Θα διαφωνήσω. Τα καλύτερα νέα της εβδομάδας θα ήταν αν κατασπαραζε τον κυνηγό.
Η Κάθοδος των Λύκων
Re: Η Κάθοδος των Λύκων
Τον κάθε κυνηγό που ήθελε να θρέψει τα παιδάκια του; Ντροπή σου βρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ουτε αν ο λυκος προκαλεσει ανηκεστο βλαβη σε κανα βοσκο αφου του εχει κοψει ολο το κοπαδι ; η τα αγριογουρουνα καταστρεψουν την σοδεια ενος αγροτη ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:59Πού είδες τον σαχλοοικολογικό παραλογισμό;
Στο ότι αποδέχομαι ως κάτι απολύτως φυσικό την πείνα των λύκων και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις πείνας του οποιουδήποτε άλλου είδους; Εκτός αν θεωρείς κάτι απολύτως λογικό να πυροβολεί ο καθένας το οποιοδήποτε τσοπανόσκυλο φυλάει το κοπάδι του κάθε τσομπάνου που το κοπάδι του βόσκει σε δημόσιο χώρο. Εκτός αν βοσκάνε σε ιδιωτικές εκτάσεις και μου έχει διαφύγει.
Προσωπικώς, είτε αρκούδα είτε λύκο είτε σκύλο είτε άνθρωπο, που θα απειλήσει την αρτιμέλεια μου, τον βλέπω ως ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά χωρίς θεωρητικό μπακάπ, για τις ανωτερότητες των ειδών.
Όπερ σημαίνει ότι δεν θα πάθω ταράκουλο αν το αγριογούρουνο ή ο ταύρος προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στον ανθρωπιζμό του κυνηγού ή ταυρομάχου.
μπαααα - η μαλακια που σε δερνει - παρεα με κατι αλλους που ξερασαν χολη - ειναι πως φανταζεσαι αγρια ζουδια σαν τιμωρους σε οσους αντιπαθεις κ μονο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Εγώ είμαι η βλάχα η όμορφη
η βλάχα η παινεμένη
που ’χω τα χίλια πρόβατα,
τα πεντακόσια γίδια
λύκος να φάει τα πρόβατα
και τσάκαλος τα γίδια
φεύγω και πάω στα Γιάννενα
στου Μπέη τα σαράγια
η βλάχα η παινεμένη
που ’χω τα χίλια πρόβατα,
τα πεντακόσια γίδια
λύκος να φάει τα πρόβατα
και τσάκαλος τα γίδια
φεύγω και πάω στα Γιάννενα
στου Μπέη τα σαράγια
Ο κυνηγός είναι Έλληνας, 4.000 ζημιά είναι χειρότερα από θανατική ποινή.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στην Ελλάδα πολύ περισσότερο κινδυνεύει κάποιος απο αγέλες αδέσποτων σκυλιών παρά απο τους λύκους. Ο λύκος θα επιτεθεί σχεδόν πάντοτε ή σε κανα γίδι ή προβατο ή σε κάνα σκύλο.

Πράγματι απαράδεκτοι αυτοι που σκοτώνουν ζώα για την πλάκα και διασκεδασή τους πρωτίστως, λες και δε μπορούνε να αγοράσουνε κρέας απο τον χασάπη. Εγώ θα απαγορευα το κυνήγι εάν μπορούσα.

