Ομοιοπαθητική = Απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Σε παρακαλώ, βάλε τις 2 τελευταίες γραμμές των μπολνταρισμένων που έβαλες στο γκουγκλ τρανσλειτ να δεις τη μετάφραση μόνος σου. Τώρα για το πρώτο με τα ψάρια και το τρίτο με τα ποντίκια, θα αφήσω κανένα άλλο να διαβάσει ή μόλις δω ταινία θα το κάνω εγώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Otto δεν είπα ότι είναι το ίδιο. Γι' αυτό έγραψα «πιο κοντά στην αρχική ιδέα». Με την έννοια δηλαδή πως «τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια».Otto Weininger έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 23:48Όχι.
Αυτή η σύγκριση μεταξύ εμβολίου και ομοιοπαθητικών δεν είναι έγκυρη. Τα ποσοστά των ενεργών συστατικών στα εμβόλια είναι πολύ μεγαλύτερα και βασικά μπορούν να μετρηθούν. Επιπλέον οι διαδικασίες ανοσοποίησης παράγουν αντισώματα η συγκέντρωση των οποίων στο αίμα μπορεί να μετρηθεί. Επιπροσθέτως τα εμβόλια χρησιμοποιούνται προληπτικά και όχι για να θεραπεύσουν συμπτώματα .
Δεν πρόκειται για θεραπεία βέβαια όπως το λες αλλά για πρόληψη / ανοσοποίηση αλλά με τον ίδιο παράγοντα που θα προκαλούσε την αρρώστια σε μικρότερη δόση.
Ωστόσο αν προσέξεις τις περιπτώσεις που ανέφεραν ο Beria και άλλοι, έλεγαν πως το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίστηκε. Ο κύκλος δεν ξαναπαρουσιάστηκε.
Θέλω να πω δηλαδή ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν ομοιότητες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Otto Weininger
Εντελώς συμπτωματικά όλες οι ομοιοπαθητικές θεραπείες που ανεφερθηκαν στο νήμα αλλά και εκτός αυτού, χρησιμοποιούνται γενικά σε καταστάσεις με ποικίλη έκβαση (αλλεργιες) ή που μπορούν να θεραπευτούν αυτόματα (έτσι προκύπτει η τύπου placebo ανταπόκριση τους),οποτε και θεωρούνται ευρέως από τους απολογητές ότι έχουν κάποιο αποτέλεσμα σε κάποιους ασθενείς,
Όμως παρά τον μεγάλο αριθμό συγκριτικών μελετών που διεξάγησαν έως σήμερα δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η ομοιοπαθητική είναι περισσότερο δραστική από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία τύπου placebo που χορηγήθηκε σε όμοιες συνθήκες.
Ειλικρινά εγώ αποσύρομαι από το νήμα, ότι ήταν να πω το είπα.
Όμως παρά τον μεγάλο αριθμό συγκριτικών μελετών που διεξάγησαν έως σήμερα δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η ομοιοπαθητική είναι περισσότερο δραστική από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία τύπου placebo που χορηγήθηκε σε όμοιες συνθήκες.
Ειλικρινά εγώ αποσύρομαι από το νήμα, ότι ήταν να πω το είπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το γκουγκλ τρανσλειτ, πες μου όταν τελειώσει η ταινία τι θες να πεις με δικά σου λόγια.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 00:23Σε παρακαλώ, βάλε τις 2 τελευταίες γραμμές των μπολνταρισμένων που έβαλες στο γκουγκλ τρανσλειτ να δεις τη μετάφραση μόνος σου. Τώρα για το πρώτο με τα ψάρια και το τρίτο με τα ποντίκια, θα αφήσω κανένα άλλο να διαβάσει ή μόλις δω ταινία θα το κάνω εγώ.
