Nice upgrade, αλλά εχουν οι εξετάσεις σχέση με τα επαγγέλματα;
Chatgpt
- Dwarven Blacksmith
- hellegennes
Re: Chatgpt
Ούτε με τα επαγγέλματα έχουν σχέση ούτε με ευφυΐα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Bruh, κι ο three-eyes στην φώτο δικός σας ειναι - βρείτε τα αναμετάξι σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 21:26Nice upgrade, αλλά εχουν οι εξετάσεις σχέση με τα επαγγέλματα;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Σε αυτό με κάλυψε ο πόστερ και συμφωνώ απόλυτα. It just doesn't matter.
I'll bite, γιατί three;Yochanan έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 21:33Bruh, κι ο three-eyes στην φώτο δικός σας ειναι - βρείτε τα αναμετάξι σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 21:26Nice upgrade, αλλά εχουν οι εξετάσεις σχέση με τα επαγγέλματα;

- hellegennes
Στο αν περνάει τα τεστ δεν έχει σημασία, αλλά και η Wikipedia θα μπορούσε να περάσει τα τεστ, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό εδώ. Περνάει τα τεστ γιατί έχει στην ουσία λυσάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:22Σε αυτό με κάλυψε ο πόστερ και συμφωνώ απόλυτα. It just doesn't matter.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Οκ, και το βιβλίο με τη διδακτέα ύλη θα μπορούσε να περάσει το τεστ μόνο που είναι βιβλίο και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υπάρχει.hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:37Στο αν περνάει τα τεστ δεν έχει σημασία, αλλά και η Wikipedia θα μπορούσε να περάσει τα τεστ, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό εδώ. Περνάει τα τεστ γιατί έχει στην ουσία λυσάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:22Σε αυτό με κάλυψε ο πόστερ και συμφωνώ απόλυτα. It just doesn't matter.
Μην πρήζεις χωρίς λόγο πλιζ.

- hellegennes
Δεν είναι χωρίς λόγο. Είναι θεμελιώδης διαφορά. Χαίρω πολύ ότι μπορεί να περνάει τα τεστ γνώσεων και επίλυσης ασκήσεων μια αλληλεπιδρούσα βιβλιοθήκη. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές αυτό ούτε έχει κάποιο implication σε οτιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Βέβαια, πάντα είχαμε αλληπιδρούσες βιβλιοθήκες. Πως το ξέχασα.hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:47Δεν είναι χωρίς λόγο. Είναι θεμελιώδης διαφορά. Χαίρω πολύ ότι μπορεί να περνάει τα τεστ γνώσεων και επίλυσης ασκήσεων μια αλληλεπιδρούσα βιβλιοθήκη. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές αυτό ούτε έχει κάποιο implication σε οτιδήποτε.
Εσύ είσαι ικανός να πρήζεις παπάρια μέχρι να παραδεχτούμε ότι το Excel δεν είχε τίποτα πρωτοποριακό σε σχέση με τον άβακα. Φτάνει όμως.

- Dwarven Blacksmith
Κρίμα πάντως που τελικά το GPT-4 δεν θα είναι multimodal όπως έλεγαν κάποιοι.

- hellegennes
Έλα, μαλακίες λες τώρα και το καταλαβαίνεις και ο ίδιος. Το excel είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με έτοιμες και προγραμματιζόμενες μαθηματικές επιλύσεις, ταξινόμηση και διάφορες άλλες λειτουργίες που πριν κάναμε χειροκίνητα, σε χαρτί, που είναι η σωστή αναλογία, γιατί ο άβακας είναι απλώς ένα εργαλείο μέτρησης, δεν λύνει φέρ' ειπείν διαφορικές εξισώσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 23:05Βέβαια, πάντα είχαμε αλληπιδρούσες βιβλιοθήκες. Πως το ξέχασα.hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:47Δεν είναι χωρίς λόγο. Είναι θεμελιώδης διαφορά. Χαίρω πολύ ότι μπορεί να περνάει τα τεστ γνώσεων και επίλυσης ασκήσεων μια αλληλεπιδρούσα βιβλιοθήκη. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές αυτό ούτε έχει κάποιο implication σε οτιδήποτε.
Εσύ είσαι ικανός να πρήζεις παπάρια μέχρι να παραδεχτούμε ότι το Excel δεν είχε τίποτα πρωτοποριακό σε σχέση με τον άβακα. Φτάνει όμως.
Το ποστ του τύπου δείχνει έκπληξη που μια βιβλιοθήκη μπορεί να δώσει τις σωστές απαντήσεις και μάλιστα παρακάτω εκφράζει και μιας μορφής πικρία κι έκπληξη μαζί για το ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να γράψει το ίδιο καλά, λες και αυτό οφείλεται σε κάποια δυνατότητα που έχει το ίδιο το πρόγραμμα και όχι στην πρόσβαση στην επίλυση των ερωτήσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Όσο περιμένουμε το Bing Chat, υπάρχει και το https://www.perplexity.ai. Βασίζεται νομίζω στο GPT-3.5, και είναι γενικά πιο αδύναμο από το ChatGPT αλλά είναι καλύτερο ως search. Δίνει πάντα πηγές για τις απαντήσεις του, και επίσης είναι "live". Μπορείς να το ρωτήσεις πότε βγαίνει η επόμενη σαιζόν από τη σειρά σου π.χ.

- EKPLIKTIKOS
Κάτσε ρε συ, εγώ βλέπω στο report σελ. 9 ότι παίρνει input κ εικόνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 23:14Κρίμα πάντως που τελικά το GPT-4 δεν θα είναι multimodal όπως έλεγαν κάποιοι.
-
τραγικο ειναι, για πεταμαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 00:33Όσο περιμένουμε το Bing Chat, υπάρχει και το https://www.perplexity.ai. Βασίζεται νομίζω στο GPT-3.5, και είναι γενικά πιο αδύναμο από το ChatGPT αλλά είναι καλύτερο ως search. Δίνει πάντα πηγές για τις απαντήσεις του, και επίσης είναι "live". Μπορείς να το ρωτήσεις πότε βγαίνει η επόμενη σαιζόν από τη σειρά σου π.χ.
Δες και συγκρινε το perplexity με το chatGPT

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
18 Νοέμ 2024, 21:55
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφωνία με το ChatGPT για την σχετικότητα.
από zteo » 08 Μάιος 2025, 22:47 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
09 Μάιος 2025, 07:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Ιουν 2024, 14:55 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-