Καραμελίτσα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:10Θα σου λεγα, αλλά προτίμησα να ρωτήσω το μπότ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:21ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΞΥΝΙΤΣΑ και εξαρτιόμαστε από αυτήν;![]()
Βάλε και ένα Μένιος, κοπελάρα μου
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Καραμελίτσα έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 17:10Θα σου λεγα, αλλά προτίμησα να ρωτήσω το μπότ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 16:21ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΞΥΝΙΤΣΑ και εξαρτιόμαστε από αυτήν;![]()
Υπάρχει βέβαια και το ιταλικού τύπου καμάκι όπου πάει στο άλλο άκρο: Η αποθέωση του beta. Το βλέπεις και ντρέπεσαι που είσαι άντρας.
Σε κυνηγάνε οι γκόμενες με γαρίφαλα στο χέρι και σου λένε "Τσάο μπέλλο, πάτα με να μη λερώνονται τα παπούτσια σου";
Με μπερδεψες τωρα. Το οτι δεν θες κατι απο εμενα, σημαινει οτι θα παρω τις απαντησεις μου χωρις να χρειαστει να πληρωσω;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:30Μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση με πχορουμίτες της επιλογής μου και επιλογής σου, σε όποιο μαγαζί γουστάρεις και θα κεράσω εγώ τη συμμετοχή σου. Από σένα, δεν θέλω κάτι. Και σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω κι εδώ. Πάρε και όποιον αντιγαλικό μπλαμπλαμπλα γουστάρεις για στήριξη.
Προσοχή όμως, γιατί από το χαζοχαρούμενο πιάρ του εντός κι εκτός πχόρουμ και λοιπά τραλαλαριλαρό, έχω πάθει οβερντόουζ.
Πάει;
Τι είναι "γυναίκα";
Δεν είναι τζαμπέ αυτό που προτείνω, μπαζούμπα μου.Bazoomba έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:55Με μπερδεψες τωρα. Το οτι δεν θες κατι απο εμενα, σημαινει οτι θα παρω τις απαντησεις μου χωρις να χρειαστει να πληρωσω;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:30Μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση με πχορουμίτες της επιλογής μου και επιλογής σου, σε όποιο μαγαζί γουστάρεις και θα κεράσω εγώ τη συμμετοχή σου. Από σένα, δεν θέλω κάτι. Και σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω κι εδώ. Πάρε και όποιον αντιγαλικό μπλαμπλαμπλα γουστάρεις για στήριξη.
Προσοχή όμως, γιατί από το χαζοχαρούμενο πιάρ του εντός κι εκτός πχόρουμ και λοιπά τραλαλαριλαρό, έχω πάθει οβερντόουζ.
Πάει;
Δηλαδη θα μου πεις ποιο ειναι το ειδος μου στο τζαμπε;
Ποια ειναι αυτη η κατηγορια Λιτσα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 19:15Δεν είναι τζαμπέ αυτό που προτείνω, μπαζούμπα μου.Bazoomba έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:55Με μπερδεψες τωρα. Το οτι δεν θες κατι απο εμενα, σημαινει οτι θα παρω τις απαντησεις μου χωρις να χρειαστει να πληρωσω;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:30
Μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση με πχορουμίτες της επιλογής μου και επιλογής σου, σε όποιο μαγαζί γουστάρεις και θα κεράσω εγώ τη συμμετοχή σου. Από σένα, δεν θέλω κάτι. Και σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω κι εδώ. Πάρε και όποιον αντιγαλικό μπλαμπλαμπλα γουστάρεις για στήριξη.
Πάει;
Δηλαδη θα μου πεις ποιο ειναι το ειδος μου στο τζαμπε;
Αν ήταν τζαμπέ, η συμμετοχή στα εν λόγω ασμπέτε θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και οι πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικοί, είναι όλως τυχαίως αυτοί που το βουλώνουν, ΑΝ εμφανιστούν.
Αξία ανεκτίμητη.
Eνιγουέι, τη στιγμή που το έριξες στα περιφερειακά, ενώ πρότεινα κάτι συγκεκριμένο, παραμένεις στην ίδια κατηγορία.
Εσύ, μπορείς να με βάλεις σε όποια κατηγορία γουστάρεις, κανένα πρόβλημα.
Προσωπικώς, ούτε 50λεπτο θα έδινα για κριτική από ζαίους, εθνοζαίους, εγωδενειμαιζαίους κλπ
Απλώς γιατί είναι πιο εύστροφο από τους ζαίους. Οκ, δεν στροφάρει επαρκώς αλλά ο ζαίικος προγραμματισμός τρώει τη σκόνη του προς το παρόν.