Mel Gibson
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Mel Gibson
Κάπου άκουσα πως είναι στα σκαριά το σίκουελ του passion. Ο τιτάνας Mel σκηνοθετεί. Λέτε φίλοι μου να απολαύσουμε και πάλι τον απίθανο Χριστό Καβίζιελ να μιλάει αραμαικά; Λέτε να συγκλονιστούμε από 2-3 ώρες του αναστημένου Χριστού. Ανατριχιάζω. Δώσε κι άλλο πόνο Mel στους εβραίους.
Re: Mel Gibson
Σικουελ; Τι θα κανει, θα τον αναστησει σε αυτη;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
ε προφανώς. Θέλω να πω, η Μάρβελ το κάνει όλη την ώρα
Σε 2-3 ώρες προλαβαίνουν να δείξουν και τα σκάνδαλα διαφθοράς και παιδεραστίας της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά και όλη την κακία, τις αρρώστιες, την δυστυχία, την φτώχεια, τους πολέμους, που ο αδιάφορος και ανεύθυνος Ιησούς επιτρέπει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχει φάει τρελή ντομάτα σα σκηνοθέτης και παραγωγός ο Μελ, αλλά εμένα το Apocalypto μου άρεσε τρομερά και δεν πα να λένε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ντομάτα σαν καλλιτέχνης γιατί; Για τα εξώ από την τέχνη του ναι έφαγε πόλεμο που τα τελευταία χρόνια καταλάγιασε και έπεστρεψε . Αλλά για την σκηνοθετική του ματιά δεν νομίζω να έτρωγε και πολύ κράξιμοChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 10:17Έχει φάει τρελή ντομάτα σα σκηνοθέτης και παραγωγός ο Μελ, αλλά εμένα το Apocalypto μου άρεσε τρομερά και δεν πα να λένε.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο Καβιζελ έχει λαλήσει παρεμπιπτόντως, δίνει συνεντεύξεις που μιλάει ανοιχτά για άρδευση αδρενοχρώμιου από θύματα τράφικινγκ και λοιπές qanonιές.
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
αναπάντεχο
Επίσης, anecdotally, είναι εντελώς ηλίθιος:
(βάζω το τουί για τα screenshot με τις ιστορίες από το Person of Interest)
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 10:17Έχει φάει τρελή ντομάτα σα σκηνοθέτης και παραγωγός ο Μελ, αλλά εμένα το Apocalypto μου άρεσε τρομερά και δεν πα να λένε.

Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
-
- Phorum.gr user: neon imposter
μ εκείνη την ταινία με τους τραπεζίτες τι γίνεται
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ας το πούμε διφορούμενος καλύτερα. Εξαρτάται ποιά κριτική διαβάζεις και θεωρείς αξιόπιστη, στην τελική ο άνθρωπος έχει πάρει και δυό όσκαρ σκηνοθεσίας και οι κριτικοί είναι συχνά παπάρες ή πουλημένοι (ή και τα δύο).hades έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 10:24Ντομάτα σαν καλλιτέχνης γιατί; Για τα εξώ από την τέχνη του ναι έφαγε πόλεμο που τα τελευταία χρόνια καταλάγιασε και έπεστρεψε . Αλλά για την σκηνοθετική του ματιά δεν νομίζω να έτρωγε και πολύ κράξιμοChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 10:17Έχει φάει τρελή ντομάτα σα σκηνοθέτης και παραγωγός ο Μελ, αλλά εμένα το Apocalypto μου άρεσε τρομερά και δεν πα να λένε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Σπέρνει ο Μελ, μην λέμε ότι θέλομε. Καλός είναι και ο ηθοποιός που έπαιζε τον Ιησού.
Γενικότερα ο Μελ τα έχει ατσάλινα.
Γενικότερα ο Μελ τα έχει ατσάλινα.