Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Ο ΟΣΕ έπρεπε να έχει 2000- 2500 εργαζόμενους με βάση το οργανόγραμμα και έχει μόνο 700.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
όχι διόμιση εκατομμύρια έπρεπε να έχει
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτο είναι το μνημονιακο οργανόγραμμα αγαπητέ. Ο ΟΣΕ κάποτε ως ενιαία εταιρεία είχε 14000 εργαζόμενους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τότε που δέναμε τους σκύλους με τα λουκάνικα.zteo έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 16:46Αυτο είναι το μνημονιακο οργανόγραμμα αγαπητέ. Ο ΟΣΕ κάποτε ως ενιαία εταιρεία είχε 14000 εργαζόμενους.
- Chilloutbuddy
Και 17 σταθμάρχες να είχε εκείνη τη στιγμή στη βάρδια οι 16 θα την είχανε κάνει για μπύρες.

δηλαδή όλα τα άλλα χρόνια που πήγαιναν για μπύρες όλοι γιατί δεν γινότανε τέτοιος χαμός;Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 16:48Και 17 σταθμάρχες να είχε εκείνη τη στιγμή στη βάρδια οι 16 θα την είχανε κάνει για μπύρες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τοτε σταματήστε να κλαψουριζεται για την ασχετοσύνη του σταθμάρχη.
Οταν θέλετε υποστελεχωμενες δημόσιες επιχειρήσεις τοτε θα θερίζουμε εγκλήματα σαν αυτό των Τεμπών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
Είναι πολύ μικρό δείγμα για να πεις ότι "γίνεται" τώρα. Έγινε. Αν γίνει και δεύτερη θα λέμε ότι γίνεται.Niki έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 16:49δηλαδή όλα τα άλλα χρόνια που πήγαιναν για μπύρες όλοι γιατί δεν γινότανε τέτοιος χαμός;Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 16:48Και 17 σταθμάρχες να είχε εκείνη τη στιγμή στη βάρδια οι 16 θα την είχανε κάνει για μπύρες.
Πάντως το κόλπο με τους εκατομμύρια ΔΥ το δοκιμάσαμε και δε δούλεψε, ίσως να μην είμαστε για τέτοια.

για τους επιβάτες του τρένου μιλάω,
τραγωδια στα Τέμπη δεν ειναι το θέμα;
τα έχεις χάσει;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Bill Hicks
Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 14:30
πέντε ολόκληρες ώρες μετά το συμβάν! Αναμενόμενο ήταν να μην βρεθεί ίχνος αλκοόλ.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks

14000;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn