Αν δε σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα σε τρείς μήνες, θα πεθάνουμε ούλοι, ίιιιιικ!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Αν δε σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα σε τρείς μήνες, θα πεθάνουμε ούλοι, ίιιιιικ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Μαρ 2023, 12:17

Kauldron έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:07
Μπήκε και το μποτάκι να χαχανίσει καθυστερημένα.
Το μποτάκι είμαι εγώ; :lol:

Κατ' αρχάς, έκανες ξερή με το νήμα και το ξέρεις. Ζήτα να σου το σβήσουν, καλύτερα θα είναι.
Κατά δεύτερον, δεν έχει να κάνει (αποκλειστικά) με σένα το χάχανο. Για όποιον και να το 'λεγε ο λατρείας, το ίδιο θα γελούσα. Ήταν πετυχημένο, παραδέξου το. Μέχρι κι εσύ πρέπει να έσκασες ένα γελάκι μόλις το είδες, είμαι σίγουρος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Αν δε σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα σε τρείς μήνες, θα πεθάνουμε ούλοι, ίιιιιικ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Μαρ 2023, 12:19

Ποιά ξερή ρε άτομο? Το νόημα δεν αλλάζει. Τ' ατομάκια προσπάθησαν να πιαστούν κάτι για να χαχανίσουν, και πήραν την απάντησή τους. Και μάλιστα ο βατ ήξερε πότε να βγεί. Από 'κει και πέρα, να μας πείς ποιός ήσουν απ' το παλιό.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 13 Μαρ 2023, 12:24

Kauldron έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:19
Ποιά ξερή ρε άτομο? Το νόημα δεν αλλάζει. Τ' ατομάκια προσπάθησαν να πιαστούν κάτι για να χαχανίσουν, και πήραν την απάντησή τους. Και μάλιστα ο βατ ήξερε πότε να βγεί. Από 'κει και πέρα, να μας πείς ποιός ήσουν απ' το παλιό.
Πόσες φορές ακόμα να το πω ρε χελώνε; Πόσες; Μέχρι και στο αβατάρι μου το έβαλα, για τους ελάχιστους που δεν το έχουν καταλάβει ή δεν το έχουν δει γραμμένο κάπου έως τώρα.

Η δε ξερή δεν είναι απλά ξερή, κοτσάνα μεγατόνων είναι, αλλά τέλος πάντων...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Σε τρείς μήνες ο κόΖμος τελειώνει, ιιιιιιικ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2023, 12:27

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Μαρ 2023, 10:46
hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2023, 01:02
Και ο Χελώνος έκανε λάθος και η Γκρέτα είπε μαλακία, όπως συνήθως. Είναι ένα νήμα πολλαπλών fail.
:+1:

Δυστυχώς αυτές οι μαλακισμενες υπερβολές δίνουν αβάντα στην αμερικανοφερτη ψεκασια της άρνησης της κλιματικής αλλαγής.
Εγώ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η Γκρέτα αγάρμπω αυτό ακριβώς είπα. Ότι το μόνο που μπορεί να γίνει με όλα αυτά που κάνει είναι να ισχυροποιήσει την πόλωση και αυτό ακριβώς δυστυχώς συμβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 13 Μαρ 2023, 12:38

Kauldron έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:19
Δε βγηκα.

(αλλά μην προκαλείς γιατί θα συνεχίσω τη φράση και θα γίνω κίνκυ)
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2023, 12:41

Δεν βγήκες αλλά έκανες αβαβά την απάντηση σ' αυτό που βρήκες λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 13 Μαρ 2023, 12:44

hellegennes έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:41
Είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω ανάλυση. Συνεχίζω να διαφωνώ με την εξήγηση που έδωσες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2023, 12:47

vatraxos έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:44
hellegennes έγραψε:
Είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω ανάλυση. Συνεχίζω να διαφωνώ με την εξήγηση που έδωσες.
Διαφωνείς δηλαδή να κάνω διάλογο μαζί σου όταν μιλάς για μαρξιστικές αντιλήψεις, πρέπει να νεκραναστήσω τον Μαρξ για να τα συζητήσουμε κατ' ιδίαν και να θεωρώ ότι αυτά που λες δεν τα λες εσύ αλλά ο Μαρξ, εσύ απλά τα αναπαράγεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 13 Μαρ 2023, 12:48

hellegennes έγραψε:
υπάρχει λόγος να του κάνεις αβάντα? Το άτομο ανέβασε μια μαλακία με τίτλο που δεν ισχύει, πράγμα που κάνει 200 φορές τη μέρα και μόλις τον εγκάλεσαν άρχισε να ειρωνεύεται και να κάνει την πάπια πριν αλλάξει τον τίτλο. Ας το να ψοφήσει και αν θες να κάνεις όντως συζήτηση για ένα υπαρκτό θέμα αντί να κάνεις αβάντα στο βλαμμένο που προφανώς δεν έρχεται στο δάσος για κυνήγι

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 13 Μαρ 2023, 12:54

hellegennes έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:47
vatraxos έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Διαφωνείς δηλαδή να κάνω διάλογο μαζί σου όταν μιλάς για μαρξιστικές αντιλήψεις, πρέπει να νεκραναστήσω τον Μαρξ για να τα συζητήσουμε κατ' ιδίαν και να θεωρώ ότι αυτά που λες δεν τα λες εσύ αλλά ο Μαρξ, εσύ απλά τα αναπαράγεις.
Όφου ρε Χέλλη! Εγώ υιοθετώ τη μαρξική λογική και την αναπαράγω. Δεν ανακάλυψα εγώ τη σχέση κεφαλαίου - εργασίας, την ταξική πάλη ή τους καπιταλιστικούς κύκλους (κρίση, ύφεση, αναζωογόνηση, ανάπτυξη). Η Γκρέτα πόσταρε την άποψη ενός επιστήμονα, προφανώς την υιοθέτησε αλλά δεν είναι δική της, δεν είναι δικά της λόγια, άρα δεν το είπε εκείνη.

