Λες το GPT της MSFT να μπορέσει να κάνει infer το κρυφό ειδύλλιο του phorum φίλε μου;sys3x έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:30Αυτά είναι δικιά μου δλειά μη σκοτίζεσαι, το σέσσιο θα κρατάει μάξιμουμ όση ώρα χρειάζεται να πιεις έναν μονό ελληνικό και να τον διαβάσεις, τα γνωστά.
Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Φυσικά και γίνεται.Καρολίνα έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:31Πρέπει οπωσδήποτε να πιω ελληνικό; Δεν γίνεται η δουλειά με freddo cappuccino απ'αυτούς που είχα και στο χωριό μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ένα τσίκι πριν είμαστε.klg έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:37Λες το GPT της MSFT να μπορέσει να κάνει infer το κρυφό ειδύλλιο του phorum φίλε μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ωραία, γλυκό τον πίνω, φτιάξ'τον και έρχομαι. Ελπίζω να έχεις λογικές τιμές, ε. Αλλιώς θα πω στην ksk να μασήσει τα φύλλα που μασάει συνήθως και να μου κάνει μια από εκείνες τις ωραίες προβλέψεις της, που στην καλύτερη πεθαίνεις.
Καραμελιτσα ρωτησε ποιος χρηστης-χρηστρια του πχορουμ θα μπορουσε να γινει πρωθυπουργος αν ασχολουνταν με την πολιτικη.
.
.
Meanwhile το μοντέλο υπονοεί ότι λιμπίζεσαι την καραμέλα ή ήταν ιδέα μου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Θέλεις να το δεις γραμμένο, Πρόεδρε;
Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).
Οπότε, καλού κακού κράτα μικρό καλάθι για τα ραντεβού που υπόσχεται ο Bazoombaς. Να δεις που είτε ανήκει στην κατηγορία "στρίβειν διά του ραντεβού" ή που το κάνει σκόπιμα για να σας βάλει να μαλλιοτραβηχτείτε για πάρτι του, να πάρει τα ποπκορνάκια του παραμάσχαλα και να κάτσει σε μια γωνιά παρέα με τα γουρούνια του και να χαζεύει χασκογελώντας.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μου έταξε και φεστιβάλ άρπας, αλλά προς το παρόν δεν έχω αρπα-ξει τίποτα.Bic έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:57Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).
Οπότε, καλού κακού κράτα μικρό καλάθι για τα ραντεβού που υπόσχεται ο Bazoombaς. Να δεις που είτε ανήκει στην κατηγορία "στρίβειν διά του ραντεβού" ή που το κάνει σκόπιμα για να σας βάλει να μαλλιοτραβηχτείτε για πάρτι του, να πάρει τα ποπκορνάκια του παραμάσχαλα και να κάτσει σε μια γωνιά παρέα με τα γουρούνια του και να χαζεύει χασκογελώντας.

Οχι, θελω να δω την εξυπναδα του μποτ, προφανως η καταλληλη απαντηση ειναι κανενας. Αντε να βαλει τον πιο συμπαθη, δηλαδη το Χελι.
.
Και εγώ τον Χέλη σκέφτηκα αμέσως. Νέος, ωραίος, μπρατσαράς, με λάγνο βλέμμα που υπόσχεται πολλά, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Θα ήταν ο ιδανικός πρωθυπουργός, θα σου μιλάει για τους νέους φόρους που θα σου βάλει και εσύ θα παρακαλάς να τους κάνει ακόμα περισσότερους.
Πες ότι ζηλευεις που η ΓΑΛΗ θέλει να με βολτάρει μίστερ...Μην το γυροφέρνεις...Bic έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:57Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).
Στα Κατσαμπάκια πήγαμε πάντως και η Καρολίνα πέρασε τόσο καλά που έβαλε και στιγμιότυπο από το χάπενινγκ στο Άβαταρ. Την πειραξε μάλλον το αλκοόλ διότι καθ΄όλη την διάρκεια του ξεφαντώματος αυτή φώναζε "συνοδεύομαι".
Ποιος ξερει; Μπορει στο μελλον τα μποτ αυτα να προτιμηθουν σαν εκλεκτορες απο τους λαους. 
.

.
Να σε βολτάρει;Bazoomba έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 16:19Πες ότι ζηλευεις που η ΓΑΛΗ θέλει να με βολτάρει μίστερ...Μην το γυροφέρνεις...Bic έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:57Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).

Με λουράκι και περιλαίμιο; Είστε λάτρης των βιτσίων, αγαπητέ;
Α, αυτά δεν μας τα λέει η κυρία Καρολίνα. Εγώ βλέπω που γράφει τον πόνο της, ότι δεν άρπαξε τίποτα, εκεί έχω μείνει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη
από Σπίρτο » 03 Ιούλ 2023, 15:28 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 4478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 16:07
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 9507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Ιουν 2024, 19:04
-
-
Νέα δημοσίευση Θεολογία, νευροβιολογία του ασυνειδήτου και τεχνητή νοημοσύνη
από regarding_to_Being » 24 Ιαν 2025, 06:26 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 3969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
24 Ιαν 2025, 06:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 4625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-