Φτάνω παντού στο 1/3-1/4 του χρόνου που θα έκανα με το αυτοκίνητο και χωρίς τον ιδρώτα από το περπάτημα. Δεν χρειάζεται να ψάχνω πάρκινγκ! Κατεβαίνω, το διπλώνω και το παίρνω μαζί πάνω στο σπίτι ή στη δουλειά ή απλά το κλειδώνω έξω αν έχω πεταχτεί για κάποια γρήγορη δουλειά. Η φόρτιση κοστίζει ψίχουλα (μιλάμε για κάπου 15 σεντ με όλα μέσα). Κάνω κάπου 18 χιλιόμετρα με μια φόρτιση αλλά είμαι πάνω από το κανονικό βάρος του πατινιού οπότε σε κάποιον με λιγότερα κιλά πιστεύω 22-25 είναι ρεαλιστικό.
Το σκεφτόμουν και για ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά ακόμα και με την επιδότηση βγαίνουν πιο ακριβά και για να μη λέμε και ψέμματα, δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να κάνω πετάλι και να κουράζομαι

Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι οι δρόμοι ζορίζουν λίγο τόσο μικρές ρόδες οπότε στην πρώτη ευκαιρία θα το πάω για να βάλω λίγο μεγαλύτερες και ανάρτηση. Πιστεύω μετά δεν θα νιώθει τίποτα. Αν το περίμενα ίσως έπαιρνα από την αρχή κάτι με μεγαλύτερες ροδες και ανάρτηση.
Έχω ενθουσιαστεί πόσο πολύ ελευθερία δίνει. Αν είχα να πάω κάπου με το αυτοκίνητο δεν υπήρχε περίπτωση να ξεπαρκάρω και να ψάχνω μετά μισή ώρα για πάρκινγκ. Τώρα απλά ανεβαίνω και φτάνω σε χρόνο μηδέν.
Αν η δουλειά σας είναι αρκετά μακριά με τα πόδια αλλά σχετικά κοντά μην το σκέφτεστε καν, είναι gamechanger