Ομοιοπαθητική = Απάτη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 03:02

ritzeri έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:01

Ανεπαρκή βρήκα τη στάση σου, να σε ρωτάω να απαντήσεις με ναι ή όχι και εσύ να μου δίνεις λινκ
Σου απάντησα ότι δεν βγάζεις ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ 30 ΨΑΡΙΑ και γι'αυτό πήραν πούλο. Και για να μη λες ότι τα βγάζω απ'το μυαλό μου σου βάζω ΛΙΝΚ. :smt005:

Εδώ ανέβασες βρε αθεόφοβε υπολογιστικό μοντέλο σαν μελέτη θεραπείας. :c020:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Οκτ 2018, 03:03

Cecily Anne έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:58
ritzeri έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:55
ST48410 έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:53

Ναι το είδα αυτό που λες. Ωστόσο σου είπε ότι τέτοιες έρευνες δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την πόρτα. Το ίδιο δεν είναι;
Όχι.

Δεν θα πέρναγαν έξω από την πόρτα για να πάρει έγκριση το σκεύασμα είναι εντελώς άλλο πράγμα από το αμφισβητώ ότι παρατηρήθηκε αλλαγή στα επίπεδα της κορτιζόλης, μαλακίες γράφουν, εγώ ξέρω καλυτερα
Μα αφού δεν μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει σα μελέτη :smt005: Τι να κάνουμε τώρα; Υποτίθεται διάβασες την ανάλυση που κάνουν και τη βρήκες πώς το είπες; Ανεπαρκή :smt005::hebit:
ναι αλλά και εσύ δεν του λες ξεκάθαρα δεν αποδέχομαι την μελέτη. Έχουμε σκάσει τόση ώρα να περιμένουμε να πει το παρακάτω. Ολόκληρος (!) Κοτζιάς παραιτήθηκε και καθόμαστε και ασχολούμαστε με ένα μόριο στον ωκεανό.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 03:04

ST48410 έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:03

ναι αλλά και εσύ δεν του λες ξεκάθαρα δεν αποδέχομαι την μελέτη. Έχουμε σκάσει τόση ώρα να περιμένουμε να πει το παρακάτω. Ολόκληρος (!) Κοτζιάς παραιτήθηκε και καθόμαστε και ασχολούμαστε με ένα μόριο στον ωκεανό.
ΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΨΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΕΝΑ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Και άσε τι λεω εγώ, εγώ πες είμαι τρελή. ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΤΙΚΑ; ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ; :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Οκτ 2018, 03:05

Cecily Anne έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:00
enaon έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:59

Είναι στά όρια νομίζω, έχουν και οι δύο δίκιο. Απαντάει με τους κανόνες του σήμερα, αλλά πολλά σκευάσματα στα οποία ορκιζόμαστε σήμερα, πέρασαν με κανόνες πολύ διαφορετικούς. Έστω λοιπόν οτι την έρευνα την έκαναν το 1979, μια χαρά έρευνα, τι έχει να πεί η σέσιλη, ειναι δυνατόν να συμβαίνει ή τα ξέρουμε αυτά όλα και απολύεται; :003:
Εγώ απαντάω; :o:o Πας καλά καλε; Εϊδες τα άρθρα τα αρχικά; Οι απαντήσεις είναι επίσημες, δεν απαντάω εγώ.
βρε οκ, εγώ δεν έχω καταλάβει τι λέει η έρευνα, δεν κοίταξα. Άλλο λέω, για εσένα σαν χρήστη, τόσες σελίδες προσπαθείς να πείς κάτι που αν είχες δίκιο δεν θα υπήρχε λόγος να το πεις. Δεν ξέρουμε, το μόνο που βγαίνει νομίζω αβίαστα εδώ, τα άλλα θέλουν πολλά λόγια. :)

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 03:06

enaon έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:05
Cecily Anne έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:00
enaon έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:59

Είναι στά όρια νομίζω, έχουν και οι δύο δίκιο. Απαντάει με τους κανόνες του σήμερα, αλλά πολλά σκευάσματα στα οποία ορκιζόμαστε σήμερα, πέρασαν με κανόνες πολύ διαφορετικούς. Έστω λοιπόν οτι την έρευνα την έκαναν το 1979, μια χαρά έρευνα, τι έχει να πεί η σέσιλη, ειναι δυνατόν να συμβαίνει ή τα ξέρουμε αυτά όλα και απολύεται; :003:
Εγώ απαντάω; :o:o Πας καλά καλε; Εϊδες τα άρθρα τα αρχικά; Οι απαντήσεις είναι επίσημες, δεν απαντάω εγώ.
βρε οκ, εγώ δεν έχω καταλάβει τι λέει η έρευνα, δεν κοίταξα. Άλλο λέω, για εσένα σαν χρήστη, τόσες σελίδες προσπαθείς να πείς κάτι που αν είχες δίκιο δεν θα υπήρχε λόγος να το πεις. Δεν ξέρουμε, το μόνο που βγαίνει νομίζω αβίαστα εδώ, τα άλλα θέλουν πολλά λόγια. :)
ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΟΤΤΟ. Εδώ έβαλε λινκ από περιοδικό φάση ψαροτούφεκο.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 18 Οκτ 2018, 03:06

ST48410 έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
ritzeri έγραψε:
18 Οκτ 2018, 02:55

Όχι.

Δεν θα πέρναγαν έξω από την πόρτα για να πάρει έγκριση το σκεύασμα είναι εντελώς άλλο πράγμα από το αμφισβητώ ότι παρατηρήθηκε αλλαγή στα επίπεδα της κορτιζόλης, μαλακίες γράφουν, εγώ ξέρω καλυτερα
Μα αφού δεν μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει σα μελέτη :smt005: Τι να κάνουμε τώρα; Υποτίθεται διάβασες την ανάλυση που κάνουν και τη βρήκες πώς το είπες; Ανεπαρκή :smt005::hebit:
Μα εδώ είναι το θέμα.
Πως μπορεί ένα μόριο στον ωκεανό να αλλάζει τα επίπεδα κορτιζόλης;

Επειδή δεν έχουν απάντηση, ξεκινάνε το παραμύθι ότι το σκεύασμα δεν θα πάρει έγκριση.
Δεν αντιλέγω, μπορεί να έχει παρενέργειες και να μην πάρει έγκριση.
Δε με αφορά η έγκριση.

Αυτό που θέλω είναι να μου πουν πως εξηγούν το νεράκι να επιρεαζει τα επίπεδα κορτιζόλης.
Ή να μου πουν ότι ο μαστορας που έκανε την έρευνα λέει μαλακίες, τα επίπεδα κορτιζόλης δεν επηρεάστηκαν.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 03:07

Ριτζέρι, ποιος φορέας ρε την αναγνωρισε σα μελέτη; Εσύ και; Ποιός άλλος;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Οκτ 2018, 03:08

ritzeti δεν την αποδέχεται. Για πες μας τώρα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Οκτ 2018, 03:10

Cecily Anne έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:06

ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΟΤΤΟ. Εδώ έβαλε λινκ από περιοδικό φάση ψαροτούφεκο.
ναι αλλά πές οτι την βγάλανε πρίν 40 χρόνια, κάνανε αυτό στα ψάρια και ένα άλλο πείραμα και ανακάλυψαν την ασπιρίνη :)

Και τα δύο θα τα πέταγες στα σκουπίδια μόνο και μόνο γιατί δεν πληρούν τα κριτήρια του σήμερα; Εσύ πώς το σκέφτεσαι σε ρωτάει, ψεύτες ή πράγματι έχουμε τόσα κενά γνώσης που είναι πιθανό, παράξενο αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε κλπ;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Οκτ 2018, 03:11

ritzeri έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:06
ST48410 έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Μα εδώ είναι το θέμα.
Πως μπορεί ένα μόριο στον ωκεανό να αλλάζει τα επίπεδα κορτιζόλης;

Επειδή δεν έχουν απάντηση, ξεκινάνε το παραμύθι ότι το σκεύασμα δεν θα πάρει έγκριση.
Δεν αντιλέγω, μπορεί να έχει παρενέργειες και να μην πάρει έγκριση.
Δε με αφορά η έγκριση.

