Λυπάμαι φίλε μου αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου γιατί εισαι ηλίθιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:02τόσο σκληρές εικόνες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 11:33Σχετικά με τα βίντεο που ανεβάζετε έχεις Στον τηλέγραφο πολύ πιο ενοχλητικά βίντεο από δράση ελεύθερων σκοπευτών κατά ουκρανικών δυνάμεων που με μια σφαίρα διαπερνούν δύο κεφάλια. Θεωρώ ότι είναι άκρως ακατάλληλα και ενοχλητικά για να το ανεβάσω εδώ αλλά πιστέψτε με Δείχνουν ένα μέγεθος καταστροφής και θανάτου που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί.
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
-
το βλεπες, το παιξες;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:19Mονο αν υπαρξει μαζικη επεμβαση των δυτικων θα συμβει αυτο. Αλλα σιγα μην το κανουνε. Σε αντιθεση με τους Ρωσους που πολεμανε για βασικα εθνικα συμφεροντα και δεν εχουν προβλημα να χασουν χιλιαδες στρατιωτες στο πεδιο της μαχης, οι δυτικοι ενδιαφερονται μονο να πουλησουν οπλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:03
οκ φίλος ότι πεις. Κάτι με λέει όμως ότι η όλη φάση θα τελειώσει σαν τον κριμαικό πόλεμο και ευτυχώς η Ελλάδα αυτή τη φορά δεν θα κάνει την μαλακία που έκανε την προηγούμενη
-
πόσο πιο σκληρός καριώλης πια;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:21Λυπάμαι φίλε μου αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου γιατί εισαι ηλίθιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:02τόσο σκληρές εικόνες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 11:33Σχετικά με τα βίντεο που ανεβάζετε έχεις Στον τηλέγραφο πολύ πιο ενοχλητικά βίντεο από δράση ελεύθερων σκοπευτών κατά ουκρανικών δυνάμεων που με μια σφαίρα διαπερνούν δύο κεφάλια. Θεωρώ ότι είναι άκρως ακατάλληλα και ενοχλητικά για να το ανεβάσω εδώ αλλά πιστέψτε με Δείχνουν ένα μέγεθος καταστροφής και θανάτου που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γράφω ότι δεν θέλω να ανεβάζω βίντεο με εκτελέσεις κι εσύ μου λες ειρωνικά πόσο σκληρός καργιόλης. Κάτι για το οποίο σχεδόν ποτέ δεν έχω δώσει δείγματα. Θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτέχνη ωλέπεις κι όχι σκληρό καργιόλη. Δεν καταλαβαίνεις ακόμα πόσο ηλίθιος είσαι. αυτό συμβαίνει επειδή είσαι ηλίθιος. Φαυλος κύκλος φίλε μου.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:22πόσο πιο σκληρός καριώλης πια;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:21Λυπάμαι φίλε μου αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου γιατί εισαι ηλίθιος.
- Υδράργυρος
Δεν έχει ομοιότητες με τον Κριμαϊκό Πόλεμο του 1852 (αν εννοούμε τον ίδιο). Ούτε οι συμμαχίες είναι οι ίδιες, ούτε οι συγκυρίες. Τότε η Ρωσία δεν είχε συμμάχους, και ήταν εναντίον μιας ανερχόμενης δύσης, μαζί με την οθωμανική αυτοκρατορία. Φαντάσου μόνο οτι μετά ακολούθησε η βικτωριανή εποχή, και η γαλλική επέκταση στην αφρική. Η σημερινή δύση είναι καρικατούρα της τότε δύσηςΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:03
οκ φίλος ότι πεις. Κάτι με λέει όμως ότι η όλη φάση θα τελειώσει σαν τον κριμαικό πόλεμο και ευτυχώς η Ελλάδα αυτή τη φορά δεν θα κάνει την μαλακία που έκανε την προηγούμενη
Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.
Και τώρα με τι θα κυκλοφορεί ο Λαβροφ; 
Κρεμλίνο: Μην χρησιμοποιείτε iPhone, μπορεί να σας παρακολουθεί η Δύση

Κρεμλίνο: Μην χρησιμοποιείτε iPhone, μπορεί να σας παρακολουθεί η Δύση
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:21Λυπάμαι φίλε μου αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου γιατί εισαι ηλίθιος.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:02τόσο σκληρές εικόνες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 11:33Σχετικά με τα βίντεο που ανεβάζετε έχεις Στον τηλέγραφο πολύ πιο ενοχλητικά βίντεο από δράση ελεύθερων σκοπευτών κατά ουκρανικών δυνάμεων που με μια σφαίρα διαπερνούν δύο κεφάλια. Θεωρώ ότι είναι άκρως ακατάλληλα και ενοχλητικά για να το ανεβάσω εδώ αλλά πιστέψτε με Δείχνουν ένα μέγεθος καταστροφής και θανάτου που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί.

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στο τι ειναι η Δύση,που κάποιοι μιλάνε για Δύση λες και ειναι ξοφλημένη, είναι συζητήσιμο διότι η Δύση μπορεί να αποδειχτεί επτάψυχη και βλέπουμε πως στο θέμα της Ουκρανίας έδειξε ενότητα και αντανακλαστικά, αλλά το ότι η Ρωσία είναι σε άνοδο με ξεπερνά.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.
-
φίλος γράφεις μόνο μπαρούφες και καλό είναι να αρχίσεις να κάνεις πρόβα την υπογραφή. Όχι τίποτα άλλο είναι 100% αληθήςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:28Γράφω ότι δεν θέλω να ανεβάζω βίντεο με εκτελέσεις κι εσύ μου λες ειρωνικά πόσο σκληρός καργιόλης. Κάτι για το οποίο σχεδόν ποτέ δεν έχω δώσει δείγματα. Θεωρώ τον εαυτό μου καλλιτέχνη ωλέπεις κι όχι σκληρό καργιόλη. Δεν καταλαβαίνεις ακόμα πόσο ηλίθιος είσαι. αυτό συμβαίνει επειδή είσαι ηλίθιος. Φαυλος κύκλος φίλε μου.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:22πόσο πιο σκληρός καριώλης πια;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:21
Λυπάμαι φίλε μου αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου γιατί εισαι ηλίθιος.

-
ε ναι, τα βλέπουμε όλα αυτά εξάλλου μετά την 3ήμερη ειδική επιχείρησηΥδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Δεν έχει ομοιότητες με τον Κριμαϊκό Πόλεμο του 1852 (αν εννοούμε τον ίδιο). Ούτε οι συμμαχίες είναι οι ίδιες, ούτε οι συγκυρίες. Τότε η Ρωσία δεν είχε συμμάχους, και ήταν εναντίον μιας ανερχόμενης δύσης, μαζί με την οθωμανική αυτοκρατορία. Φαντάσου μόνο οτι μετά ακολούθησε η βικτωριανή εποχή, και η γαλλική επέκταση στην αφρική. Η σημερινή δύση είναι καρικατούρα της τότε δύσηςΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:03
Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.

Σε σχεση με το ερρειπιο που ηταν μετα την Πτωση, σε ανοδο ειναι. Σε σχεση με την ισχυ που ειχε επι Σταλιν, ουτε συγκριση δεν παιζει. Η ουσια ειναι οτι η Δυση παραμενει πανισχυρη. Μπορει οποτε εχει την πολιτικη βουληση να τα κανει ολα λαμπογυαλο, μπορει να σφυριξει την ληξη σε ματσακι που βρισκεται στο 26' λεπτο, μπορει ακομα να κατεβασει 11αδα για να παιξει Μπαντμιντον. Αυτοι που αμυνονται προς το παρον ειναι η Ρωσια, η Κινα και το Ιραν.Αλιόσα έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:00Στο τι ειναι η Δύση,που κάποιοι μιλάνε για Δύση λες και ειναι ξοφλημένη, είναι συζητήσιμο διότι η Δύση μπορεί να αποδειχτεί επτάψυχη και βλέπουμε πως στο θέμα της Ουκρανίας έδειξε ενότητα και αντανακλαστικά, αλλά το ότι η Ρωσία είναι σε άνοδο με ξεπερνά.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.