Πράγματι απαράδεκτοι αυτοι που σκοτώνουν ζώα για την πλάκα και διασκεδασή τους πρωτίστως, λες και δε μπορούνε να αγοράσουνε κρέας απο τον χασάπη. Εγώ θα απαγορευα το κυνήγι εάν μπορούσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 19 Μαρ 2023, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα 'χουμε πει προσφατα και στο άλλο νήμα, του αινειαν, με τα λιονταρια, που πέσανε όλοι να με φάνε.
Εναρξη κυνηγετικής περιόδου αποκλειστικά και μόνο οταν προκειται για περιπτώσεις που απειλείται άμεσα ή έμμεσα η δημόσια ασφάλεια (πχ αγριογούρουνα που κατεβαίνουν απο τα βουνα και κοβουν βολτες σε εθνικές οδους, με σοβαρό κινδυνο ατυχημάτων) ή/και σοδειές-σπαρτά κτλ (τύπου ξαφνικές επιδρομές απο λαγούς/κουνελια που καταστρέφουν ο,τι βρισκουν στο πέρασμά τους).
Και άμεση λήξη της, με το που εξαλειφθούν ή ελαττωθούν σημαντικά τα παραπάνω φαινόμενα.
Ειναι οι μοναδικές περιπτώσεις που προσωπικά μπορώ να δικαιολογήσω το κυνήγι.
Όποιος κυνηγάει για διασκέδαση και χόμπι, ας βρει άλλο τρόπο
να πας εσυ να μακελεψεις τα ζουδια αραχτε κομισσαριε με τα μεγαλοφυη πλανα - θα ειμαι στη θαλασσα να ψαρευω γιατι δεν γουσταρω να αγοραζω ψαριαvantono έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 22:14Τα 'χουμε πει προσφατα και στο άλλο νήμα, του αινειαν, με τα λιονταρια, που πέσανε όλοι να με φάνε.
Εναρξη κυνηγετικής περιόδου αποκλειστικά και μόνο οταν προκειται για περιπτώσεις που απειλείται άμεσα ή έμμεσα η δημόσια ασφάλεια (πχ αγριογούρουνα που κατεβαίνουν απο τα βουνα και κοβουν βολτες σε εθνικές οδους, με σοβαρό κινδυνο ατυχημάτων) ή/και σοδειές-σπαρτά κτλ (τύπου ξαφνικές επιδρομές απο λαγούς/κουνελια που καταστρέφουν ο,τι βρισκουν στο πέρασμά τους).
Και άμεση λήξη της, με το που εξαλειφθούν ή ελαττωθούν σημαντικά τα παραπάνω φαινόμενα.
Ειναι οι μοναδικές περιπτώσεις που προσωπικά μπορώ να δικαιολογήσω το κυνήγι.
Όποιος κυνηγάει για διασκέδαση και χόμπι, ας βρει άλλο τρόπο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ό,τι θες διαβάζεις.Αγις έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 19:06ουτε αν ο λυκος προκαλεσει ανηκεστο βλαβη σε κανα βοσκο αφου του εχει κοψει ολο το κοπαδι ; η τα αγριογουρουνα καταστρεψουν την σοδεια ενος αγροτη ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 18:59Πού είδες τον σαχλοοικολογικό παραλογισμό;
Στο ότι αποδέχομαι ως κάτι απολύτως φυσικό την πείνα των λύκων και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις πείνας του οποιουδήποτε άλλου είδους; Εκτός αν θεωρείς κάτι απολύτως λογικό να πυροβολεί ο καθένας το οποιοδήποτε τσοπανόσκυλο φυλάει το κοπάδι του κάθε τσομπάνου που το κοπάδι του βόσκει σε δημόσιο χώρο. Εκτός αν βοσκάνε σε ιδιωτικές εκτάσεις και μου έχει διαφύγει.
Προσωπικώς, είτε αρκούδα είτε λύκο είτε σκύλο είτε άνθρωπο, που θα απειλήσει την αρτιμέλεια μου, τον βλέπω ως ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά χωρίς θεωρητικό μπακάπ, για τις ανωτερότητες των ειδών.
Όπερ σημαίνει ότι δεν θα πάθω ταράκουλο αν το αγριογούρουνο ή ο ταύρος προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στον ανθρωπιζμό του κυνηγού ή ταυρομάχου.
μπαααα - η μαλακια που σε δερνει - παρεα με κατι αλλους που ξερασαν χολη - ειναι πως φανταζεσαι αγρια ζουδια σαν τιμωρους σε οσους αντιπαθεις κ μονο

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σας τσακισε η στενοχωρια που κατασπαραχθηκε κυνηγοσκυλο - κ πολυ θα γουσταρατε αν λυκοι κατασπαραζαν κυνηγο
τα διαβασα καλα ;
τα διαβασα καλα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μαλιστα
ρουφα τωρα το αυγο σου με σαλτσα ρακομελου - αβοκαντο - (με χαρτινο καλαμακι )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono

Δεν ειμαι του ρακόμελου ούτε του αλκοόλ γενικά, σόρρυ. Μια δροσερή γουακαμόλε αρκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
02 Φεβ 2024, 05:03
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΈΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΖΩΝ ΛΥΚΩΝ
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Ιούλ 2024, 07:08 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
07 Ιούλ 2024, 14:55
-
-
- 227 Απαντήσεις
- 6509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
31 Ιαν 2024, 07:11
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ..
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 21:35 » σε Ιστορία - 23 Απαντήσεις
- 1063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
22 Φεβ 2024, 20:53
-