Chatgpt
- Dwarven Blacksmith
Re: Chatgpt
Έρχεται βροχή ανταγωνιστών που ήταν ήδη στα σκαριά. Ίσως ακόμα πιο σημαντικό όμως, είναι ότι μπορείς με λίγα ευρώ να φτιάξεις ένα δικό σου μοντέλο χρησιμοποιώντας output από ένα υπάρχον μοντέλο που κόστισε δις!
Αυτό νομίζω σημαίνει ότι η τεχνολογία αυτή δεν θα μπορέσει να κλειστεί σε μονοπώλιο, εξαιρετικά νέα δηλαδή. Δεδομένου και των ανησυχιών που έχουν εκφραστεί περί bias κλπ.
Αυτό νομίζω σημαίνει ότι η τεχνολογία αυτή δεν θα μπορέσει να κλειστεί σε μονοπώλιο, εξαιρετικά νέα δηλαδή. Δεδομένου και των ανησυχιών που έχουν εκφραστεί περί bias κλπ.

- Dwarven Blacksmith
Woohoo!

Αν κάνετε join το waitlist και μπείτε με Edge θα έχετε κι εσείς, έχει ανοίξει ουσιαστικά.

Αν κάνετε join το waitlist και μπείτε με Edge θα έχετε κι εσείς, έχει ανοίξει ουσιαστικά.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πάντως έχει και πολλές ανακρίβειες,μιλάει με στόμφο σε παπάτζες
θα μπορούσε να είναι ελ πολιτικός
θα μπορούσε να είναι ελ πολιτικός
Μήπως επιβεβαιώνεται ο hellegennes με αυτό το παράδειγμα;
Το ανέκδοτο του Νάνου που το... "κατάλαβε" μια χαρά, πιθανότατα κάπου να βρήκε την εξήγηση έτοιμη. Σ' αυτό εδώ όμως, απέτυχε παταγωδώς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Έχω access εδώ και μιά δυό βδομάδες, είναι super biased το api on top of, σε κάποιες ερωτήσεις κάνει την πάπια και φτάνει και σε σημείο να σου κλείνει το θρεντ, επίσης μου έχει ανταποκριθεί με "δεν θέλω - γιατί δεν θέλω να απαντήσω", έχει και "χαρακτήρα" δλδ... Καλά θα πάει κι αυτό, δε λέω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 22:55Woohoo!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και δεν το κατάλαβε το ανέκδοτο και επεχείρησε να μπαλαμουτιάσει την απάντηση, αντί να πει δεν το κατάλαβαBic έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 12:15Μήπως επιβεβαιώνεται ο hellegennes με αυτό το παράδειγμα;
Το ανέκδοτο του Νάνου που το... "κατάλαβε" μια χαρά, πιθανότατα κάπου να βρήκε την εξήγηση έτοιμη. Σ' αυτό εδώ όμως, απέτυχε παταγωδώς.
Τι φάση;
Χμμμμ... Ρε, λες να μην υπάρχει στην πραγματικότητα AI από πίσω, αλλά να έχουν προσλάβει κάποιον να γράφει τις απαντήσεις; Κάποιον τυχαίο, δεν ξέρω, πάει εσένα το μυαλό σου σε κανέναν;Beria έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 13:11Και δεν το κατάλαβε το ανέκδοτο και επεχείρησε να μπαλαμουτιάσει την απάντηση, αντί να πει δεν το κατάλαβαBic έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 12:15Μήπως επιβεβαιώνεται ο hellegennes με αυτό το παράδειγμα;
Τι φάση;

