Ερώτηση για τις γυναίκες: Πως βάζετε τη φούστα;
Ερώτηση για τις γυναίκες: Πως βάζετε τη φούστα;
Βάζετε πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο; Ή πηδάτε μέσα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ερώτηση για τις γυναίκες: Πως βάζετε τη φούστα;
Θες να βαλεις κι εσυ φουστανια για αυτο ρωτας?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Την καρφιτσώνω ανάμεσα σε δυο καρέκλες, παίρνω φόρα και πηδάω μέσα, κάπως σαν τον Τεντόγλου ένα πράγμα, αλλά εστιάζω στο βάθος και όχι στο μήκος.
Περίεργες απορίες έχεις πάντως. Το έχω παρατηρήσει.
Περίεργες απορίες έχεις πάντως. Το έχω παρατηρήσει.
- kongrosian
εγώ την φοράω σαν μπλούζα από πάνω.
Άσε ρε αλεπουδιάρη που δεν ξέρεις πως φοράνε φούστα
Θα το σκεφτώ, προς το παρόν προηγείται το ηχητικό ντοκουμέντο για τον λατρεμένο Bazoomba
Καρολινάκιιιι, είσαι όαση λογικής εδώ μέσα. Σε θέλω για φίλη μου.
Άσχετο
Άσχετο

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναι εχεις δικιο, κατευθειαν απο το vocaroo μπαινεις και απλως ανεβαζεις το λινκ.
Ο Γενιας ειναι ενας αλλος φιλος μου, που μου ειχε υποσχεθει να μου στειλει μια κοπια της αυτοβιογραφιας που εκδιδει ανα τακτα χρονικα διαστηματα,όποτε συνδεεται στο φορουμ. Αλλα δεν μου την εστειλε ποτε.
Εντάξει, όταν το αποφασίσω θα το στείλω μόνο σε σένα. Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Μετά θα πρέπει να κυκλοφορώ με μαύρα γυαλιά και να μοιράζω αυτόγραφα.Bazoomba έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 00:50Ναι εχεις δικιο, κατευθειαν απο το vocaroo μπαινεις και απλως ανεβαζεις το λινκ.
Ο Γενιας ειναι ενας αλλος φιλος μου, που μου ειχε υποσχεθει να μου στειλει μια κοπια της αυτοβιογραφιας που εκδιδει ανα τακτα χρονικα διαστηματα,όποτε συνδεεται στο φορουμ. Αλλα δεν μου την εστειλε ποτε.
Οχι μωρε, αν δεν θελεις να εκτεθεις ετσ, μην το κανεις καθολου.Καρολίνα έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 00:53Εντάξει, όταν το αποφασίσω θα το στείλω μόνο σε σένα. Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Μετά θα πρέπει να κυκλοφορώ με μαύρα γυαλιά και να μοιράζω αυτόγραφα.Bazoomba έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 00:50Ναι εχεις δικιο, κατευθειαν απο το vocaroo μπαινεις και απλως ανεβαζεις το λινκ.
Ελεγα αν υπηρχε διαθεση να εμπαινες στο "Πχωρουμ εχεις ταλεντο", ενα νημα το οποιο ετιμησαν αρκετοι. Ξερεις... να σου φυγει το στεητζ φραηντ που λαιμαι στο χωριο.
Δεν πειραζει, εγω σε πιστευω οπως και να εχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτηση προς γυναικες για σχεση
από GoBack » 08 Σεπ 2024, 14:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Σεπ 2024, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπράβο στη μάνα που καμαρώνει τον γιο της, ακόμη και αν φοράει φούστα
από Μαδουραίος » 27 Σεπ 2024, 18:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Σεπ 2024, 19:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ελληνικό ριάλιτυ οι συντελεστές άσκησαν πίεση σε παίχτη που αρνήθηκε να φορέσει...φούστα
από Golden Age » 30 Νοέμ 2023, 23:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από TOR
04 Δεκ 2023, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι βάζετε στο τοστ;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Δεκ 2024, 15:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
30 Δεκ 2024, 15:57
-