Niki έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 20:42
Bic έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 20:38
Έχω την εντύπωση ότι ο σταθμάρχης ανακρίνεται δύο μέρες τώρα κι όχι πέντε. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά ακόμα κι έτσι, πάλι γρήγορη είναι η διαδικασία σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει.
Έχεις ακούσει να ανακρίνονται οι άλλοι δύο που θα έπρεπε να είναι εκεί;
Το ακούσαμε απο τον επιθεωρητή την δευτερη μέρα του ατυχήματος έπρεπε να είναι τρείς στην συγκεκριμένη βάρδια.
Σίγουρα όχι γιατί ακόμα δεν τους κάλεσαν.
Γιατί δεν τους κάλεσαν ακόμα;
Ξέρεις πόσο θα τραβήξει αυτό;
Γρήγορο το λές αυτό;
Niki έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 20:34
Bic έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 20:23
Όπως το δει ο καθένας. Εσύ το βλέπεις σαν επικοινωνιακό τέχνασμα, εγώ το βλέπω σαν προσπάθεια για γρήγορα αποτελέσματα. Στις δε πρώτες μέρες είναι απολύτως φυσιολογικό να ξεκινάνε από τον σταθμάρχη και εκεί να επικεντρωθούν. Με ποιον θα ξεκινούσαν;
Εγώ το λέω αργοπορία να φυλαχτούμε.
Εξηγώ.
Σήμερα ο ΟΣΕ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον επιθεωρητή.
Αν πούμε ότι ο σταθμάρχης ανακρίνετε 5 μέρες τώρα και οι ανακριτές κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να βρίσκετε εκεί.
Ενημερώθηκε με ένα μαγικό τρόπο ο ΟΣΕ να αντιδράσει με την διαθεσιμότητα του επιθεωρητή 5 μέρες μετά.
Όταν θα αρχίσει η ανάκριση του επιθεωρητή θα κρατήσει καμιά βδομάδα τότε με ένα μαγικό τρόπο ο ΟΣΕ θα βάλει σε διαθεσιμότητα κάποιον που έβαλε τον επιθεωρητή στην θέση αυτή.
Έτσι θα πάει.
Πρέπει να φανεί ότι οι επάνω οι ψηλά έκαναν όσα έπρεπε.
Θα βγεί μια μέρα ένας διοικητής και θα πεί ότι εμείς αμέσως βάλαμε σε διαθεσιμότητα τους υπεύθυνους,
Θα έχουν περάσει μήνες και κανείς δεν θα θυμάται ότι το αμέσως ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την πορεία των ερευνών.
Niki @ Τραγωδία στα Τέμπη
Τότε που τα έγραφα αυτά μου έλεγαν κάποιοι στο φόρουμ άρες μάρες κουκουνάρες;
Να τα τώρα τωρα θα ανακριθούν οι άλλοι σταθμαρχες κάθε μέρα θα μας λένε για αυτούς μετά για τους επιθεωρητές .
Είπαμε επικοινωνιολόγοι.
Αλλά έκαναν ένα μεγάλο λάθος.
Κρύβουν τους νεκρούς.
Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βγάλουν τον πραγματικό αριθμό.
Όσο πιο αργά (εδώ κάνουν το λάθος οι επικοινωνιολόγοι) τόσο πιο κακά.
Σήμερα άρχισαν να μιλάνε και για την επιλεκτική διαρροή των ηχητικών στα κανάλια από το υλικο της δικογραφίας.
και εδώ έκαναν λάθος οι επικοινωνιολόγοι έπρεπε να τα δώσουν σε όλους όχι μόνο στους πολύ κολλητούς.
Φυσικά ήθελαν να δώσουν το υλικό στους ικανότερους στην κοπτοραπτική.