hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 17:54Αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές, όχι ο ίδιος. Καταλαβαίνεις τι θα πει αυτοδικία, ναι ή όχι;
Αυτοδικια σημαινει παραβιαζω καποιο νομο. Ο μονος που παραβιασε νομο ηταν το σχολειο.
.
hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 17:54Αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές, όχι ο ίδιος. Καταλαβαίνεις τι θα πει αυτοδικία, ναι ή όχι;
Αυτοδικία σημαίνει "αποφασίζω εγώ τι είναι παράνομο και πράττω ανάλογο". Παραβιάζω κάποιον νόμο σημαίνει "είμαι παράνομος". Άρα δεν ξέρεις τι είναι αυτοδικία, δεν ξέρεις τι είναι δημοκρατία και προτείνεις ένα αναρχικό μοντέλο όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι νομίζει, χωρίς να παρεμβάλλονται αρχές.Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 17:56Αυτοδικια σημαινει παραβιαζω καποιο νομο. Ο μονος που παραβιασε νομο ηταν το σχολειο.hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 17:54Αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές, όχι ο ίδιος. Καταλαβαίνεις τι θα πει αυτοδικία, ναι ή όχι;
TRANSitive: [mathematics] (of a relation) such that, if it applies between successive members of a sequence, it must also apply between any two members taken in order.
hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:02
Αυτοδικία σημαίνει "αποφασίζω εγώ τι είναι παράνομο και πράττω ανάλογο". Παραβιάζω κάποιον νόμο σημαίνει "είμαι παράνομος". Άρα δεν ξέρεις τι είναι αυτοδικία, δεν ξέρεις τι είναι δημοκρατία και προτείνεις ένα αναρχικό μοντέλο όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι νομίζει, χωρίς να παρεμβάλλονται αρχές.
Students can be expelled for:
possessing a weapon, including a firearm
using a weapon to cause or threaten bodily harm to another person
committing physical assault on another person that causes bodily harm requiring treatment by a medical practitioner
committing sexual assault
trafficking in weapons or illegal drugs
committing robbery
giving alcohol or cannabis to a minor
bullying – if the student was suspended before for bullying and the student's presence in the school creates an unacceptable risk to the safety of another person
any activity for which a student can be suspended that is motivated by bias, prejudice or hate
any other activities identified in school board policy
Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:09Πάντως διαβάζοντας τον σχετικό νόμο για την οριστική αποβολή (σε αντιδιαστολή με την αρχική), ακόμα και το bullying δεν τη δικαιολογεί γιατί ο κανονισμός αναφέρεται στην ασφάλεια άλλων μαθητών. Είναι ακραία η αντίδραση του διευθυντή.Students can be expelled for:
committing physical assault on another person that causes bodily harm requiring treatment by a medical practitioner
committing robbery
bullying – if the student was suspended before for bullying and the student's presence in the school creates an unacceptable risk to the safety of another person
any activity for which a student can be suspended that is motivated by bias, prejudice or hate
Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:11Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:09Πάντως διαβάζοντας τον σχετικό νόμο για την οριστική αποβολή (σε αντιδιαστολή με την αρχική), ακόμα και το bullying δεν τη δικαιολογεί γιατί ο κανονισμός αναφέρεται στην ασφάλεια άλλων μαθητών. Είναι ακραία η αντίδραση του διευθυντή.Students can be expelled for:
committing robbery
Αντε γεια σου.
.
Beria έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:13Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:11Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:09Πάντως διαβάζοντας τον σχετικό νόμο για την οριστική αποβολή (σε αντιδιαστολή με την αρχική), ακόμα και το bullying δεν τη δικαιολογεί γιατί ο κανονισμός αναφέρεται στην ασφάλεια άλλων μαθητών. Είναι ακραία η αντίδραση του διευθυντή.
Αντε γεια σου.
.
Από την πρώτη σελίδα έχουμε συμφωνήσει σε αυτό
Δεν αλλάζει όμως οτι έβαλες τίτλο μούσι
Βρίσκεσαι σε άρνηση και επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα που σου έχω απαντήσει. Ο νεαρός παραβίασε τον νόμο, ορθώς συνελήφθη και ο δικηγόρος του είναι ένας άχρηστος μαλάκας που ξέρει μόνο να τρώει λεφτά από τους πελάτες του.Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:06hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:02
Αυτοδικία σημαίνει "αποφασίζω εγώ τι είναι παράνομο και πράττω ανάλογο". Παραβιάζω κάποιον νόμο σημαίνει "είμαι παράνομος". Άρα δεν ξέρεις τι είναι αυτοδικία, δεν ξέρεις τι είναι δημοκρατία και προτείνεις ένα αναρχικό μοντέλο όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι νομίζει, χωρίς να παρεμβάλλονται αρχές.
Δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ νομος που να παραβιασε ο νεαρος, νομο παραβιασε το σχολειο που προχωρησε σε ετησια αποβολη χωρις δικαιολογηση.
Συνεπως αν επιβαρυνεται καποιος με αυτοδικια και αναρχια ειναι το ιδιο το σχολειο.
.
hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:17Βρίσκεσαι σε άρνηση και επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα που σου έχω απαντήσει. Ο νεαρός παραβίασε τον νόμο, ορθώς συνελήφθη και ο δικηγόρος του είναι ένας άχρηστος μαλάκας που ξέρει μόνο να τρώει λεφτά από τους πελάτες του.Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:06hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:02
Δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ νομος που να παραβιασε ο νεαρος, νομο παραβιασε το σχολειο που προχωρησε σε ετησια αποβολη χωρις δικαιολογηση.
Συνεπως αν επιβαρυνεται καποιος με αυτοδικια και αναρχια ειναι το ιδιο το σχολειο.
.
.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 18:09Πάντως διαβάζοντας τον σχετικό νόμο για την οριστική αποβολή (σε αντιδιαστολή με την αρχική), ακόμα και το bullying δεν τη δικαιολογεί γιατί ο κανονισμός αναφέρεται στην ασφάλεια άλλων μαθητών. Είναι ακραία η αντίδραση του διευθυντή.Students can be expelled for:
committing robbery
θα παρω το χαρτι, θα παω στον εισαγγελεα, θα τους πηδηξω, και μετα θα παω και στη λαικη.Αρίστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 17:56
Μα αυτο λεμε, δεν μπουκαρε παρανομα, παρανομη ηταν η αποφαση του σχολειου η οποια εξαλλου δεν βασιστηκε σε καποιο κανονισμο.
Σαν να σου βαζουν απο το δημο χαρτι κατω απο την πορτα σου μην ξαναπας να ψωνισεις στη λαικη αγορα της γεοτονιας σου.
Εννοειται οτι δεν θα κατσεις να το αποδεχτεις.
.