ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !... Ειναι σταση διαμαρτυρίας!ik_90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Δεν μπορεί να καθορίζει την ψήφο σου ένα δυστύχημα. Προσωπικά, τόσο πριν όσο και τώρα, αυτό που θέλω είναι να μην ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως ούτε Σύριζα πάει το χέρι να ψηφίσω, οπότε θα επιλέξω κάποιο κόμμα που έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στη βουλή και είναι (όσο) κοντά στα πιστεύω μου γίνεται. Και κάτι προς όλους: Όχι στην αποχή. Ψηφίστε ό,τι σας εκφράζει καλύτερα αλλά μην απέχετε. Αν απέχετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για ό,τι σας κάνουν μετά. Κανένα, όμως.
το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
- taxalata xalasa
Re: το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Re: το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:32Υπάρχει κι άλλο σκεπτικό. Ψηφίζοντας ο,τιδήποτε, νομιμοποιείς τη διαδικασία που ανέδειξε το νικητή. Εμμέσως νομιμοποιείς και τον ίδιο το νικητή. Άρα τότε είναι που δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι.ik_90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Δεν μπορεί να καθορίζει την ψήφο σου ένα δυστύχημα. Προσωπικά, τόσο πριν όσο και τώρα, αυτό που θέλω είναι να μην ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως ούτε Σύριζα πάει το χέρι να ψηφίσω, οπότε θα επιλέξω κάποιο κόμμα που έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στη βουλή και είναι (όσο) κοντά στα πιστεύω μου γίνεται. Και κάτι προς όλους: Όχι στην αποχή. Ψηφίστε ό,τι σας εκφράζει καλύτερα αλλά μην απέχετε. Αν απέχετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για ό,τι σας κάνουν μετά. Κανένα, όμως.

Ε, μα, για ένα κωλοτραίνο?Otto Weininger έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:04Όχι. Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη ξανά.
Οχι, γιατί οι ψήφοι πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα.taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 16:04ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !... Ειναι σταση διαμαρτυρίας!ik_90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Δεν μπορεί να καθορίζει την ψήφο σου ένα δυστύχημα. Προσωπικά, τόσο πριν όσο και τώρα, αυτό που θέλω είναι να μην ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως ούτε Σύριζα πάει το χέρι να ψηφίσω, οπότε θα επιλέξω κάποιο κόμμα που έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στη βουλή και είναι (όσο) κοντά στα πιστεύω μου γίνεται. Και κάτι προς όλους: Όχι στην αποχή. Ψηφίστε ό,τι σας εκφράζει καλύτερα αλλά μην απέχετε. Αν απέχετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για ό,τι σας κάνουν μετά. Κανένα, όμως.
Εγώ θα πήγαινα και θα ψήφιζα ΚΚΕ, πχ (κάποιο κόμμα που θα βγεί σίγουρα).
- taxalata xalasa
Εσύ κάνε του κεφαλιού σου και εγώ του δικού μου. Δεν είναι ψήφος η ΑΠΟΧΗ. Αψηφώ, αψηφάω (defy, disregard)Kauldron έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 16:07Οχι, γιατί οι ψήφοι πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα.taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 16:04ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !... Ειναι σταση διαμαρτυρίας!ik_90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Δεν μπορεί να καθορίζει την ψήφο σου ένα δυστύχημα. Προσωπικά, τόσο πριν όσο και τώρα, αυτό που θέλω είναι να μην ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως ούτε Σύριζα πάει το χέρι να ψηφίσω, οπότε θα επιλέξω κάποιο κόμμα που έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στη βουλή και είναι (όσο) κοντά στα πιστεύω μου γίνεται. Και κάτι προς όλους: Όχι στην αποχή. Ψηφίστε ό,τι σας εκφράζει καλύτερα αλλά μην απέχετε. Αν απέχετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για ό,τι σας κάνουν μετά. Κανένα, όμως.
Εγώ θα πήγαινα και θα ψήφιζα ΚΚΕ, πχ (κάποιο κόμμα που θα βγεί σίγουρα).