- Υδράργυρος
Η δύση είναι σε πτώση. Διάβασε Χάντινγκτον. Δε θα καταρρεύσει αύριο, αλλά η επιρροή της μειώνεται. Απεναντίας η Ρωσία είναι σε άνοδο. Η επιρροή της αυξάνεται και στην Αφρική (2 χώρες έχασε η Γαλλία στο Σαχέλ εξαιτίας της Ρωσίας), και στη Μέση Ανατολή (Συρία, Λιβύη, Ιράν). Για αυ΄το προσπαθούν να τους κόψουν τα πόδια.Αλιόσα έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:00Στο τι ειναι η Δύση,που κάποιοι μιλάνε για Δύση λες και ειναι ξοφλημένη, είναι συζητήσιμο διότι η Δύση μπορεί να αποδειχτεί επτάψυχη και βλέπουμε πως στο θέμα της Ουκρανίας έδειξε ενότητα και αντανακλαστικά, αλλά το ότι η Ρωσία είναι σε άνοδο με ξεπερνά.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.
- Υδράργυρος
Έτσι ξεκίνησε και ο χειμερινός πόλεμος και στο τέλος τους γονάτισε τους Φιλανδούς.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:05ε ναι, τα βλέπουμε όλα αυτά εξάλλου μετά την 3ήμερη ειδική επιχείρησηΥδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Δεν έχει ομοιότητες με τον Κριμαϊκό Πόλεμο του 1852 (αν εννοούμε τον ίδιο). Ούτε οι συμμαχίες είναι οι ίδιες, ούτε οι συγκυρίες. Τότε η Ρωσία δεν είχε συμμάχους, και ήταν εναντίον μιας ανερχόμενης δύσης, μαζί με την οθωμανική αυτοκρατορία. Φαντάσου μόνο οτι μετά ακολούθησε η βικτωριανή εποχή, και η γαλλική επέκταση στην αφρική. Η σημερινή δύση είναι καρικατούρα της τότε δύσηςΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:03
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Παντως οι Ρωσοι το πετυχαν και κρατησαν τον Ασσαντ στην εξουσια, εστω και αποδυναμομενο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Το δεύτερο εννοούσα, διότι εντάξει μετά τον αποπατο που ακολούθησε την πτώση της ΕΣΣΔ μόνο σε άνοδο σταδιακά θα μπορούσε να ειναι η Ρωσια, οπως και η Ελλάδα μετά την ολική καταστροφή της κατοχής και του εμφυλίου μόνο σε ανοδο θα μπορούσε να ειναι.Bazoomba έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:06Σε σχεση με το ερρειπιο που ηταν μετα την Πτωση, σε ανοδο ειναι. Σε σχεση με την ισχυ που ειχε επι Σταλιν, ουτε συγκριση δεν παιζει.Αλιόσα έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:00Στο τι ειναι η Δύση,που κάποιοι μιλάνε για Δύση λες και ειναι ξοφλημένη, είναι συζητήσιμο διότι η Δύση μπορεί να αποδειχτεί επτάψυχη και βλέπουμε πως στο θέμα της Ουκρανίας έδειξε ενότητα και αντανακλαστικά, αλλά το ότι η Ρωσία είναι σε άνοδο με ξεπερνά.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:29Η ίδια η Ρωσία τότε ήταν σε πτώση. Σήμερα είναι αλλιώς οι συσχετισμοί. Η δύση είναι σε πτώση και συρρίκνωση, η Ρωσία είναι σε άνοδο και έχει συμμαχίες στην Ασία με την επίσης ανερχόμενη Κίνα, ενώ έχει την Τουρκία ουδέτερη προς φιλική.
Μην παίρνεις τοις μετρητοις τον κάθε Χαντιγκτον. Η ιστορία ειναι χαοτική. Κανεις δεν ξέρει τι πραγματικά θα συμβεί στο μέλλον.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:07Η δύση είναι σε πτώση. Διάβασε Χάντινγκτον. Δε θα καταρρεύσει αύριο, αλλά η επιρροή της μειώνεται. Απεναντίας η Ρωσία είναι σε άνοδο. Η επιρροή της αυξάνεται και στην Αφρική (2 χώρες έχασε η Γαλλία στο Σαχέλ εξαιτίας της Ρωσίας), και στη Μέση Ανατολή (Συρία, Λιβύη, Ιράν). Για αυ΄το προσπαθούν να τους κόψουν τα πόδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μαρ 2023, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2024, 17:18
-
-
- 328 Απαντήσεις
- 18320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Απρ 2025, 21:00
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Οκτ 2024, 15:00