Είσαι σοφός άνθρωπος τελικά.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 16:47O,τι θελει θυσιες αγαπη δεν ειναιΚαρολίνα έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 16:41Η αγάπη θέλει θυσίες....Sid Vicious έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 16:38
Θα πρεπει να αλλαξεις ομαδα, για τον Γιαννοπουλο ο ΠΑΟΚ ειναι θρησκεια
Ο Χέλης τι ομάδα είναι;
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Φέτο χλωμό, να μη σε πω και κίτρινο, έχει κανονίσει με το Εύακι Μύκονο, Κάρολ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Β' τοπικό Εξαμιλίου παίζει Καρολίνα,αν αναρωτιέσαι.
Προσπαθώ να μην το βλέπω γιατί σφίγγεται η καρδιά μου όταν σκέφτομαι ότι τις ωδές σου τις αφιερώνεις σε άλλο άτομο.
Αλλά δεν τα καταφέρνω όταν φέρνω στον νου μου το μνημιώδες "Ποροπομ πομ" και τους τρελούς χορούς που ρίξαμε.

Πολλές φορές διστάζουμε να αφιερώσουμε ωδές εκεί που θέλουμε και τα λέμε στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά.
Food for thought.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον ΓΓ μου μέσα.
Υπάρχει λόγος να τον θυμόμαστε τη στιγμή που περνάμε υπέροχα;;
Υπάρχει λόγος να τον θυμόμαστε τη στιγμή που περνάμε υπέροχα;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η Κασπ ζει στον δικό της μαγικό κόσμο του έρωτα. Οι λέξεις είναι φτωχές και δεν χωράνε, χάνουν την αξία και το νόημά τους. Πλέον δεν μου βγαίνει να γράφω πολλά, νιώθω ότι το χαλάω. Στην αγκαλιά του ξαναζώ και τα ξεχνάω όλα. Μέρα με την μέρα, συνάντηση με συνάντηση, ώρα με την ώρα, δενόμαστε και περισσότερο.
«Θυμάσαι που μου μίλησες, κάπου στην αρχή της σχέσης, για πλατωνική σχέση και ότι δεν ξέρεις τι είναι η αγάπη κτλ; Απλά σκέφτομαι, πώς είμασταν τότε και πώς είμαστε τώρα» και το είπε στην φάση που χαϊδευόμασταν, καθόμουν πάνω του και ήταν και χωρίς μπλούζα επειδή τον «πείραζα» (είχα μπόλικη όρεξη

Και είμασταν 3 ώρες μαζί αγκαλιά και όταν του είπα να φύγουμε για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί (ήταν ήδη κουρασμένος από την δουλειά) δεν ήθελε επειδή είμασταν μαζί και μετρούσε αντίστροφα άλλα 5 λεπτά μέχρι να φύγουμε. Επιστρέφει σπίτι και μου ξαναλέει τα δικά του.

Μέχρι τις 9 του Απρίλη θα δουλέψω μόνο 5 μέρες επειδή έπρεπε να ξοδέψω τις περισσότερες μου άδειες που «λήγουν», και έχω περάσει ήδη ένα τέλειο ΣΚ εκτός με φίλες. Και του είπα να κανονίσει off 2 μέρες συνεχόμενες για να ξαναπάμε 2ημερο, επειδή μου το έλεγε πόσο πολύ το θέλει από προχθές. Και νιώθω πως περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου γενικά. Είναι ΑΝΟΙΞΗ, είμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ, είμαι με τον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τα ίδια γούστα και συναισθήματα, και δεν θέλω να «σπαταλάω» τις στιγμές και τον χρόνο μου σε αυτό το φόρουμ και να ακούω διάφορα. Θέλω να κρατήσω μια φορά την μαγεία μόνο για μένα και να την χαρώ μόνο εγώ.
Το ξέρω πως πιστεύεις ότι τρολλάρω, εσύ και άλλοι τόσοι, αλλά ξέρεις επίσης και πόσο με ενδιαφέρει. Γι’ αυτό σου απαντάω.
Σας αγαπώ φορουμάκια! Είμαι ευτυχισμένη

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Παλαιοελλαδίτης
- Παλαιοελλαδίτης
Μεγάλη μορφή ο σύγγαυρος από τη Λακωνία: το έπαιζε Εβραιος για να τη λέει στην τότε ακροδεξιά πτέρυγα του πχορουμ και η κλασική του ατάκα ήταν "pathetic".talaipwros έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 16:11karkatim, ναι και αυτοςΕρμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 16:04Αυτος είχε εξαφανιστεί πολύ πριν κλεισει το συγχωρεμένο.talaipwros έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 15:59καλη φαση ηταν και εκεινος ο μικροβιολογος απο Λαρισα, ο Alex1975, που γουσταρε την τζακρη , με αβαταρ το γκαρφιλντ.
Ο τιγρης με τα ορθια λιπασματα - να ζει αραγε αυτος, ποιος ξερει
Ρε σεις με τον karkatim εχει κανεις επαφές;

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εσύ θα τα πληρώσεις όλα ;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Χλωμό. Θα τα φάει σε μπραντς και ποτάρες με συναδέλφους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι δα, ο Κύπριος θα πληρώσει για τη δική του οδοντόκρεμα για το πρωινό μποτέ του, τι τον πέρασες, για κανένα τσίπη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-