Γιατί πρέπει να κάνουμε την τρίχα τριχιά;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2023, 12:55

Σενέκας έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:48
hellegennes έγραψε:
υπάρχει λόγος να του κάνεις αβάντα? Το άτομο ανέβασε μια μαλακία με τίτλο που δεν ισχύει, πράγμα που κάνει 200 φορές τη μέρα και μόλις τον εγκάλεσαν άρχισε να ειρωνεύεται και να κάνει την πάπια πριν αλλάξει τον τίτλο. Ας το να ψοφήσει και αν θες να κάνεις όντως συζήτηση για ένα υπαρκτό θέμα αντί να κάνεις αβάντα στο βλαμμένο που προφανώς δεν έρχεται στο δάσος για κυνήγι
Αρχικά δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Διαφωνώ σε πάααρα πολλά πράγματα μαζί του αλλά δεν τον θεωρώ βλαμμένο. Είναι παρορμητικός και όταν βλέπει κάτι που ταιριάζει στην κοσμοθέασή του δεν το πολυψάχνει, με αποτέλεσμα να ανεβάζει συχνά θέματα που είναι μούφα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δέχεται πολύ άσχημο, ομαδικό πέσιμο και στην πραγματικότητα είναι καλοπροαίρετο και συζητήσιμο άτομο που στο φόρουμ βρίσκεται συνέχεια σε αμυντική στάση, πράγμα που επίσης τον εμποδίζει να σκέφτεται τελείως καθαρά.

Όταν πέφτει στην αντίληψή μου άδικη επίθεση ή ειρωνεία, θα υπερασπιστώ το άτομο ακόμη κι αν είναι ο ΓΓ (πράγμα που έχω κάνει). Εδώ θεωρώ ότι δεν έχει κάνει κάποιο μεγάλο λάθος κι αν θες να το πάρουμε από την οπτική του vatraxos, δεν έχει κάνει κανένα λάθος γιατί δεν το λέει ο ίδιος, αναπαράγει ένα tweet (το φυλούσα αυτό).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2023, 12:56

vatraxos έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:54
hellegennes έγραψε:
vatraxos έγραψε:

Όφου ρε Χέλλη! Εγώ υιοθετώ τη μαρξική λογική και την αναπαράγω. Δεν ανακάλυψα εγώ τη σχέση κεφαλαίου - εργασίας, την ταξική πάλη ή τους καπιταλιστικούς κύκλους (κρίση, ύφεση, αναζωογόνηση, ανάπτυξη). Η Γκρέτα πόσταρε την άποψη ενός επιστήμονα, προφανώς την υιοθέτησε αλλά δεν είναι δική της, δεν είναι δικά της λόγια, άρα δεν το είπε εκείνη.

Και ο Χελώνος πόσταρε ένα τουίτ, δεν είναι δικά του λόγια άρα δεν το είπε αυτός, οπότε γιατί του λέτε ότι γράφει μούφες και κάνει λάθος;

Και ναι, όταν υιοθετείς μια άποψη και κάποιος λέει ότι δεν είναι δικά σου λόγια είναι η τρίχα τριχιά. Εδώ όλη η κριτική στο νήμα δεν αφορά τίποτα άλλο παρά μόνο ότι δεν είναι λόγια της Γκρέτας. Τίποτα από όσα λέει η Γκρέτα δεν είναι δικά της λόγια, άρα να μην ασχολούμαστε με τίποτα που λέει και να μην τα κριτικάρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 13 Μαρ 2023, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 13 Μαρ 2023, 12:57

hellegennes έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:55
δεν έχει κάνει κανένα λάθος γιατί δεν το λέει ο ίδιος, αναπαράγει ένα tweet (το φυλούσα αυτό).
:smt005::smt005::smt005:

Τι κέρατο είσαι!!

Πράγματι, δεν το λέει ο ίδιος, το αναπαράγει και το υιοθετεί (ειρωνικά βέβαια, αλλά εσφαλμένα σε κάθε περίπτωση).

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 13 Μαρ 2023, 12:59

Δεν είδα τον αρχικό τίτλο του thread για να καταλάβω γιατί τρώει πέσιμο ο Kauldron, αλλά για ποιο λόγο δίνεται έμφαση σε αυτό και όχι στην καθυστεριά που για μια ακόμα φορά πέταξε η ψυχασθενής άεργη απόφοιτη (;) Λυκείου, που δικαιότατα είναι το ίνδαλμα των climate freaks;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Μαρ 2023, 13:02

vatraxos έγραψε:
13 Μαρ 2023, 12:54
hellegennes έγραψε:
vatraxos έγραψε:

Το ίδιο ισχύει και για τη μαρξιστική λογική. Δεν είναι λόγια των μαρξιστών όσα αναπαράγουν.

Οπότε, σ' αυτήν τη φάση έχει δίκιο ο hell.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών