριζα με το ζόρι πάει στο 35 και 40. Ο κόσμος της αριστεράς και της κεντροαριστεράς δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε είναι προσκολλημένος σε ένα κομμα όπως ο κόσμος της δεξιάς. Για αυτό και το ΠΑΣΟΚ εξαυλώθηκε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:26
Του Συριζα τι είναι, τα 2 Τ; Τζιμάνια, Τζόβενα; Ή μήπως Τραβέλια;
Εσυ σε λίγο θα βγάλεις διαλλακτικούς και τους κνίτες.
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Με τι κόσμο συναγελαζεσαι;Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:43Το ΠΑΣΟΚ είναι υπερτιμημένο στις δημοσκοπήσεις αφού θέλουν να το βάλουν τσόντα στη ΝΔ.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:39Δεν θα πάρει το ΠΑΣΟΚ μόνο 9. Για 11% το κόβω. Θα κόψει και απο νδ και λίγο από Σύριζα ειδικά στην Κρήτη. Με την Φώφη πήρε 8,5 τώρα λογικά θα πάρει κάπως παραπάνω ειδικά στις πρώτες εκλογές. Για τον Βαρουφάκη πιστεύω οτι θα ευνοηθεί από τη συγκυρία και αν πάνε νεοι να ψηφίσουν θα μπει Βουλή. Οπότε βλέπω 30 με 31 σύριζα 11 με 11,5 ΚΙΝΑΛ και 3,5 στον Βαρουφάκη. Οριακά θα είναι για κυβέρνηση.Και πως εξηγείται ότι δεν συναντάω ψηφοφόρους του ούτε για δείγμα; Πραγματικά ούτε έναν! Στις προηγούμενες συναντούσα.Sol έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:41Το ΜέΡΑ25 το παρακολουθούν αρκετοί 20-40 χρόνων άσχετα αν θα το ψηφίσουν τελικά.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:35Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + ΒΑρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Παντός καιρού, όπως και παλιότερα. Στις προηγούμενες εκλογές έβρισκα άτομα που στήριζαν ΜΕΡΑ25, τώρα ούτε έναν. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κανείς αλλά είναι στατιστικά σχεδόν απίθανο να μην μπορώ να ανιχνεύσω ένα κόμμα του 3% γιατί έχω πολύ ευρύ κύκλο. Άρα δεν πρέπει να έχει 3%, ούτε καν 2%. Τώρα πόσους αναποφάσιστους να πάρει τελευταία στιγμή;
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Έχει δίκιο. Δες πως κατέληξε η επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας με την προπαγανδιστική λύσσα που εφαρμόστηκε, σήκωσε αντίδραση και έδωσε τροφή στους ανύπαρκτους στην πρώτη φάση σκληροπυρηνικούς αντιφρονούντες. Αν είχαν κάνει μια ήπια και επιστημονικά ορθή ενημέρωση χωρίς κορώνες και υπερβολές σχεδόν κανένας δεν θα έδινε σημασία στους λαλημένους.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:41Έτσι θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις. Εσύ μετριοπαθής και οι απέναντι λυσσασμένα σκυλιά.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:36O φανατισμός ξέρεις μιας άποψης δημιουργεί απέχθεια.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι οτι ο ταλ περισσότερο κακό κάνει στο κόμμα που υποστηρίζει παρά καλό.
-
- Δημοσιεύσεις: 40219
- Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Δεν ψηφίζουμε όλοι μαζί.Ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει και διαφορετικά.
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Σε σχέση με την πρόθεση ψήφου τις ώρες που προηγήθηκαν της τραγωδίας.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:38Συριζα 31 + ΠΑΣΟΚ 9 + Βαρουφάκης 3 = 43%. Δεν βγαίνει και έβαλα τα ταβάνια και για τους 3, ειδικά δε για ΜΕΡΑ25 εντελώς καταχρηστικά γιατί δεν πιστέυω με τίποτα ότι θα μπει.Arisvilla έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:16Eντωμεταξύ αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι και βγει αυτοδύναμος ο Κούλης στις β εκλογές (πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίθανο) τι θα κάνει τη δεύτερη τετραετία του. Θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης? Ακόμα και οι κολλημένοι δεξιοί παραδέχονται οτι τα έχει κάνει σκατά στα περισσότερα (εγώ λέω σε όλα). Τι μπορεί να αλλάξει δηλαδή? Θα βρει νέα πρόσωπα? Σαν τον Κοκλώνη πχ
?Ακόμα και τώρα πάντως το βασικό σενάριο μετά τις εκλογές είναι και αυτό που ήταν και πριν τους 57 νεκρούς. Συγκυβέρνηση ΝΔ Κιναλ με πρωθυπουργό άλλο πλην του Κούλη.