Το μόνο που μας έλειπε είναι ένα ΑΙ με προβλήματα χαρακτήρα, που το παίζει ξερόλαςBic έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 13:32Χμμμμ... Ρε, λες να μην υπάρχει στην πραγματικότητα AI από πίσω, αλλά να έχουν προσλάβει κάποιον να γράφει τις απαντήσεις; Κάποιον τυχαίο, δεν ξέρω, πάει εσένα το μυαλό σου σε κανέναν;Beria έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 13:11Και δεν το κατάλαβε το ανέκδοτο και επεχείρησε να μπαλαμουτιάσει την απάντηση, αντί να πει δεν το κατάλαβαBic έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 12:15
Μήπως επιβεβαιώνεται ο hellegennes με αυτό το παράδειγμα;
Τι φάση;
-
Αν απαντάει σοβαρά σε οτι μαλακια το ρωτάνε, μαλακιες θα λέει. Όταν μάθει να λέει όχι, άντε πηδηξου, η να τρολαρει, θα αρχίσουμε να το παίρνουμε στα σοβαρά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Δεν ξέρω αν κατάλαβες την μπηχτή του ξουραφιού, αλλά το chatgtp όντως είναι σε φάση "ξερόλας". Δύσκολα απαντάει "δεν ξέρω". Βασικά ποτέ δεν απαντάει "δεν ξέρω", το πολύ-πολύ να είναι μετριοπαθές ως προς την απάντηση. Οπότε το chatgtp άνετα περνάει για Έλληνας.Beria έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 13:33Το μόνο που μας έλειπε είναι ένα ΑΙ με προβλήματα χαρακτήρα, που το παίζει ξερόλας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δυο ενστάσεις.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 14:33Δεν ξέρω αν κατάλαβες την μπηχτή του ξουραφιού, αλλά το chatgtp όντως είναι σε φάση "ξερόλας". Δύσκολα απαντάει "δεν ξέρω". Βασικά ποτέ δεν απαντάει "δεν ξέρω", το πολύ-πολύ να είναι μετριοπαθές ως προς την απάντηση. Οπότε το chatgtp άνετα περνάει για Έλληνας.
Πρώτον, δεν βλέπω πουθενά να με παραδέχεσαι που σε παραδέχτηκα. Δεν θα 'χεις και πολλές τέτοιες ευκαιρίες, το ξες φαντάζομαι.

Δεύτερον, άρχισε να συνηθίζεις να μη πολυ-αποκαλείς ξουράφι. Όχι επειδή δεν κόβιντ το μυαλό μου, αυτό πάει με χίλια φυσικά και το ξες. Απλά, αν και εφόσον μας κάνει την τιμή να μας επισκεφτεί κάποια στιγμή ο Admin, θα δει ότι έχω κάνει αίτημα αλλαγής nick εδώ και μέρες. Κι αν το δεχτεί, θα επιστρέψω στα (πολύ) παλιά...

- hellegennes
Μα μου αρέσει το "ξουράφι". Αλλά ας είναι, θα σου κάνω την χάρη, καλό μου στιλό.Bic έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 14:41Δυο ενστάσεις.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 14:33Δεν ξέρω αν κατάλαβες την μπηχτή του ξουραφιού, αλλά το chatgtp όντως είναι σε φάση "ξερόλας". Δύσκολα απαντάει "δεν ξέρω". Βασικά ποτέ δεν απαντάει "δεν ξέρω", το πολύ-πολύ να είναι μετριοπαθές ως προς την απάντηση. Οπότε το chatgtp άνετα περνάει για Έλληνας.
Πρώτον, δεν βλέπω πουθενά να με παραδέχεσαι που σε παραδέχτηκα. Δεν θα 'χεις και πολλές τέτοιες ευκαιρίες, το ξες φαντάζομαι.
Δεύτερον, άρχισε να συνηθίζεις να μη πολυ-αποκαλείς ξουράφι. Όχι επειδή δεν κόβιντ το μυαλό μου, αυτό πάει με χίλια φυσικά και το ξες. Απλά, αν και εφόσον μας κάνει την τιμή να μας επισκεφτεί κάποια στιγμή ο Admin, θα δει ότι έχω κάνει αίτημα αλλαγής nick εδώ και μέρες. Κι αν το δεχτεί, θα επιστρέψω στα (πολύ) παλιά...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
18 Νοέμ 2024, 21:55
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφωνία με το ChatGPT για την σχετικότητα.
από zteo » 08 Μάιος 2025, 22:47 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
09 Μάιος 2025, 07:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Ιουν 2024, 14:55 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-