δεν δίνω σημασία σε κάτι, το αγνοώ ενώ είναι ή θεωρείται από κάποιους σπουδαίο, το περιφρονώ, το θεωρώ αμελητέο
-είναι τύπος που αψηφά το χρήμα
Η σιχαμερή σπέκουλα πάνω απο πτώματα των συριζαιων
προς αγρα ψήφων
με εχει μετατρέψει απο κριτικο υποστηρικτή της ΝΔ
σε φανατισμένο ψηφοφόρο της
προς αγρα ψήφων
με εχει μετατρέψει απο κριτικο υποστηρικτή της ΝΔ
σε φανατισμένο ψηφοφόρο της
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- taxalata xalasa
40% κάτω η ΝΔ από το εκλογικό της σώμα... Δηλαδή απο 30% θα παει στο 18% που αντιστοιχεί στο 9% του συνολικού εκλογικού καταλόγου.
-
- taxalata xalasa
που ναι ο καραγκιοζης που βαζεις σε καθε ποσταρισμα σου συναμα με ενα τουϊτάρισμα;
σε χάλασε κι εσένα ο Tourκούλης...
Η ΝΔ έκανε χειρότερη σπεκουλα σε ο,τι αφορά τους νεκρούς του ματιού. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι κακό να υπάρχει πολιτική κριτική αντιθέτως είναι επιθυμητό για να ελέγχονται οι κυβερνώντες, αλλά όταν και ο επικριτής έχει ανάλογες ευθύνες, και ακομη χειρότερα δεν έχει την πρόθεση να βελτιώσει την άσκηση της πολιτικής του στο μέλλον, γίνεται κενή.
- EKPLIKTIKOS
Είχα αποφασίσει να απέχω κ αυτο θα κάνω
Αχ συριζαιοι, που πήρατε ένα κόσμημα της πολιτικής αμεροληψίας και τον κάνατε φανατισμένο μαλακα
Καταραμένοι να είστε
- Dwarven Blacksmith
Το ατύχημα οχι. Από την άλλη η στάση των Κουλάκων ήταν απεχθής σε σημείο που δεν περίμενα, με επηρέασε.

Έχει κι άλλο σκεπτικό. Με το να ζεις στην ίδια χώρα με αυτή που γίνονται οι εκλογές, ακόμα πιο έμμεσα είναι σαν να νομιμοποιείς τον νικητή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:32Υπάρχει κι άλλο σκεπτικό. Ψηφίζοντας ο,τιδήποτε, νομιμοποιείς τη διαδικασία που ανέδειξε το νικητή. Εμμέσως νομιμοποιείς και τον ίδιο το νικητή. Άρα τότε είναι που δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι.ik_90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Δεν μπορεί να καθορίζει την ψήφο σου ένα δυστύχημα. Προσωπικά, τόσο πριν όσο και τώρα, αυτό που θέλω είναι να μην ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως ούτε Σύριζα πάει το χέρι να ψηφίσω, οπότε θα επιλέξω κάποιο κόμμα που έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στη βουλή και είναι (όσο) κοντά στα πιστεύω μου γίνεται. Και κάτι προς όλους: Όχι στην αποχή. Ψηφίστε ό,τι σας εκφράζει καλύτερα αλλά μην απέχετε. Αν απέχετε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για ό,τι σας κάνουν μετά. Κανένα, όμως.
Λοιπόν, επειδή μαντεύω ότι τέτοιου είδους σκεπτικά θα τα βλέπουνε πολύ συχνά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές. Η αποχή ξεκάθαρα είναι υπέρ των κομμάτων εξουσίας γιατί αυξάνει τα ποσοστά τους. Αν δεν πάει να ψηφίσει κάποιος δεν πετυχαίνει τίποτα, απλώς και μόνο πετάει στα σκουπίδια τη μία και μόνη ουσιαστική συμβολή που μπορεί να έχει στα κοινά της χώρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 08 Μαρ 2023, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα καταφέρει να επηρεάσει η ακροδεξιά την πολιτική της ΕΕ?
από Ίακχος » 18 Αύγ 2024, 13:43 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Σεπ 2024, 22:08
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
17 Ιουν 2023, 09:45
-
-
Νέα δημοσίευση Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο του Νδκρατη Γιαννίτση στη Λαμία
από Μαδουραίος » 27 Μάιος 2024, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 196 Απαντήσεις
- 3407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
03 Ιουν 2024, 19:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θεωρία των Οικονομικων εποχών του Κοντραντιεφ και το τραγικό τέλος του στα γκουλαγκ
από Ίακχος » 24 Σεπ 2024, 18:08 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Σεπ 2024, 18:08
-