Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.
*σε γυναικείες τουαλέτες κανονικά θα πρέπει να επιτρέπεται να μπουν μόνο όσοι έχουν κάνει κανονική εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα
Re: Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα
Re: Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ.foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.
*σε γυναικείες τουαλέτες κανονικά θα πρέπει να επιτρέπεται να μπουν μόνο όσοι έχουν κάνει κανονική εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που όσοι δηλώνουν ότι νοιώθουν γυναίκες, μπορούν να κάνουν χρήση των γυναικείων αποδυτηρίων και όχι της τουαλέτας.
Οπότε, το μόνον που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ειδικώς στις τουαλέτες, το βασικό ζητούμενο παίζει στη θεωρητική τουλάχιστον αμφισβήτηση των θηλυκών και αρνητικών σημάτων, που ορίζουν τις αντρικές και γυναικείες τουαλέτες. Δηλαδή ως ένα πρώτο βήμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.

Δεν ισχύει αυτό.
Αν είχα κόρη 12-14 ετών τουλάχιστον, δε θα ήθελα με τίποτα στις κοινές γυναικείες τουαλέτες γυμνασίου - λυκείου να μπαίνουν μαντράχαλοι που δηλώνουν ή είναι γκέι.Αρίστος έγραψε: ↑12 Μαρ 2023, 20:59Τους χαλουσε τη μοστρα λοιπον γιατι υπερασπιστηκε τις γυναικες σε βαρος των Τρανς και τον συνελαβαν ακριβως για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, για να μην βρεθει κανενας στο μελλον να κριτικαρει το δικαιωμα των Τρανς να παραβιαζουν την ιδιωτικοτητα των γυναικων στις τουαλετες.
.
Έχω την εντύπωση ότι στην αναζήτηση προσδιορισμού φύλλου σε αυτές τις ηλικίες, πολλά παιδιά που δηλώνουν γκέι δε σημαίνει ότι δε πάνε και με γυναίκες, όπως και το αντίθετο. Εκτός αυτού, το να βρίσκονται σε κοινές τουαλέτες

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Τι να σου πω, εγώ που είμαι και άντρας και δεν κινδυνεύω να πάθω κάτι από μια γυναίκα (τύπου παρενόχληση), αν μπει μία γυναίκα σε αντρικές τουαλέτες θα νιώσω πολύ περίεργα και αμήχανα.
Απ' όσο ξέρω, οι τουαλέτες (γυναικείες και αντρικές) βρωμίζουν από τις εκκενώσεις μας και όχι από σαδισμό. Μήπως είναι λίγο μισογυνίστικο το σχόλιό σου;

