Χρειάζεται να είμαι παλιά, για να ρωτήσω για το πιο ιντριγκαδόρικο όνομα του φόρουμ;Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 08:30Μαρή καραμελίτσα, μολόγα ποιος παλιός είσαι και ρωτάς τα AI για μένα.
Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Καραμελίτσα
Re: Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Z
- Καραμελίτσα
Κατ' αρχάς, σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο της αναζήτησης για εμένα.
Αυτό το: "πολύ εκλεκτικός", θα το κρατήσω ως τεκμήριο, αλλά εκείνο το: "πολύ πλούσιος", δεν νομίζω (κυκλοφορούν και καλοθελητές της ΑΑΔΕ).
- Καραμελίτσα
Λανθανει το μποτ. Η Γαλη με ειπε πιο χαριτωμενο απο τους Ζαιους Μπαμπουινους. Ειμαι σιγουρος οτι εαν μου εκλεινε ραντεβου στο Θησειο, θα ηταν για με κερασει βαφλα.
Το ότι είσαι πιο χαριτωμένος και έξυπνος από τους ζαίους μπαμπουίνους, είσαι.
Οπότε, σαφώς και δεν θα σε κέρναγα βάφλα σε τουριστική χιπστεράδικη περιοχή. Παϊδάκι στα πέριξ, ίσως.
Αν και σε κόβω για βίγκαν, που γουστάρει πειραγμένα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν φταίει το μποτ, ο χειριστής φταίει.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με σταθμάρχες, είναι απλώς συμπτωματική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κύριε Συντονιστά, αν θέλετε μπορείτε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο κλάμπ ''Plempes of Bithoulas''
Η οικονομική συμμετοχή είναι μηδαμινή, μιας και είμεθα είδος τελευταίας υποστάθμης. Βασικά δεν έχουμε ''ούτε μάτια για να κλάψουμε''. Η ομάδα μας αποτελείται απο διαφόρων γεύσεων ''φρούτα''.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Διαμαρτύρομαι!
Γιατί μόνο συντονιστές στο κλαμπ, τι ταξικές διακρίσεις είναι αυτές; Θέλω κι εγώ να μπω στο κλαμπ, γιατί δηλαδή, εμείς οι υπόλοιποι, τριτοτέταρτοι μπυθουλιώτες στο πηγάδι κατουρήσαμε;
Δεν παίζω, ζαβολιά!

Αν μένετε στο πηγάδι που κατουράτε, είστε ευπρόσδεκτος.

Φχαριστώ!Πασιφάη έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:51Αν μένετε στο πηγάδι που κατουράτε, είστε ευπρόσδεκτος.
Θα χρειαστεί να κάνω μπάνιο (το λέω γιατί έκανα ένα τα Χριστούγεννα και φοβάμαι ότι αν κάνω κι άλλο τόσο σύντομα θα μού φύγει το χρίσμα) ή μπορώ νά 'ρθω έτσι κατουρημένος όπως είμαι;
Εσεις μοιαζει να υπονοειτε κατι για την ΓΑΛΗ, αλλα η ευαισθητη μυτη μου δεν το εχει συλλαβει ακομαΠασιφάη έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:37Κύριε Συντονιστά, αν θέλετε μπορείτε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο κλάμπ ''Plempes of Bithoulas''
Η οικονομική συμμετοχή είναι μηδαμινή, μιας και είμεθα είδος τελευταίας υποστάθμης. Βασικά δεν έχουμε ''ούτε μάτια για να κλάψουμε''. Η ομάδα μας αποτελείται απο διαφόρων γεύσεων ''φρούτα''.

Όχι, μπορείτε. Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ που σας μιλάω τούτη δα την ώρα, έχω να πλυθώ πριν τον Κορωνοϊό. Σεβόμεθα τα μέλη μας. Ελάτε όπως είστε, λατρεία.Ναύτης έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:58Φχαριστώ!
Θα χρειαστεί να κάνω μπάνιο (το λέω γιατί έκανα ένα τα Χριστούγεννα και φοβάμαι ότι αν κάνω κι άλλο τόσο σύντομα θα μού φύγει το χρίσμα) ή μπορώ νά 'ρθω έτσι κατουρημένος όπως είμαι;
Εγώ που κάνω μπάνιο κάθε μέρα και έχω πάνω από 20 διαφορετικά αφρόλουτρα, να φανταστώ δεν έχω καμιά ελπίδα ένταξης, σωστά;Πασιφάη έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:02Όχι, μπορείτε. Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ που σας μιλάω τούτη δα την ώρα, έχω να πλυθώ πριν τον Κορωνοϊό. Σεβόμεθα τα μέλη μας. Ελάτε όπως είστε, λατρεία.
Δεν χρειάζεται να συλλάβεις τίποτα εσύ, μπήκε η άνοιξη, άρχισαν οι φουσκοδεντριές, σε βλέπει γλυκούλη και θα σε κεράσει παϊδάκι. Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή σου;Bazoomba έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 13:01Εσεις μοιαζει να υπονοειτε κατι για την ΓΑΛΗ, αλλα η ευαισθητη μυτη μου δεν το εχει συλλαβει ακομαΠασιφάη έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 12:37Κύριε Συντονιστά, αν θέλετε μπορείτε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο κλάμπ ''Plempes of Bithoulas''
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη
από Σπίρτο » 03 Ιούλ 2023, 15:28 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 4480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 16:07
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 9525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Ιουν 2024, 19:04
-
-
Νέα δημοσίευση Θεολογία, νευροβιολογία του ασυνειδήτου και τεχνητή νοημοσύνη
από regarding_to_Being » 24 Ιαν 2025, 06:26 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 3969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
24 Ιαν 2025, 06:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 4631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-