Βοήθησέ με. Ίσως μου λείπει φαιά ουσία.vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:38Εντάξει, μπορεί απλώς να μην καταλαβαίνειςhellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36
Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας πού είναι και πώς σχετίζεται το άγαλμα του Τρούμαν;
Αντιπολεμικό
- hellegennes
Re: Αντιπολεμικό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι ο τίτλος του νήματος «εδώ περιγράφουμε όλα τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας» και δεν το πρόσεξα;vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:37Ναι, το παρατηρώ εδώ και 21 σελίδεςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36Υπάρχουν προβλήματα βάτραχε,σοβαρά εξω στην κοινωνία.Όχι γελοία όπως πήγαν να κάνουν οι σύντροφοι σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μπάλα στην κερκίδα λέμεεεεεεεεε!hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:25Αδυνατώ να καταλάβω την συσχέτιση. Ή είμαι χαζός ή δεν υπάρχει.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ενώ εσύ είσαι στο γήπεδο θαλασσόλυκε; Το θέμα είναι ότι ο Τρούμαν ήταν ένας ψυχάκιας φασίστας που έκαψε ανθρώπους ζωντανούς. Κακώς υπάρχει το άγαλμά του στην πατρίδα μου. Μπράβο στο ΚΚΕ. Χίλια μπράβο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Εμπρηστής ήταν ο Τρούμαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βασικά ναι. Οι αισθητηριακοί αποδέκτες κάτι σαν φωτιά πιάνουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και ανθρωποφάγος.
Έψηνε φτωχά παιδάκια αγωνιστών της λεφτεριάς και τα έτρωγε.
Πάνος Σκουρλέτης

Αυτά τα έκαναν οι κομμουνισταί
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανε αν θελεις μια βολτα απο εδω plouf @ Κουτσουμπας περι βολτας του ΠΑΜΕ και κατοχηςhellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας πού είναι και πώς σχετίζεται το άγαλμα του Τρούμαν; Το ότι το να ρίχνεις αγάλματα είναι ταλιμπανισμός δεν χωράει συζήτηση, είναι δεδομένο.vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:32Γίνεται μία ακτιβιστική ενέργεια που αφορά στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας και αντί να στεκόμαστε στο μείζον, ασχολούμαστε με το ελάσσον, δηλαδή κατά πόσο η ενέργεια αυτή εξισώνεται με τις καταστροφές μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Ταλιμπάν.
Είσαι βέβαιος ότι καταφέρνουμε να ιεραρχούμε τα ζητήματα και να τους δίνουμε την αρμόζουσα προσοχή; Ή μήπως απλά βρίσκουμε ακόμα μία αφορμή να την πούμε στους κομμουνιστές;
Ο ακτιβισμός του ΠΑΜΕ εξαντλείται στο να κάνει τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά. Ε, θα ρίξουμε ένα άγαλμα, θα κάνουμε και μια πορεία και μετά σπίτια μας. Την κάναμε την δουλειά μας.
απελευθερωση ειναι οταν φευγει ο ξενος στρατος μετα. οταν μενει, λεγεται κατακτηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καποιοι ξεχασαν οτι μετα τον εμφυλιο ο Ελληνικος λαος εγινε μεταναστης για να επιβιωσει.Την οποια βοηθεια ((εφερε)) η πολιτικη Τρουμαν πηγε στα ταμεια των πλουσιων και στις τσεπες δεξιων και εθνικιστικων λαμογιων.Καταλαβαινω την υποστηριξη που δινουν στο αγαλμα του Τρουμαν διαφοροι δεξιοι και εθνικιστες.Ηταν ξεβρακωτοι και ντυθηκαν στα λουσα,ηταν αχρηστοι και γιναν πολιτικοι ηγετες,ηταν πεινασμενοι και φαγαν ψωμακι απο τα λεφτα του σχεδιου Μαρσαλ.Με ανταλαγμα την ((συμμετοχη)) του Ελληνικου λαου στα ιμπεριαλιστικα σχεδια του ΝΑΤΟ.Δωσαν εξετασεις και πετυχαν με την προδοσια της Κυπρου.
Οποτε το αγαλμα του Τρουμαν εκφραζει ακριβως την λαμογια την σαπιλα και την φαυλοκρατια του μετεμφυλιακου καπιταλιστικου κρατους της Ελλαδας.Εκφραζει την Ελλαδα της ψωροκωσταινας,της οσφυοκαμψιας και του ραγιαδισμου που επεβαλαν οι διαφοροι δεξιοι και εθνικιστες ηγετες.Αυτην την Ελλαδα θελει το ΚΚΕ να γκρεμισει ριχνωντας το αγαλμα του Τρουμαν.
Οποτε το αγαλμα του Τρουμαν εκφραζει ακριβως την λαμογια την σαπιλα και την φαυλοκρατια του μετεμφυλιακου καπιταλιστικου κρατους της Ελλαδας.Εκφραζει την Ελλαδα της ψωροκωσταινας,της οσφυοκαμψιας και του ραγιαδισμου που επεβαλαν οι διαφοροι δεξιοι και εθνικιστες ηγετες.Αυτην την Ελλαδα θελει το ΚΚΕ να γκρεμισει ριχνωντας το αγαλμα του Τρουμαν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό το ποστ είναι διαμάντιzteo έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 09:21Καποιοι ξεχασαν οτι μετα τον εμφυλιο ο Ελληνικος λαος εγινε μεταναστης για να επιβιωσει.Την οποια βοηθεια ((εφερε)) η πολιτικη Τρουμαν πηγε στα ταμεια των πλουσιων και στις τσεπες δεξιων και εθνικιστικων λαμογιων.Καταλαβαινω την υποστηριξη που δινουν στο αγαλμα του Τρουμαν διαφοροι δεξιοι και εθνικιστες.Ηταν ξεβρακωτοι και ντυθηκαν στα λουσα,ηταν αχρηστοι και γιναν πολιτικοι ηγετες,ηταν πεινασμενοι και φαγαν ψωμακι απο τα λεφτα του σχεδιου Μαρσαλ.Με ανταλαγμα την ((συμμετοχη)) του Ελληνικου λαου στα ιμπεριαλιστικα σχεδια του ΝΑΤΟ.Δωσαν εξετασεις και πετυχαν με την προδοσια της Κυπρου.

Νήφε και μέμνησο απιστείν

zteo you waz pwned dude
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.