Υπαρχει καποια πηγη που να ξερουμε οτι η υποθεση σου ισχυει;Η λεμε ετσι μαλακιες να περναει η ωρα;Ετσι απλα για να δικαιολογισουμε την ηλιθιοτητα των αστυνομικων;
Εξαιρετική επιλογή ονόματος για σκύλο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαιρετική επιλογή ονόματος για σκύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 18 Οκτ 2018, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- blackpaint
οκ, οποιος δεν ειναι ανωμαλος ναζι που ψηφιζει ανωμαλους που φωτογραφιζουν νηπια να χαιρετουν ναζιστικα.Φρούραρχος έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:38Να διευκρινίζεις τότε ότι γουστάρεις μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Καταλαβες τωρα η θες κι αλλες εξηγησες;
Μα άμα προέρχεται από εκπαιδευτήριο εξωτερικού, καθώς λες, τότε δεν θα ήταν κάτι σαν Άντολφ; Το εξελληνισμένο Αδόλφος, μου κάνει έλληνα νονό.Maspoli έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:27Δεν το βαφτίζειτο σκυλί η Αστυνομία, ούτε ο συνοδός του. Ένα τέτοιο σκυλί έχει βαφτιστεί στο εκπαιδευτήριο από όπου τον αγόρασε η Αστυνομία. Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εκπαιδευτήρια σκύλων στην Ελλάδα (νομίζω ούτε καν για σκύλους τυφλών δεν υπάρχουν εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Το κάθε σκυλί συνδυάζει εντολή και όνομα με κάτι συγκεκριμένοΕσθήρ έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:40Υπαρχει καποια πηγη που να ξερουμε οτι η υποθεση σου ισχυει;Η λεμε ετσι μαλακιες να περναει η ωρα;Ετσι απλα για να δικαιολογισουμε την ηλιθιοτητα των αστυνομικων;
Αν στη σκύλα μου πω φουντ αντί φαγητό θα με γράψει στην ωοθήκη της. Αντίστοιχα ξέρει το κάτσε. και το κάτω. Στο κάτσε κάθεται στα πίσω και στο κάτω ξαπλώνει. Στο Κάτσεκάτω (μαζί) μπλοκάρει, δεν ξέρει τι να εκτελέσει. Το κάτσε ή το κάτω. Κατάλαβες;
Ομοίως και τα ονόματα.
Εσύ πάρε σκύλο και κάνε διαλεκτική για να του εξηγήσεις τις και πως.

Για το αν σε εκπαιδευμένο σκυλί μπορεί να του αλλάξεις όνομα; Αυτό είναι περίπου αυτονόητο.
Για το αν υπάρχουν εκπαιδευτήρια αστυνομικών σκύλων την Ελλάδα; Αναζήτησε, δε θα βρεις. Σου λέω ότι πριν 2-3 χρόνια σίγουρα δεν υπήρχε εκπαιδευτήριο σκύλων που χρησιμοποιούν οι τυφλοί. Ούτε τώρα έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Και οι σκύλοι για τυφλούς είναι κάτι πολύ λιγότερο εξειδικευμένο
- Φρούραρχος
Εγώ τι να καταλάβω;blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:41οκ, οποιος δεν ειναι ανωμαλος ναζι που ψηφιζει ανωμαλους που φωτογραφιζουν νηπια να χαιρετουν ναζιστικα.Φρούραρχος έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:38Να διευκρινίζεις τότε ότι γουστάρεις μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Καταλαβες τωρα η θες κι αλλες εξηγησες;
Ρώτησες, δε σου γούσταρε η απάντηση και μας έβγαλες και μη νορμάλ. Ίσα ρε νούμερο που θα ξεχωρίσεις ρατσιστικά και φασιστικά ανθρώπους.
- Φρούραρχος
Αυτό το αυτονόητο, δηλαδή να αλλάξεις όνομα ή εντολή για το ίδιο πράγμα σε σκύλο με επιτυχία, πραγματικά θέλω να το δω.Maspoli έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 22:46Για το αν σε εκπαιδευμένο σκυλί μπορεί να του αλλάξεις όνομα; Αυτό είναι περίπου αυτονόητο.
Για το αν υπάρχουν εκπαιδευτήρια αστυνομικών σκύλων την Ελλάδα; Αναζήτησε, δε θα βρεις. Σου λέω ότι πριν 2-3 χρόνια σίγουρα δεν υπήρχε εκπαιδευτήριο σκύλων που χρησιμοποιούν οι τυφλοί. Ούτε τώρα έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Και οι σκύλοι για τυφλούς είναι κάτι πολύ λιγότερο εξειδικευμένο
Στο σενάριο που λες θα έκανα και εγώ συνειρμούς. Αν δεις το αρχικό ποστ ο συνοδός δεν είναι τίποτα από τα 2. Μήπως το παρατραβάμε από τα μαλλιά για να πούμε κάτι για την Αστυνομία;blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:44Πειτε ρε παιδια, ειλικρινα, ας πουμε εκει που βγαζετε βολτα το σκυλο, συναντατε εναν τυπο κοντοκουρεμενο και ντουκι με λυκοσκυλο, σας λεει πως ειναι μπατσος και ο σκυλος του λεγεται Αδολφος, τι γνωμη σχηματιζετε;
Το να ποινικοποιήσουμε ένα κοινό όνομα με ξεπερνάει. Τα σκυλιά τα παίρνει η Αστυνομία έτοιμα εκπαιδευμένα από την Γερμανία με τα ονόματά τους ήδη, γιαυτό έχουν ξένα ονόματα. 
Όπως και οι στρατιωτικοί σκύλοι και δέχονται εντολές στα Γερμανικά.

Όπως και οι στρατιωτικοί σκύλοι και δέχονται εντολές στα Γερμανικά.
the end
- Φρούραρχος
Μα δεν το έχει βαφτίσει Έλληνας...ο Γερμανός!
the end
Τι έπρεπε να πούνε, τον Αδόλφο δεν τον παίρνουμε;
the end
Και μη χοιρότερα να λες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τρόπος ζωής της 'μπλε ζώνης' παράγει εξαιρετική μακροζωία
από Antipnevma » 01 Ιουν 2023, 14:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
02 Ιουν 2023, 09:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Την πίτα ολόκληρη ή το σκύλο χορτάτο; Τι από τα δύο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Μαρ 2025, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
19 Μαρ 2025, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρω τον σκυλο μου μερος του στενου μου κυκλου ατομων
από foscilis » 25 Απρ 2025, 23:29 » σε Ζώα & άνθρωπος - 16 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik