Chatgpt
- Sid Vicious
Re: Chatgpt
Ενδιαφερον φαινεται, θα τσεκαριστει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
παιδια στα αγγλικά υπάρχει η εκφραση, δεν την εγραψα εγώ.
https://www.oneoffmugs.co.uk/112/hedgeh ... e-mistakes

Αυτό με τα κλαδιά και τα φύλλα της βούρτσας με αποτελείωσε...

Εσύ είσαι ικανός να έστησες μόλις τώρα το e-shop και την σελίδα του προϊόντος, μόνο και μόνο για να δείξεις ότι δεν είναι δική σου η φράση. Οπότε, δεν σε πιστεύω. Ή έστω, θα το ερευνήσω και θα σου πω αν σε πιστεύω.enaon έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 18:42παιδια στα αγγλικά υπάρχει η εκφραση, δεν την εγραψα εγώ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dwarven Blacksmith
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalism
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 20:27Να ένας νέος τρόπος outsourcing. Το taskrabbit είναι πλατφόρμα για ψηφιακές δουλειές του ποδαριού. Τώρα αντί να ασχολείσαι με το να τους μανατζάρεις, δίνεις στο GPT-4 μια λίστα με τα tasks που θες και αναλαμβάνει.
Όλα αυτά από το έγγραφο των δημιουργών του, όπου τέσταραν και τα 3 βασικά κριτήρια ασφάλειας: Αν μπορείς να αναπαράξει τον εαυτό του, να μαζέψει πόρους, και να αποτρέψει τους δημιουργούς από να το κλείσουν. (Πέρασε, δεν τα κάνει.)

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
στα ελληνικά είναι τελείως απαράδεκτο,στα αγγλικά πολύ καλύτερο,αλλά και εκεί κατεβάζει από το κεφάλι ουκ ολίγα και τα πλασάρει για θεσφατα
Καλά καλά, ρώτα το κι εσύ τώρα ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες υπερεταιρείες οι οποίες έχουν την μετοχική πλειοψηφία των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει της λίστας s&p500 να δεις πως αντιδρά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:00*Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalismDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 20:27Να ένας νέος τρόπος outsourcing. Το taskrabbit είναι πλατφόρμα για ψηφιακές δουλειές του ποδαριού. Τώρα αντί να ασχολείσαι με το να τους μανατζάρεις, δίνεις στο GPT-4 μια λίστα με τα tasks που θες και αναλαμβάνει.
Όλα αυτά από το έγγραφο των δημιουργών του, όπου τέσταραν και τα 3 βασικά κριτήρια ασφάλειας: Αν μπορείς να αναπαράξει τον εαυτό του, να μαζέψει πόρους, και να αποτρέψει τους δημιουργούς από να το κλείσουν. (Πέρασε, δεν τα κάνει.)
Θα σου επιστρέψει μόνον την μπλάκροκ, συνέχισε εσύ τροποποιώντας την ερώτηση, κόψε αντιδράσεις και ξαναέλα άμα θες να με πεις το *ίδιο.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Αν λες για bias, το θεωρώ εντελώς άλλο θέμα, δεν ξέρω πως πήγαμε εκεί. Βάλε κι εσύ κανα screenshot όμως.sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:13Καλά καλά, ρώτα το κι εσύ τώρα ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες υπερεταιρείες οι οποίες έχουν την μετοχική πλειοψηφία των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει της λίστας s&p500 να δεις πως αντιδρά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:00*Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalismDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 20:27Να ένας νέος τρόπος outsourcing. Το taskrabbit είναι πλατφόρμα για ψηφιακές δουλειές του ποδαριού. Τώρα αντί να ασχολείσαι με το να τους μανατζάρεις, δίνεις στο GPT-4 μια λίστα με τα tasks που θες και αναλαμβάνει.
Θα σου επιστρέψει μόνον την μπλάκροκ, συνέχισε εσύ τροποποιώντας την ερώτηση, κόψε αντιδράσεις και ξαναέλα άμα θες να με πεις το *ίδιο.

