μην σταματας την καραμπολα.... ποιος ειναι ο προϊσταμενος του επιθεωρητη που τον ειχε βαλει σε τετοια θεση ενω δεν ηταν καλος στο να επιθεωρει σωστα;Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 11:06Δεν ήταν στα χέρια ενός και μόνο τύπου, αλλιώς θα είχαμε δυστυχήματα συνέχεια.Ναύτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 10:11Μέσα σ' ένα απαρχαιωμένο, απαξιωμένο και ξεχαρβαλωμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, η ζωή και η ασφάλεια εκατοντάδων ανθρώπων στα χέρια ενός και μόνο τύπου που, καθώς φαίνεται, η εμπειρία και η γνώση του στο αντικείμενο του σταθμάρχη ήταν ελαφρώς καλύτερη από τη δική μου, που έχω μπει ως επιβάτης σε τρένο 2-3 φορές στη ζωή μου.
Υπήρχε ο επιθεωρητής που έπρεπε να βγάλει τις βάρδιες με καλύτερη επικάλυψη παλιών και νέων, αλλά δεν το έκανε καλά.
Υπήρχε ο παλιός σταθμάρχης που έπρεπε να το δει ότι ο νέος δεν είναι έτοιμος και να μη φύγει, και ειδικά να μη φύγει νωρίς.
Υπήρχε το αυτοματοποιημένο σύστημα που απ'ότι φαίνεται κάποιοι το χρησιμοποιούσαν αλλά ο νέος όχι παρόλο που είχε περάσει (λένε) εκπαίδευση.
Και υπήρχε και ο μηχανοδηγός που μόλις είδε ότι μπήκε ανάποδα έπρεπε να σταματήσει το τρένο αλλά δεν το έκανε.
Ήταν καραμπόλα παραγόντων αυτή.
και ποιος εβαλες τον προΙσταμενο του επιθεωρητη;
Ποιος διοικει τις μεταφορες και πρεπει να διασφαλισει με περισσοτερους απο ενα τροπο, την ασφαλεια των μεταφορων; και ποιος ορισε τον διοικητη - υπουργο που δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα ;
Μην σταματας την καραμπολα οπου βολευει.... να τους παρει ολους η μπαλα...