το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
Re: το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
Είπα προηγουμένως ότι δύσκολα θα επηρεαστεί η ψήφος μου.
ΟΜΩΣ η ευρύτερη πολιτική μου στάση τελεί υπό κατάρρευση εδώ και 2,5 χρόνια περίπου, όπου βιώνω το δικό μου, προσωπικό 1991 (όπως το είχαν βιώσει οι κομμουνιστές τότε), εξαιτίας διαπιστώσεων που έχω κάνει για την πορεία του δυτικού οικονομικού συστήματος, αλλά και συγκεκριμένα για τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει η δική μας η χώρα να κάνει ριζικές τομές σε θέματα οικονομίας.
Οι λιμπερταριανές μου προσλαμβάνουσες έχουν υποστεί κατάρρευση και πλέον ελκύομαι από το ακρο-κέντρο.
ΟΜΩΣ η ευρύτερη πολιτική μου στάση τελεί υπό κατάρρευση εδώ και 2,5 χρόνια περίπου, όπου βιώνω το δικό μου, προσωπικό 1991 (όπως το είχαν βιώσει οι κομμουνιστές τότε), εξαιτίας διαπιστώσεων που έχω κάνει για την πορεία του δυτικού οικονομικού συστήματος, αλλά και συγκεκριμένα για τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει η δική μας η χώρα να κάνει ριζικές τομές σε θέματα οικονομίας.
Οι λιμπερταριανές μου προσλαμβάνουσες έχουν υποστεί κατάρρευση και πλέον ελκύομαι από το ακρο-κέντρο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Re: το τραγικό ατύχημα των Τεμπών έχει επηρεάσει την πρόθεση ψήφου σας ή την πολιτική σας στάση?
Ούτε 0,3% δεν είναι οι οφελούμενοι. Οι υπόλοιποι είναι είτε άτομα της λογικής "το μη χοίρω βέλτιστον" είτε άτομα που τελούν υπό ψευδαισθήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taxalata xalasa
Το φρικτο (και οχι τραγικο) εγκληματικο φονικο (και οχι ατυχημα) των Τεμπων εχει επιβεβαιωση την προθεση αψηφισης που ειχα ως πολιτικη σταση.
Και θα γινουν κι αλλα διαφορα αντιθετικα πραματα για την κοινωνια , αφου δεν φαινεται να υπαρχει στρατηγικη προληψης απο κανενα πολιτικο κομμα.
Ασχολουνται ολοι εκ των υστερων με τα θεματα που προκυπτουν και λειτουργουν ως πυροσβεστες και αλλαλαζουσες κοτες που τρεχουν πανικοβλητες στο χωραφι οταν μπαινει η αλεπου απο τον τρυπιο φραχτη.
Συμπερασμα: Ξεφραγο αμπελι...
Και θα γινουν κι αλλα διαφορα αντιθετικα πραματα για την κοινωνια , αφου δεν φαινεται να υπαρχει στρατηγικη προληψης απο κανενα πολιτικο κομμα.
Ασχολουνται ολοι εκ των υστερων με τα θεματα που προκυπτουν και λειτουργουν ως πυροσβεστες και αλλαλαζουσες κοτες που τρεχουν πανικοβλητες στο χωραφι οταν μπαινει η αλεπου απο τον τρυπιο φραχτη.
Συμπερασμα: Ξεφραγο αμπελι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βρε τι χασκογελάς και με καλείς κάθε φορά που λέει τις παλαβομάρες του ο αντι-ΝΔ Kauldron;
Και στο τέλος θα ρίξει ΝΔ για να μην βγει ο Σύριζα... ε, εντάξει στις δεύτερες, θα λέει μετάGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 17:11Βρε τι χασκογελάς και με καλείς κάθε φορά που λέει τις παλαβομάρες του ο αντι-ΝΔ Kauldron;

- Green Dragon
Libertarian και ακρωκεντρώοι δεν είναι το ίδιο; Ή τουλάχιστον ένα κομμάτι τους που απλά δεν έχει αναλάβει εξουσία;AlienWay έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 16:03Είπα προηγουμένως ότι δύσκολα θα επηρεαστεί η ψήφος μου.
Εγώ σαν ακροκεντρώους έχω στο μυαλό μου τους ταλιμπάν του συστημισμού, δηλαδή 'εμβόλιο ή θάνατος', 'ΕΕ ή θάνατος', 'υιοθεσίες παιδιών από γκέϊ ή θάνατος', 'λαθρομετανάστες αδέρφια μας ή θάνατος', 'μαμουνοφαγία ή θάνατος' κλπ. Ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι της κοινωνίας, αυτό βασικά που εκμεταλλεύονται οι Σβαμπ αυτού του κόσμου για να προωθήσουν την παράνοιά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Μαρ 2023, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Μπα, αποκλείεται, αφού αν τον ρωτήσεις τι δουλειά κάνει θα σου πει 'αντι-ΝΔ'

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Μαρ 2023, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ψεκ gonna ψεκ.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Libertarian και ακροκεντρώοι δεν είναι το ίδιο. Οι libertarians πάσχουν εξ' ορισμού λόγω της αδυναμίας να ενσωματωθεί το σύνολο της κοσμοθεωρίας τους σε ένα εφαρμόσιμο οικονομικό σύστημα, ωστόσο επειδή από πολύ νωρίς έχει διαπιστωθεί αυτό, θεωρούν ότι μπορούν να συνεισφέρουν σε επί μέρους διαχείριση αποφάσεων (ως μια οπτική δηλαδή).Green Dragon έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 17:22Libertarian και ακρωκεντρώοι δεν είναι το ίδιο; Ή τουλάχιστον ένα κομμάτι τους που απλά δεν έχει αναλάβει εξουσία;AlienWay έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 16:03Είπα προηγουμένως ότι δύσκολα θα επηρεαστεί η ψήφος μου.
Εγώ σαν ακροκεντρώους έχω στο μυαλό μου τους ταλιμπάν του συστημισμού, δηλαδή 'εμβόλιο ή θάνατος', 'ΕΕ ή θάνατος', 'υιοθεσίες παιδιών από γκέϊ ή θάνατος', 'λαθρομετανάστες αδέρφια μας ή θάνατος', 'μαμουνοφαγία ή θάνατος' κλπ. Ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι της κοινωνίας, αυτό βασικά που εκμεταλλεύονται οι Σβαμπ αυτού του κόσμου για να προωθήσουν την παράνοιά τους.
Για τους ακροκεντρώους δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, δεν αποκλείω να τους εκμεταλλεύεται ο Σβαμπ, αλλά προσωπικά σιχτιρίζω όλα τα πολιτικά άκρα ΚΑΙ στους δύο άξονες πλέον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα καταφέρει να επηρεάσει η ακροδεξιά την πολιτική της ΕΕ?
από Ίακχος » 18 Αύγ 2024, 13:43 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Σεπ 2024, 22:08
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
17 Ιουν 2023, 09:45
-
-
Νέα δημοσίευση Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο του Νδκρατη Γιαννίτση στη Λαμία
από Μαδουραίος » 27 Μάιος 2024, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 196 Απαντήσεις
- 3407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
03 Ιουν 2024, 19:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θεωρία των Οικονομικων εποχών του Κοντραντιεφ και το τραγικό τέλος του στα γκουλαγκ
από Ίακχος » 24 Σεπ 2024, 18:08 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Σεπ 2024, 18:08
-