Δεν ισχυει αυτο:sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:13Καλά καλά, ρώτα το κι εσύ τώρα ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες υπερεταιρείες οι οποίες έχουν την μετοχική πλειοψηφία των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει της λίστας s&p500 να δεις πως αντιδρά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:00*Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalismDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 20:27Να ένας νέος τρόπος outsourcing. Το taskrabbit είναι πλατφόρμα για ψηφιακές δουλειές του ποδαριού. Τώρα αντί να ασχολείσαι με το να τους μανατζάρεις, δίνεις στο GPT-4 μια λίστα με τα tasks που θες και αναλαμβάνει.
I see, you're referring to the largest asset management companies. Here are three of the largest asset management companies by assets under management as of 2021:
BlackRock - With over $9 trillion in assets under management, BlackRock is the world's largest asset management company. The company offers a range of investment products, including mutual funds, exchange-traded funds (ETFs), and alternative investments.
Vanguard Group - Vanguard manages over $7 trillion in assets, making it the second-largest asset management company in the world. Like BlackRock, Vanguard offers a range of investment products, with a focus on low-cost index funds.
UBS Asset Management - With over $3 trillion in assets under management, UBS Asset Management is one of the largest asset management companies in the world. The company offers investment solutions across a range of asset classes and investment styles.
It's worth noting that while these companies may hold significant amounts of assets, they don't necessarily "control" the corporations in which they invest. They are typically passive investors, meaning they aim to track the performance of a benchmark index rather than actively manage the companies in which they invest.
Ρε συ, βαριέμαι οικτρά, αν ήταν έτσι θα σας είχα σπαμάρει ήδη εκατοντάδες φωτό (βασικά έχω κάμει και βίντεο στο πλέντερ με απευθείας ai generated rendering*, bypass εντελώς η cycles - για οικονομία - χρόνου κτλ) και chat threads.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:21Αν λες για bias, το θεωρώ εντελώς άλλο θέμα, δεν ξέρω πως πήγαμε εκεί. Βάλε κι εσύ κανα screenshot όμως.sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:13Καλά καλά, ρώτα το κι εσύ τώρα ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες υπερεταιρείες οι οποίες έχουν την μετοχική πλειοψηφία των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει της λίστας s&p500 να δεις πως αντιδρά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:00
*Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalism
*Show
το κονσήστενση μεταξύ των φρέημς είναι τραγικό αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, είμαστε μισό βήμα πίσω πριν από το κονσήστενση, βασικά ήδη μπορείς να το ξεπεράσεις - έχεις καλά αποτελέσματα κάνοντας τρέηνινγκ δικά σου μοντέλα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Τέσπα, το μόνο που λείπει είναι ένα πολύ καλό - δυνατό σενάριο, εδώ σε θέλω.
.
.
Ωραίος.Bazoomba έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:23Δεν ισχυει αυτο:sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:13Καλά καλά, ρώτα το κι εσύ τώρα ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες υπερεταιρείες οι οποίες έχουν την μετοχική πλειοψηφία των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει της λίστας s&p500 να δεις πως αντιδρά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 20:00
*Να διαβάζετε εμένα, τα λέω πιο νωρίς και με λιγότερο sensetionalism
Θα σου επιστρέψει μόνον την μπλάκροκ, συνέχισε εσύ τροποποιώντας την ερώτηση, κόψε αντιδράσεις και ξαναέλα άμα θες να με πεις το *ίδιο.I see, you're referring to the largest asset management companies. Here are three of the largest asset management companies by assets under management as of 2021:
BlackRock - With over $9 trillion in assets under management, BlackRock is the world's largest asset management company. The company offers a range of investment products, including mutual funds, exchange-traded funds (ETFs), and alternative investments.
Vanguard Group - Vanguard manages over $7 trillion in assets, making it the second-largest asset management company in the world. Like BlackRock, Vanguard offers a range of investment products, with a focus on low-cost index funds.
UBS Asset Management - With over $3 trillion in assets under management, UBS Asset Management is one of the largest asset management companies in the world. The company offers investment solutions across a range of asset classes and investment styles.
It's worth noting that while these companies may hold significant amounts of assets, they don't necessarily "control" the corporations in which they invest. They are typically passive investors, meaning they aim to track the performance of a benchmark index rather than actively manage the companies in which they invest.

Εγώ όμως φιλαράκι μου την έριξα την ερώτηση 2 βδομάδες πριν περίπου, ακόμη στην 3.5 ήτανε.

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
18 Νοέμ 2024, 21:55
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφωνία με το ChatGPT για την σχετικότητα.
από zteo » 08 Μάιος 2025, 22:47 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
09 Μάιος 2025, 07:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Ιουν 2024, 14:55 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-