Μα, δεν αναφέρομαι σε μάχη σώμα με σώμα, άντε με κανένα ακόντιο το πολύ. Σαν αυτούς δεν είμαστε, αλλά έχουμε ανακαλύψει την πυρίτιδα.
ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΆΡΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΩΝ ΖΏΩΝ;
Re: ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΆΡΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΩΝ ΖΏΩΝ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Κάποιοι (για την ακρίβεια πολλοί) από το ανώτερο είδος στουκάρουν και σκοτώνονται ή προκαλούν δυστυχήματα σε άλλους τόσο στην εθνική όσο και σε μικρότερους δρόμους. Τα λιοντάρια δεν κάνουν τέτοιες μαλακίες.gassim έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 18:57Πάρε ένα λιοντάρι και βάλτο να οδηγήσει αυτοκίνητο στην εθνική με 120 χμλ/ώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 18:39Ναι βρε, αλλά το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, σε καθαρά προσωπικό πλαίσιο αν έρθει αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι.
Από παρθενώνες, φεγγάρια, τεχνολογία, επιστήμες κλπ άλλο τίποτα.
Στην πραγματικότητα, ακόμα και μια μαϊμού μπορεί να πατήσει το κουμπί, αντί για τον Κιμ, τον Μπάιντεν ή τον Πούτιν, σιγά το δύσκολο.
Πάρε 100 τυχαίους ανθρώπους από όλον τον πολιτιζμένο κόσμο και πέτα τους στη ζούγκλα. Και άσε τους να εξηγήσουν αναλυτικά το τι σημαίνει ανθρώπινο γουάου, αν έρθουν φέις του φέις με λιοντάρι.
Εδώ, οι περισσότεροι του ανώτεροι είδους ακόμη και με πέντε πόντους χιόνι ή αν αποκλειστούν σε εθνική οδό παθαίνουν υπαρξιακό κοκομπλόκο και κρίσεις πανικού.
Είμαι σίγουρος οτι θα το στουκάρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Απο οσο ξερω περα απο το μεγεθος, δυναμη, σαγονια, εκτρεφει στο στομα του και καμια 100αρα παθογονα βακτηρια που σε σαπιζουν. Μαλλον το ξερει και ο δρακος αυτο γιατι δεν χρειαζεται να σε δαγκωσει καν, φτυνει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άλλος ένας κυνηγός. Και ο άνθρωπος κυνηγός είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 19:11Απο οσο ξερω περα απο το μεγεθος, δυναμη, σαγονια, εκτρεφει στο στομα του και καμια 100αρα παθογονα βακτηρια που σε σαπιζουν. Μαλλον το ξερει και ο δρακος αυτο γιατι δεν χρειαζεται να σε δαγκωσει καν, φτυνει.
Για τα ακόντια, μέταλλα κλπ έχω ήδη κάνει κάποια αναφορά.Bic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 19:03Μα, δεν αναφέρομαι σε μάχη σώμα με σώμα, άντε με κανένα ακόντιο το πολύ. Σαν αυτούς δεν είμαστε, αλλά έχουμε ανακαλύψει την πυρίτιδα.
Μα στον καθησυχαστικό πληθυντικό αναφέρομαι βρε Bic. Άλλοι ανακάλυψαν την πυρίτιδα. Η συντριπτική πλειοψηφία -και το εννοώ- δεν ξέρει καν ν' ανάβει φωτιά χωρίς σπίρτο. Αλλά έχει πάει στο φεγγάρι, οπότε πις οφ κέικ το λιοντάρι.
Κάνει και ρίμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν φτύνει, και έχει δηλητηριώδεις αδένες, δεν είναι βακτήρια.
Εδώ θυμίζει λίγο Καθολικό Καρδινάλιο.

Ο βασιλιας των ζωων ειναι ο Ελληνας πολιτικος.
.
.
Αρχικα Καρολινα, σιγα μην πω την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ λεξη "Πρεηντατορ", Πρεντατα. Δεν σφαξανε.
Υστερα, μιας και το θεμα ειναι σημαντικο, πρεπει να θεσομε τα θεμελια της συζητησης μας. Τι καθιστα ενα ζωο βασιλια; Ειναι η μοναδικοτητα, το δεος, η ισχυς, η ευφυια;
Υστερα, για το λιονταρι, θα πρεπει να ξεχωρισομε τον ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΟ, ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΛΟΡΕΑΛ ΠΑΡΙ, ΤΟΝ ΧΑΙΤΕΧΟΝΤΑ, απο τις παλλακιδες του.
Δεν μπορει το πεος του Σουλεημαν να δινει μπονους στις οβερσαηζντ λεοπαρδαλεις....
Εχοντας βγαλει αυτη την αληθεια απο μεσα μου, να προτεινω σε οσους δεν στεκουν καλα ψυχολογικα (οπως εγω) να δουν κανα βιντεακι απο Σιβηρικη να παλουλωνει με το παλαμαρι της Χαιτεχοντα σε αιχμαλωσια. Εκει να δειτε αποκαθηλωση.
Υστερα, μιας και το θεμα ειναι σημαντικο, πρεπει να θεσομε τα θεμελια της συζητησης μας. Τι καθιστα ενα ζωο βασιλια; Ειναι η μοναδικοτητα, το δεος, η ισχυς, η ευφυια;
Υστερα, για το λιονταρι, θα πρεπει να ξεχωρισομε τον ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΟ, ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΛΟΡΕΑΛ ΠΑΡΙ, ΤΟΝ ΧΑΙΤΕΧΟΝΤΑ, απο τις παλλακιδες του.
Δεν μπορει το πεος του Σουλεημαν να δινει μπονους στις οβερσαηζντ λεοπαρδαλεις....
Εχοντας βγαλει αυτη την αληθεια απο μεσα μου, να προτεινω σε οσους δεν στεκουν καλα ψυχολογικα (οπως εγω) να δουν κανα βιντεακι απο Σιβηρικη να παλουλωνει με το παλαμαρι της Χαιτεχοντα σε αιχμαλωσια. Εκει να δειτε αποκαθηλωση.
Το έχω δει σε άλλο δημοσίευμα. Προφανώς το έκλεψαν και μετά το παράτησαν επειδή είναι παράλυτο. Δεν άνοιξα καν τα βίντεο. Καλύτερα να του κάνουν ευθανασία, γιατί σίγουρα θα υποφέρει.vantono έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 18:35Μια και βρέθηκα σε λιονταροτιγρονήμα...
Εγκατέλειψαν τιγράκι σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Είναι αυτό το "ανθρώπινο" κατιτίς βρε παιδί μου. Σε καθηλώνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ντεν με λένε Καρολίνα, καρντιά μου. Ούτε και είμαστε κλώνος ο ένας του άλλου, αν εννοείς αυτό.

Τα Αγγλικα μου δεν επαρκουν για να καταλαβω αν η δικη σου παρεμβαση ητο ειρωνικη ή οχι. Οποτε επελεξα σιωπηλα, να την αγνοησω

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 28 Αύγ 2024, 12:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
29 Νοέμ 2024, 23:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη κινητικότητα φιδιών και ζώων σεισμός;
από Niki » 12 Ιούλ 2023, 20:38 » σε Οικολογία & Φύση - 32 Απαντήσεις
- 2727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno