Το ΚΟΔΗΣΟ το ξέρεις;
Η προεκλογική του καμπάνια ήταν "μήπως είσαι ΚΟΔΗΣΟ και δεν το ξέρεις;"

Φαίνεται ότι έβλεπε μπροστά, ποιος το φανταζόταν τότε;
Το ΚΟΔΗΣΟ το ξέρεις;
Σιγά μην ξέρει το ΚΟΔΗΣΟ και τον Γιάγκο. 40αρης είναι μαξ. Το ΚΙΔΗΣΟ θα ξέρει πάντως σίγουρα.sharp έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:12Το ΚΟΔΗΣΟ το ξέρεις;
https://el.wikipedia.org/wiki/Volt_Europamao mao έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 21:56BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 21:34Εγώ e-foodPhilip Mortimer έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Πιθανόν να ψηφίσω κάποιο μικρό φιλελεύθερο κόμμα αντί Μητσοτάκη πχ το βολτΤι είναι αυτό το βόλτ , πραγματικά πρώτη φορά το ακούω.
Οταν λεω οτι δεν εχω ψηφισει ΠΑΣΟΚ ποτε αυτο περιλαμβανει και τα συναφη σε αυτο κομματα.sharp έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:12Το ΚΟΔΗΣΟ το ξέρεις;
Εγώ έχω κάτι πιο αγαπησιάρικο.
Ξερω αρκετα περισσοτερα απο οσα νομιζετε. Το οτι το 1989 ειμουν 8 χρονων δεν αλλαζει το γεγονος οτι μπορουσα να διαβασω και να μαθω αργοτερα τι ηταν αυτο και πως πηγε.Arisvilla έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:14Σιγά μην ξέρει το ΚΟΔΗΣΟ και τον Γιάγκο. 40αρης είναι μαξ. Το ΚΙΔΗΣΟ θα ξέρει πάντως σίγουρα.
Και τι έχεις ψηφίσει, ΚΚΕ κι εσύ;George_V έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:15Οταν λεω οτι δεν εχω ψηφισει ΠΑΣΟΚ ποτε αυτο περιλαμβανει και τα συναφη σε αυτο κομματα.
Ουτως η αλλως το ΚΟΔΗΣΟ ηταν ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ηξερε αφου εκει κατεληξε μετα.
Ιδέα δεν έχω,πρώτη φορά το βλέπω κι εγώ.mao mao έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 21:56BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 21:34Εγώ e-foodPhilip Mortimer έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 14:09Πιθανόν να ψηφίσω κάποιο μικρό φιλελεύθερο κόμμα αντί Μητσοτάκη πχ το βολτΤι είναι αυτό το βόλτ , πραγματικά πρώτη φορά το ακούω.
Υποθετω οτι εσενα σε κρινουν ο κοσμος εξω δλδ αντι για τον προισταμενο σου.
Κοιτα μπορει να σε σοκάρω και μην τρομαξεις αλλα υπαρχει real world εξω απο το Πχορουμ και εχει πιο πολυ κοσμο απο εδω μεσα.sharp έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:17Και τι έχεις ψηφίσει, ΚΚΕ κι εσύ;
Όλοι ψηφίζετε ΚΚΕ και κανείς Πασοκ ή ΝΔ, αλλά τελικά το ΚΚΕ μια ζωή παίρνει 5% και οι άλλοι κυβερνάνε με 48%. Ήθελα νά 'ξερα ποιον δουλεύετε;
Ναι,μαζευόμαστε σε μία αίθουσα,όλοι οι φίλοι και γνωστοί και μου ανακοινώνουν την ψήφο/κρίση τους.