Τι εννοείς; Σε σχέση με τις προηγούμενες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μαρ 2023, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Για την καραμανλικη πτερυγα τα εχω πει, δεν μπορεις ομως να τους διωξεις απο το κομμα, θα φτασεις στο 20%.
Για τον Αδωνι συμφωνω, οι περισσοτεροι Νεοδημοκρατες τον θεωρουν γελοιο.
Winter is coming
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Εγώ όχι, έστω με την έννοια ότι δεν ένιωσα εξοργισμένος απέναντι στην κυβέρνηση ειδικά αφού έτσι κι αλλιώς δεν σκόπευα να ψηφίσω κόμμα εξουσίας. Δεν ρίχνω καν μεγαλύτερη ευθύνη στη ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν και συντηρούσαν την ίδια ακριβώς κατάσταση στον ΟΣΕ.
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38590
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Δεν υπάρχει ήπια επιστημονική ενημέρωση σε ανθρώπους που άρχισαν τις θεωρίες συνομωσίας με χιλιάδες like και share από την πρώτη κιόλας μέρα (φωτογραφία του dettol) ή χοροπηδούσαν πάνω σε μάσκες σαν πίθηκοι.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:50Έχει δίκιο. Δες πως κατέληξε η επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας με την προπαγανδιστική λύσσα που εφαρμόστηκε, σήκωσε αντίδραση και έδωσε τροφή στους ανύπαρκτους στην πρώτη φάση σκληροπυρηνικούς αντιφρονούντες. Αν είχαν κάνει μια ήπια και επιστημονικά ορθή ενημέρωση χωρίς κορώνες και υπερβολές σχεδόν κανένας δεν θα έδινε σημασία στους λαλημένους.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:41Έτσι θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις. Εσύ μετριοπαθής και οι απέναντι λυσσασμένα σκυλιά.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:36O φανατισμός ξέρεις μιας άποψης δημιουργεί απέχθεια.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι οτι ο ταλ περισσότερο κακό κάνει στο κόμμα που υποστηρίζει παρά καλό.
Σε ακραίες συνθήκες έχει "κάνε αυτό, μη σου γαμήσω".
Το λάθος ήταν που το είπε αλλά δεν το έκανε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Δημοσιεύσεις: 25009
- Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Την ήπια επιστημονική ενημέρωση δεν την κάνεις σ' αυτούς που είναι και λίγοι σε αριθμό, την κάνεις στους υπόλοιπους ώστε να μην σπρώξεις σκεπτικιστές στην τάξη των λαλημένων. Αυτούς τους αγνοείς. Τεράστια επικοινωνιακή πατάτα της κυβέρνησης ο τρόπος που το χειρίστηκε.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 21:14Δεν υπάρχει ήπια επιστημονική ενημέρωση σε ανθρώπους που άρχισαν τις θεωρίες συνομωσίας με χιλιάδες like και share από την πρώτη κιόλας μέρα (φωτογραφία του dettol) ή χοροπηδούσαν πάνω σε μάσκες σαν πίθηκοι.Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 20:50Έχει δίκιο. Δες πως κατέληξε η επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας με την προπαγανδιστική λύσσα που εφαρμόστηκε, σήκωσε αντίδραση και έδωσε τροφή στους ανύπαρκτους στην πρώτη φάση σκληροπυρηνικούς αντιφρονούντες. Αν είχαν κάνει μια ήπια και επιστημονικά ορθή ενημέρωση χωρίς κορώνες και υπερβολές σχεδόν κανένας δεν θα έδινε σημασία στους λαλημένους.
Σε ακραίες συνθήκες έχει "κάνε αυτό, μη σου γαμήσω".
Το λάθος ήταν που το είπε αλλά δεν το έκανε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσπασε το απόστημα δεν ψηφίζουμε ΝΔ.
από Niki » 21 Μάιος 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 3161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
30 Οκτ 2024, 22:21
-