Σε ευχαριστώ πολύ βρε, και εγώ σε συμπαθώ.
Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Αυτό το ρομπότ είναι λίγο "κουκουρούκου" και καλά κάνει, από τη μια γιατί προσφέρει γέλιο και από την άλλη γιατί αν ήταν πραγματικά "έξυπνο", θα οδηγούμασταν σε δυστοπικά μονοπάτια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Μέχρι που διαπίστωσα ότι μερικές τα κάνουν συλλογή!
Πώς τα βρίσκουν οι βλαμμένοι μεταξύ τους;
Πέρα από την πγιοτική ταύτιση και οξυδερκή χρήση του μέτρου, που σας χαρακτηρίζει;
Ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει. Προς το παρόν, είναι στοιχεία επαρκέστατα για να σας κατατάξω στο ίδιο κουτάκι, βάσει του δικού μου προγραμματισμού.
Είστε κάτι σαν τα ζώδια του πχόρουμ.

Για προσωπικούς χάρτες, θα πρέπει να τα σκάσεις, διαφορετικά συνέχισε να ψάχνεσαι στο τσατφρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για τον ίδιο λόγο θεωρώ που δεν επιθυμεί να τη βρίζουν χυδαία στο δρόμο και να βαφτίζουν αυτό που κάνουν "καμάκι".Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:26Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Πρόκειται για κόμπλεξ που απορρέει από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ουσιαστικά προεξοφλούν ότι θα φάνε τη χυλόπιτα και σπεύδουν από πριν να περάσουν στην "επίθεση".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Αγαπητέ, πάρα πολλές συναντάμε τους πρώτους μας επιδειξίες ήδη στην εφηβεία, να μη σου πω νωρίτερα. Οι διαδικτυακοί επιδειξίες, αν μη τι άλλο, είναι ακίνδυνοι.AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Z
Εγώ έχω πάρει πολλές ντικπικς στο ΦΒ, και δεν έχω καν φωτογραφία μου.AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:33Για τον ίδιο λόγο θεωρώ που δεν επιθυμεί να τη βρίζουν χυδαία στο δρόμο και να βαφτίζουν αυτό που κάνουν "καμάκι".Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:26Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Πρόκειται για κόμπλεξ που απορρέει από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ουσιαστικά προεξοφλούν ότι θα φάνε τη χυλόπιτα και σπεύδουν από πριν να περάσουν στην "επίθεση".
Μάλιστα, υποψιάζομαι ότι με βρίσκουν από κάτι σελίδες για ταξίδια που κάνω λάικ, γιατί οι τύποι που μου στέλνουν είναι από διάφορες χώρες.
Σιγά να μην αισθανθώ εγώ άσχημα επειδή αυτοί ψάχνονται.
Από άτομα που είναι "γνωστά", δύσκολα κάποιος θα τολμούσε να στείλει σε μένα, αν δεν του έδινα θάρρος.
μου επιτρεπεις να σε ρωτησω κατι προσωπικο ;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:33Για τον ίδιο λόγο θεωρώ που δεν επιθυμεί να τη βρίζουν χυδαία στο δρόμο και να βαφτίζουν αυτό που κάνουν "καμάκι".Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:26Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και από πού προκύπτει ότι μια γυναίκα αισθάνεται άσχημα αν δει μια φωτο καναρινιού που την είδε αητός;Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:26Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Το πολύ πολύ να γελάσει.

Στην τελική, αυτό δεν συμβαίνει με τα περισσότερα μηνύματα στο πχόρουμ, που μοιράζουν ασυστόλως πόνο και πήξιμο, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε γιατί είναι εκ των πραγμάτων ευάλωτη κατηγορία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΟχιΑγις έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:38μου επιτρεπεις να σε ρωτησω κατι προσωπικο ;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:33Για τον ίδιο λόγο θεωρώ που δεν επιθυμεί να τη βρίζουν χυδαία στο δρόμο και να βαφτίζουν αυτό που κάνουν "καμάκι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι το λες σε μένα, άλλος το ανέφερε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:41Και από πού προκύπτει ότι μια γυναίκα αισθάνεται άσχημα αν δει μια φωτο καναρινιού που την είδε αητός;Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:26Γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να αισθανθεί άσχημα επειδή ένας στερημένος της έστειλε το πουλί του;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:56Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Το πολύ πολύ να γελάσει.
Στην τελική, αυτό δεν συμβαίνει με τα περισσότερα μηνύματα στο πχόρουμ, που μοιράζουν ασυστόλως πόνο και πήξιμο, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε γιατί είναι εκ των πραγμάτων ευάλωτη κατηγορία;
- Καραμελίτσα
Z
πολυ ωραιαAlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:42ΟχιΑγις έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:38μου επιτρεπεις να σε ρωτησω κατι προσωπικο ;AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:33
Για τον ίδιο λόγο θεωρώ που δεν επιθυμεί να τη βρίζουν χυδαία στο δρόμο και να βαφτίζουν αυτό που κάνουν "καμάκι".
γαμεις καθολου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ πάντως απάντησα σε δική σου ερώτηση.Καρολίνα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:44Τι το λες σε μένα, άλλος το ανέφερε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:41Και από πού προκύπτει ότι μια γυναίκα αισθάνεται άσχημα αν δει μια φωτο καναρινιού που την είδε αητός;
Το πολύ πολύ να γελάσει.
Το αν έχεις κάνεις συλλογή από φωτος στερημένων καναρινιών, είναι άλλο θέμα.
Σου εύχομαι το καλύτερο, όταν τελειώσεις τα μεταπτυχιακά στην διαδικτυακή ορνιθολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη
από Σπίρτο » 03 Ιούλ 2023, 15:28 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 4498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 16:07
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 9573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Ιουν 2024, 19:04
-
-
Νέα δημοσίευση Θεολογία, νευροβιολογία του ασυνειδήτου και τεχνητή νοημοσύνη
από regarding_to_Being » 24 Ιαν 2025, 06:26 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 3969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
24 Ιαν 2025, 06:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 4638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-