Και για το σπάσιμο πάρε κι αυτό
https://www.thieme-connect.de/media/10. ... -001-1.jpg
Πως γκενεν το καθαρό νεράκι να επιρεαζει κότες, κατσαρίδες, ποντίκια, δεινόσαυρους;
- Cecily Anne
Θα σου πω τι λέει με ελληνικά. Λέει ότι οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα τους είναι γτπκ. Λολζ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α καλά....Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 00:34Θα σου πω τι λέει με ελληνικά. Λέει ότι οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα τους είναι γτπκ. Λολζ
Καμιά εξήγηση για πλασιμπο στα ψάρια παίζει;
Καμιά εξήγηση πως το σκέτο νερό παράγει αποτελέσματα παίζει;
Και καρκινικά έχω
https://www.thieme-connect.de/media/10. ... -001-1.jpg
- Cecily Anne
Παίζει να σου διευκρινίσω ότι ανεβάζεις λινκς από σάιτ ομοιοπαθητικης πριν διαβάσεις τσάμπα και πώς χέζουν οι νυχτερίδες ή τσου; Τουλάχιστον συμφωνήσαμε ότι παραδέχονται ότι έχουν γτπκ αποτελέσματα.
Τσου.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 00:42Παίζει να σου διευκρινίσω ότι ανεβάζεις λινκς από σάιτ ομοιοπαθητικης πριν διαβάσεις τσάμπα και πώς χέζουν οι νυχτερίδες ή τσου; Τουλάχιστον συμφωνήσαμε ότι παραδέχονται ότι έχουν γτπκ αποτελέσματα.
Όταν σου ζηταγαν χίλιες φορές να μου προσδιορίσεις τι ακριβώς μου ζητάς να φέρω, αλλά έλεγες.
Η μάλλον δεν έλεγες...
Τώρα εγώ θα ποσταρω και εσύ θα θαυμάζεις.
- Cecily Anne
ritzeri έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 00:44Τσου.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 00:42Παίζει να σου διευκρινίσω ότι ανεβάζεις λινκς από σάιτ ομοιοπαθητικης πριν διαβάσεις τσάμπα και πώς χέζουν οι νυχτερίδες ή τσου; Τουλάχιστον συμφωνήσαμε ότι παραδέχονται ότι έχουν γτπκ αποτελέσματα.
Όταν σου ζηταγαν χίλιες φορές να μου προσδιορίσεις τι ακριβώς μου ζητάς να φέρω, αλλά έλεγες.
Η μάλλον δεν έλεγες...
Τώρα εγώ θα ποσταρω και εσύ θα θαυμάζεις.

Θες να σου δείξω παράδειγμα να καταλάβεις;
Δεν έχει σχέση ο Θεός με τις υπάρχουσες γνώσεις της ιατρικής. Ο Άνθρωπος προχωρεί, κι ανακαλύπτει. Αν η πίστη, κάποιους βοηθάει, είναι άλλο καππέλλο. Αλλά για να καθαρίσεις τα δόντια, πας στον οδοντίατρο, τελεία και παύλα. Για το αυτοκίνητο πας σε μηχανικό. Σε συνεργείο. Ε, η εμπειρία μου λέει, πως η Ομοιοπαθητική δεν είναι Ιατρική. Α΅μην πάμε σε θέματα Πίστεως, γιατί περνάμε στο υπερφυσικό. Μιλάμε για το φυσικό. ΚΙ αντιμετώπισα αυτό, όταν διάφοροι πυροβολημένοι, με λέγαν να μην εμβολιάσω το παιδί μου.Ε, όχι. Φυσικά έκανα όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια. ΚΙ είχα κάνει κι ο ίδιος παλιά, το εμβόλιο της Ηπατίτιδας Β, όταν είδα πως ήμουν αρνητικός. Γιατί όχι;
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εφαρμόζεται η Ομοιοπαθητική και στα ψάρια;

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
από SeaHawk » 27 Ιαν 2025, 17:31 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 95 Απαντήσεις
- 2099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Μαρ 2025, 19:04
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-