Θα έχεις παρατηρήσει, επίσης, πως, ιδιαίτερα από τον κόβιντ και μετά, οτιδήποτε αντισυστημικό μπορεί να ακουστεί θα χαρακτηριστεί ως «ψεκ»...Imperium έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 21:48Είναι πια ο νόμος στο Φλορουμ:
- Είπε κάποιος χλαπάτσας επιστήμονας κάτι εξωφρενικό; Έκανε κάποιο δημόσιο πρόσωπο απίστευτη μαλακία; Είναι κάποιος πολιτικός για δέσιμο;
-Το παρερμήνευσε ελαφρώς κάποιος ψιλοψέκ;
Χαχαχα, ας γελάσουμε όλοι με τον ψέκ, τί αστείος!
Ωρε κούνια που τους κούναγε, αγαπητέ...
Βέβαια στην πλειοψηφία τους είναι όντως ψεκ, αλλά έτσι θάβεται και οποιαδήποτε αληθινή φωνή κατά του αφηγήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 14 Μαρ 2023, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Σόρι αλλά δε φαίνεται στο σχόλιο να είσαι μόνο κατά των ⚧foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Καραμελίτσα
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν ξεχωριστές ανδρικές τουαλέτες, αυτό είναι αλήθεια.
Z
Να σου πω.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:18Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν ξεχωριστές ανδρικές τουαλέτες, αυτό είναι αλήθεια.
Αν είσαι* 80 ετών, υποθέτω όχι. Αν πας* ακόμα σχολείο/πανεπιστήμιο, υποθέτω πως ναι. υπάρχουν λόγοι.
SpoilerShow
Θα μπορούσε να μας κατατοπίσει κάποιος/α εχέφρων εκπαιδευτικός για τα σχολεία
.,
- hellegennes
Ιστορικά τουλάχιστον, ο λόγος που υπάρχουν χωριστές τουαλέτες είναι παρόμοιος με το ότι οι γυναίκες πολλές φορές πήγαιναν -ακόμη και σήμερα- δυο-δυο. Είναι ένας κλειστός χώρος, συνήθως απομονωμένος, όπου μπορεί να βρεθείς μόνος σου με ένα άλλο άτομο, συνήθως άγνωστο.foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΠΟΛΥΤΑ ισχυει.Bazoomba έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:09foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.
Δεν ισχύει αυτό.
Ισως να μην το κανει η πλειοψηφια αλλα αυτες που το κανουν ειναι πραγματικα ακραιες και δε δικαιολογειται απο απλη απροσεξια. Η Γονεας Α ειχε μια στη δουλεια και συνετρεχαν προφανεις ψυχολογικες απαυτες: κορη στρατιωτικου που την αναγκασε να παρατησει τον ερωτα της ζωης της και να παντρευτει ενα γερο που λιγο αργοτερα πεθανε αλλα εχοντας προλαβει να της κανει 2 παιδια που το ενα ηταν πιο προβληματικο απο το αλλο, ε αυτη μαλακα μου αφηνε την τουαλετα σε κατασταση που ελεγες εδω περασε λοχος νεοσυλλεκτων σαββατο βραδυ μετα τον γκοτζιλα.
O I έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:16Σόρι αλλά δε φαίνεται στο σχόλιο να είσαι μόνο κατά των ⚧foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.ik_90 έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:05Λοιπόν, έχετε εστιάσει στον fake τίτλο και απομακρύνεστε από την ταμπακέρα. Το θέμα είναι αν ισχύει ότι το σχολείο επιτρέπει άντρες με περούκα* να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες. Αν ισχύει, τότε είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.
.,
Ειμαι κατα ολων των ταυτοτητων, απλως για διαφορετικους λογους.
Το κατάλαβα από το προηγούμενο σχόλιο με το "Γονέας Α"foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:34O I έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:16Σόρι αλλά δε φαίνεται στο σχόλιο να είσαι μόνο κατά των ⚧foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01
Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.
.,
Ειμαι κατα ολων των ταυτοτητων, απλως για διαφορετικους λογους.
.,
foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:32ΑΠΟΛΥΤΑ ισχυει.Bazoomba έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:09foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:01
Είμαι κατά των τρανς αλλά ειδικά αυτό με τις τουαλέτες δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ. Υποτίθεται είσαι με κλειστή την πόρτα και χέζεις. Δεν είναι χώρος σεξουαλικής έκφρασης. Ο μοναδικός λόγος να υπάρχουν γυναικείες είναι ότι οι γυναίκες τις βρωμίζουν με εφιαλτικό, ασύλληπτο για τους νορμάλ ανθρώπους σαδισμό, προφανώς επειδή οι περισσότερες είναι σούπερ μάρκετ ψυχώσεων.
Δεν ισχύει αυτό.
Ισως να μην το κανει η πλειοψηφια αλλα αυτες που το κανουν ειναι πραγματικα ακραιες και δε δικαιολογειται απο απλη απροσεξια. Η Γονεας Α ειχε μια στη δουλεια και συνετρεχαν προφανεις ψυχολογικες απαυτες: κορη στρατιωτικου που την αναγκασε να παρατησει τον ερωτα της ζωης της και να παντρευτει ενα γερο που λιγο αργοτερα πεθανε αλλα εχοντας προλαβει να της κανει 2 παιδια που το ενα ηταν πιο προβληματικο απο το αλλο, ε αυτη μαλακα μου αφηνε την τουαλετα σε κατασταση που ελεγες εδω περασε λοχος νεοσυλλεκτων σαββατο βραδυ μετα τον γκοτζιλα.

Εγώ διάρροια να εξέχει από τον διάδρομο και να χύνεται έξω από τις τουαλέτες, μόνο σε αντρικές έχω δει. Οι γυναικείες απ΄όσο θυμάμαι ήταν λιγότερο στάβλος κατά κανόνα.
Μα αυτο ειναι απορροια του οτι υπαρχουν ξεχωριστες τουαλετες, προφανως απο τη στιγμη που υπαρχει κανονας ειναι λιγο αβολο να τον παραβιαζουν μπροστα στα μουτρα σου. Χαιρω πολυ.
Αλλα οταν πας σε μερος με unisex τουαλετα, πχ παρτυ σε σπιτι και βγαινοντας ανακαλυπτεις οτι τοση ωρα σου χτυπαγε την πορτα γυναικα η οποια μπαινει σφαιρα γιατι κατουριεται, σου κανει αυτο την παραμικρη διαφορα σε σχεση με το να ηταν αντρας;
- hellegennes
Ναι, αλλά στο σπίτι η τουαλέτα είναι ένας ενιαίος χώρος, δεν μπαίνει κάποιος άλλος κι εσύ είσαι σε κουβούκλιο.foscilis έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:43Μα αυτο ειναι απορροια του οτι υπαρχουν ξεχωριστες τουαλετες, προφανως απο τη στιγμη που υπαρχει κανονας ειναι λιγο αβολο να τον παραβιαζουν μπροστα στα μουτρα σου. Χαιρω πολυ.
Αλλα οταν πας σε μερος με unisex τουαλετα, πχ παρτυ σε σπιτι και βγαινοντας ανακαλυπτεις οτι τοση ωρα σου χτυπαγε την πορτα γυναικα η οποια μπαινει σφαιρα γιατι κατουριεται, σου κανει αυτο την παραμικρη διαφορα σε σχεση με το να ηταν αντρας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,