Αυτό που θέλω είναι να μου πουν πως εξηγούν το νεράκι να επιρεαζει τα επίπεδα κορτιζόλης.
Ή να μου πουν ότι ο μαστορας που έκανε την έρευνα λέει μαλακίες, τα επίπεδα κορτιζόλης δεν επηρεάστηκαν.
Μπορεί να σου πουν κάτι άλλο. Ότι ναι μεν τα επίπεδα της κορτιζόλης επηρεάστηκαν αλλά για όχι από το μόριο. Ότι μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους η αλλαγή αυτή τους οποίους επειδή η έρευνα δεν τηρεί τις κατάλληλες διαδικασίες δεν μπορεί να οδηγήσει στο αίτιο που προξενεί τις αλλαγές.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 03:11

enaon έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:10

ναι αλλά πές οτι την βγάλανε πρίν 40 χρόνια, κάνανε αυτό στα ψάρια και ένα άλλο πείραμα και ανακάλυψαν την ασπιρίνη :)

Και τα δύο θα τα πέταγες στα σκουπίδια μόνο και μόνο γιατί δεν πληρούν τα κριτήρια του σήμερα; Εσύ πώς το σκέφτεσαι σε ρωτάει, ψεύτες ή πράγματι έχουμε τόσα κενά γνώσης που είναι πιθανό, παράξενο αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε κλπ;
Το 08 ήταν αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί 2-3 ώρες με έχει και διαβάζω άρθρα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Οκτ 2018, 03:14

ST48410 έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:11
Μπορεί να σου πουν κάτι άλλο. Ότι ναι μεν τα επίπεδα της κορτιζόλης επηρεάστηκαν αλλά για όχι από το μόριο. Ότι μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους η αλλαγή αυτή τους οποίους επειδή η έρευνα δεν τηρεί τις κατάλληλες διαδικασίες δεν μπορεί να οδηγήσει στο αίτιο που προξενεί τις αλλαγές.
δεν εχει σημασία στ, δεν μας νοιάζει σε πολλά χαπάκια που παίρνουμε τί γίνεται και δουλεύουν, περιγραφή μηχανισμού:άγνωστος, αρκεί να δουλεύουν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Οκτ 2018, 03:16

Cecily Anne έγραψε:
Το 08 ήταν αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί 2-3 ώρες με έχει και διαβάζω άρθρα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ.
γαμώτο τι έχουμε πάθει σήμερα :)

πές για πλάκα, θεωρητικά, οτι η ερεύνα έγινε την εποχή που βγηκε και η ασπιρίνη, οπότε ήταν και οι δύο έρευνες γτπ με τα σημερινά δεδομένα, ουε απ΄έξω δεν θα πέρναγαν κλπ, οπότε δεν έχουν σημασία τα σημερινά δεδομένα.

Τι θα έλεγες σε αυτή την περίπτωση, ειναι αδύνατον ή πράγματι δεν ξέρουμε αρκετά, οπότε μπορεί και να συμβαίνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Οκτ 2018, 03:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 18 Οκτ 2018, 03:16

ST48410 έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:08
ritzeti δεν την αποδέχεται. Για πες μας τώρα.
Θέλω να το πει ρητά.
Γιατί μου έχει μια ιδέα στο μυαλό μου, αλλά χρειάζομαι να το πει ρητά.
Γιατί μετα θα το γυρίσει στο καλαματιανό, εγώ ποτέ δεν αμφισβητησα ότι τα επίπεδα της κορτιζόλης αλλαξαν , εγώ έλεγα απλά ότι για να πάρει έγκριση το σκεύασμα θέλει επιπλέον μελέτες κλπ

Δεν σου κάνει εντύπωση που αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση.
Κάτι θα χει ψιλιαστει...

By the way, για αυτόν τον Ιταλό δεν είπε κάτι

https://www.thieme-connect.de/media/10. ... -002-1.jpg

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Οκτ 2018, 03:17

enaon έγραψε:
18 Οκτ 2018, 03:14
ST48410 έγραψε:
δεν εχει σημασία στ, δεν μας νοιάζει σε πολλά χαπάκια που παίρνουμε τί γίνεται και δουλεύουν, περιγραφή μηχανισμού:άγνωστος, αρκεί να δουλεύουν.
Σωστά, αλλά δεν μιλάμε για αυτό. Συζητάμε το πως μπορεί κάποιος να εμφανίσει ένα σκεύασμα και σου ζητά να το αγοράσεις υποσχόμενος ότι γιατρεύει. Εκεί πρέπει να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες, αλλιώς γινόμαστε πειραματόζωα ή απλά πετάμε λεφτά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών