Πατίνια=επανάσταση στις πόλεις
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πατίνια=επανάσταση στις πόλεις
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
συγχαρητηρια τυπε . υπαρχει κατι ενδιαμεσα αυτοκινητου , ποδηλατου και πατινιου που ονομαζεται μηχανακι (κλετα )Awesomatic έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 13:00Λοιπόν, έχω μια εβδομάδα που πήρα και μετακινούμαι αποκλειστικά με πατίνι και θέλω να μοιραστώ εντυπώσεις γιατί πραγματικά είναι πολύ καλύτερο από ότι φανταζόμουν.
Φτάνω παντού στο 1/3-1/4 του χρόνου που θα έκανα με το αυτοκίνητο και χωρίς τον ιδρώτα από το περπάτημα. Δεν χρειάζεται να ψάχνω πάρκινγκ! Κατεβαίνω, το διπλώνω και το παίρνω μαζί πάνω στο σπίτι ή στη δουλειά ή απλά το κλειδώνω έξω αν έχω πεταχτεί για κάποια γρήγορη δουλειά. Η φόρτιση κοστίζει ψίχουλα (μιλάμε για κάπου 15 σεντ με όλα μέσα). Κάνω κάπου 18 χιλιόμετρα με μια φόρτιση αλλά είμαι πάνω από το κανονικό βάρος του πατινιού οπότε σε κάποιον με λιγότερα κιλά πιστεύω 22-25 είναι ρεαλιστικό.
Το σκεφτόμουν και για ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά ακόμα και με την επιδότηση βγαίνουν πιο ακριβά και για να μη λέμε και ψέμματα, δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να κάνω πετάλι και να κουράζομαι
Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι οι δρόμοι ζορίζουν λίγο τόσο μικρές ρόδες οπότε στην πρώτη ευκαιρία θα το πάω για να βάλω λίγο μεγαλύτερες και ανάρτηση. Πιστεύω μετά δεν θα νιώθει τίποτα. Αν το περίμενα ίσως έπαιρνα από την αρχή κάτι με μεγαλύτερες ροδες και ανάρτηση.
Έχω ενθουσιαστεί πόσο πολύ ελευθερία δίνει. Αν είχα να πάω κάπου με το αυτοκίνητο δεν υπήρχε περίπτωση να ξεπαρκάρω και να ψάχνω μετά μισή ώρα για πάρκινγκ. Τώρα απλά ανεβαίνω και φτάνω σε χρόνο μηδέν.
Αν η δουλειά σας είναι αρκετά μακριά με τα πόδια αλλά σχετικά κοντά μην το σκέφτεστε καν, είναι gamechanger
καλως ορισες στις 2 ροδες
Dwarven BlacksmithFeindflug έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:30Για κάνε το τάλαρα αυτό, δικέ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:27θυμίζω τύπε ότι σε άλλο νήμα καυχιόσουν ότι βρωμάς και ζέχνεις οπότε δεν αντέχει πολλούς σαν εσένα το λεωφορείο.
- Dwarven Blacksmith
Τι, όντως ήταν τόσο δύσκολο; Ο εν λόγω χρήστης επιχειρεί κατά καιρούς να χαρακτηρίσει τα ΜΜΜ ως βρωμερά.Bazoomba έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:42Dwarven BlacksmithFeindflug έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:30Για κάνε το τάλαρα αυτό, δικέ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:27
θυμίζω τύπε ότι σε άλλο νήμα καυχιόσουν ότι βρωμάς και ζέχνεις οπότε δεν αντέχει πολλούς σαν εσένα το λεωφορείο.
Εικάζω ότι αναλαμβάνει μέρος της ευθύνης και δεν κατηγορεί απλά κάποιους άλλους από το χωριό που δεν τους ξέρω.

Ρε τύποι, θα σταματήσετε να μιλάτε με γρίφους ή έχω μπλέξει με τα τρισέγγονα του Γκαίμπελς;Bazoomba έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:42Dwarven BlacksmithFeindflug έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:30Για κάνε το τάλαρα αυτό, δικέ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:27
θυμίζω τύπε ότι σε άλλο νήμα καυχιόσουν ότι βρωμάς και ζέχνεις οπότε δεν αντέχει πολλούς σαν εσένα το λεωφορείο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Θετεις τον εαυτό σου σε μεγάλο κίνδυνο χρησιμοποιώντας το πατίνι. Καλυτερα αυτοκίνητο κι ας έχει μερικά μειονεκτηματαAwesomatic έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 13:00Λοιπόν, έχω μια εβδομάδα που πήρα και μετακινούμαι αποκλειστικά με πατίνι και θέλω να μοιραστώ εντυπώσεις γιατί πραγματικά είναι πολύ καλύτερο από ότι φανταζόμουν.
Φτάνω παντού στο 1/3-1/4 του χρόνου που θα έκανα με το αυτοκίνητο και χωρίς τον ιδρώτα από το περπάτημα. Δεν χρειάζεται να ψάχνω πάρκινγκ! Κατεβαίνω, το διπλώνω και το παίρνω μαζί πάνω στο σπίτι ή στη δουλειά ή απλά το κλειδώνω έξω αν έχω πεταχτεί για κάποια γρήγορη δουλειά. Η φόρτιση κοστίζει ψίχουλα (μιλάμε για κάπου 15 σεντ με όλα μέσα). Κάνω κάπου 18 χιλιόμετρα με μια φόρτιση αλλά είμαι πάνω από το κανονικό βάρος του πατινιού οπότε σε κάποιον με λιγότερα κιλά πιστεύω 22-25 είναι ρεαλιστικό.
Το σκεφτόμουν και για ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά ακόμα και με την επιδότηση βγαίνουν πιο ακριβά και για να μη λέμε και ψέμματα, δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να κάνω πετάλι και να κουράζομαι
Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι οι δρόμοι ζορίζουν λίγο τόσο μικρές ρόδες οπότε στην πρώτη ευκαιρία θα το πάω για να βάλω λίγο μεγαλύτερες και ανάρτηση. Πιστεύω μετά δεν θα νιώθει τίποτα. Αν το περίμενα ίσως έπαιρνα από την αρχή κάτι με μεγαλύτερες ροδες και ανάρτηση.
Έχω ενθουσιαστεί πόσο πολύ ελευθερία δίνει. Αν είχα να πάω κάπου με το αυτοκίνητο δεν υπήρχε περίπτωση να ξεπαρκάρω και να ψάχνω μετά μισή ώρα για πάρκινγκ. Τώρα απλά ανεβαίνω και φτάνω σε χρόνο μηδέν.
Αν η δουλειά σας είναι αρκετά μακριά με τα πόδια αλλά σχετικά κοντά μην το σκέφτεστε καν, είναι gamechanger
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Και πως θα πηγαίνει κανεις στη δουλειά του αν αυτή είναι μακριά και δεν πάει λεωφορείο εκεί;
Τύπε, έχεις ενυδρείο σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:45Τι, όντως ήταν τόσο δύσκολο; Ο εν λόγω χρήστης επιχειρεί κατά καιρούς να χαρακτηρίσει τα ΜΜΜ ως βρωμερά.
Εικάζω ότι αναλαμβάνει μέρος της ευθύνης και δεν κατηγορεί απλά κάποιους άλλους από το χωριό που δεν τους ξέρω.
Dein Herz, meine Gier
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με υπηρεσιακό λεωφορείο της δουλειάς του.Citroenakias έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:49Και πως θα πηγαίνει κανεις στη δουλειά του αν αυτή είναι μακριά και δεν πάει λεωφορείο εκεί;
Α ναι, ξέχασα. Είμαστε ελληνιόλικη μπανανία, όχι καμια ευρωπαϊκή χώρα. Συνήθως δεν εχουμε τέτοια.
Eγώ να μάθω προσπαθώ. Θυμάμαι ότι έκανες κρύο ντουζ κάθε πρωί. Φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιούσες και σαμπουάν.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ το ορίζω ως όλα τα κεντρικά σημεία όλων των μεγάλων περιοχών εντός νομού Αττικής. Εξαιρώ κάτι προάστια πέριξ του νομού (Κινέτες, ΑγιοΣτέφανοι/Αυλώνες, Λαύρια, Ραφήνες κτλ).
Δεν κάνω κρύο ντους κάθε πρωί, τύπε. Κρύο μπάνιο κάνω και όχι τα πρωινά.
Σαμπουάν και αφρόλουτρο χρησιμοποιώ κανονικά. Δεν είμαι ο Liver King.
Dein Herz, meine Gier
-
Feindflug έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:52Τύπε, έχεις ενυδρείο σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 16:45Τι, όντως ήταν τόσο δύσκολο; Ο εν λόγω χρήστης επιχειρεί κατά καιρούς να χαρακτηρίσει τα ΜΜΜ ως βρωμερά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
18 Δεκ 2024, 10:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Αύγ 2024, 19:39
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακμή στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
από Financial man » 21 Ιουν 2023, 19:50 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
02 Αύγ 2023, 21:15
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
21 Μαρ 2024, 10:28