Θαπρεπε να έχουμε 2025...
Δεν γίνεται...θα μπερδευτεί ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία από τότε που ο μικρός έκανε το λάθος.

Θαπρεπε να έχουμε 2025...
Μην μπερδεύεις και το Ε των Δελφων...Σπύρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 15:24Η ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου 3 πΧ οδηγεί στην 5η Δεκεμβρίου του 4 πΧ. 280 ημέρες πριν.
ΗΑΡΑΜΟΝΙΑ = Η ΑΡΜΟΝΙΑ = 280
ύψος πυραμίδος Χέοπος = 280,22 βασιλικοί πήχεις
Αρμονία με δασεία.
Βικιπαιδεία:Εμφανίζεται λοιπόν εδώ η Θήβα(Κάδμος) και ο αριθμός 7 των Πλειάδων(βλέπε επτά πύλες Θηβών).Στην ελληνική μυθολογία η Αρμονία ήταν κόρη δύο θεών, κατά τη Θεογονία του Ησιόδου: του Άρεως και της Αφροδίτης και αδελφή του Φόβου και του Δείμου. Παντρεύτηκε τον βασιλιά των Θηβών Κάδμο. Ωστόσο, κατά μία άλλη εκδοχή, η Αρμονία ήταν κόρη του Δία και της Ηλέκτρας, και καταγόταν από τη Σαμοθράκη, από όπου είχε απαχθεί από τον Κάδμο. Αυτή την εκδοχή ασπάζεται ο Απολλώνιος ο Ρόδιος. Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία, Ηλέκτρα (το όνομά της βγαίνει από το "ήλεκτρο" που σημαίνει "κεχριμπάρι", "η λαμπερή", "η φωτεινή") ονομαζόταν μια από τις Πλειάδες, τις επτά κόρες του Τιτάνα Άτλαντα και της Ωκεανίδας Πλειόνης.
Τον αριθμό 280 τον εφάρμοσα στην γέννηση μου και έτσι οδηγήθηκα σε ευθυγράμμιση του Ηλίου με αεραγωγό της Μεγάλης Πυραμίδος.
Για την 5η Δεκεμβρίου του 4 πΧ προσέχουμε τον αριθμό 5 ενώ το πέμπτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου είναι το έψιλον που στην αρχαία Ελλάδα λεγόταν ΕΙ. Έτσι έχουμε το Εν Δελφοίς ΕΙ που αναγκαστικά παραπέμπει στον πέμπτο πλανήτη που είναι ο Δίας. Είναι το δεύτερο φωνήεν ενώ το πρώτο τα Α οδηγεί στον πρώτο πλανήτη δηλαδή τον Ερμή που είναι Απόλλων. Τα ονόματα αυτά αρχίζουν έτσι με έψιλον και άλφα. Το τρίτο φωνήεν το ήτα οδηγεί στον τελευταίο πλανήτη τον Ποσειδώνα. Το ΕΙ στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε και «είσαι», ενώ
ΕΙ =15
Στο βίντεο που παρέθεσα η Χρυσή υποστηρίζει ότι τα λιοντάρια ήταν αρχικά 15 και όχι 16. Το ΕΙ έτσι σημαίνει ΕΊσαι Θεός και ΕΊσαι προς αυτήν την κατεύθυνση.
Την 5η Δεκεμβρίου εκοιμήθην ένας σημαντικός άγιος ο Άγιος Νικόλαος.
Σου έγραψα τι σχέση έχει το Ε με τον Δία. Εσύ τι σχέση πιστεύεις ότι έχει με την Πυθία;
Κανεις ούτε καν ο Πλουταρχος δεν έδωσε σαφή απάντηση.
Οι Δελφοί αναγκαστικά σχετίζονται με το βουνό στους πρόποδες του οποίου ανεγέρθηκαν, δηλαδή τον Παρνασσό. Με βάση τον αστρονομικό κώδικα της Στερεάς Ελλάδος όπου η Θήβα άλλοτε παίρνει τον ρόλο της Γης και άλλοτε του Ηλίου, δείχνοντάς μας τον Γεωκεντρικό και το Ηλιοκεντρικό σύστημα αντίστοιχα, οδηγούμαστε με αλλαγή κλίμακας χρησιμοποιώντας το δεκαδικό σύστημα αποστασιακά στους πλανήτες Ερμή(βλέπε και Απόλλων), Αφροδίτη, και Δία.
Έχω την υποψία ότι κάποιο λάθος κλειδί χρησιμοποιείς στην αποκωδικοποίηση σου.Σπύρος έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 03:24Οι Δελφοί αναγκαστικά σχετίζονται με το βουνό στους πρόποδες του οποίου ανεγέρθηκαν, δηλαδή τον Παρνασσό. Με βάση τον αστρονομικό κώδικα της Στερεάς Ελλάδος όπου η Θήβα άλλοτε παίρνει τον ρόλο της Γης και άλλοτε του Ηλίου, δείχνοντάς μας τον Γεωκεντρικό και το Ηλιοκεντρικό σύστημα αντίστοιχα, οδηγούμαστε με αλλαγή κλίμακας χρησιμοποιώντας το δεκαδικό σύστημα αποστασιακά στους πλανήτες Ερμή(βλέπε και Απόλλων), Αφροδίτη, και Δία.
Στην εικόνα που παρέθεσα έδειξα ότι την ημέρα που γεννήθηκε ο Ιησούς, αν δεχθούμε ότι γεννήθηκε την 11η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ ο πλανήτης Ερμής ως πρωινός αστέρας, δηλαδή Απόλλων ανέτειλε έχοντας απόσταση από την Γη 198.066.000.000 μέτρα. Η απόσταση των Λεόντων της Δήλου από τον Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά της Θήβας είναι 198.760 μέτρα. Από την άλλη, την 12η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ ο Απόλλων ανέτειλε έχοντας απόσταση από την Γη 200.057.000.000 μέτρα, ενώ η απόσταση των Λεόντων της Δήλου από την πυραμίδα των Θηβών είναι 199.820 μέτρα.
Σπύρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 21:19SpoilerShowΣτην εικόνα που παρέθεσα έδειξα ότι την ημέρα που γεννήθηκε ο Ιησούς, αν δεχθούμε ότι γεννήθηκε την 11η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ ο πλανήτης Ερμής ως πρωινός αστέρας, δηλαδή Απόλλων ανέτειλε έχοντας απόσταση από την Γη 198.066.000.000 μέτρα. Η απόσταση των Λεόντων της Δήλου από τον Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά της Θήβας είναι 198.760 μέτρα. Από την άλλη, την 12η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ ο Απόλλων ανέτειλε έχοντας απόσταση από την Γη 200.057.000.000 μέτρα, ενώ η απόσταση των Λεόντων της Δήλου από την πυραμίδα των Θηβών είναι 199.820 μέτρα.
Η καμπύλη επί της Γης που ενώνει την Βηθλεέμ με την Θήβα δεν περνά πάνω από τους λέοντες της Δήλου δεν παύει όμως να περνά πάνω από το Νότιο τμήμα του νησιού.
Πιο κάτω δείχνω την απόλυτη ευθυγράμμιση του Λυκείου των Θηβών, των λεόντων της Δήλου, και του Ναού της Αναστάσεως της Ιερουσαλήμ.
Και;Πιο κάτω δείχνω την απόλυτη ευθυγράμμιση του Λυκείου των Θηβών, των λεόντων της Δήλου, και του Ναού της Αναστάσεως της Ιερουσαλήμ.
Η ευθυγράμμιση είναι μεταξύ Ιερουσαλήμ(εδώ παίρνω ως σημείο τον Ναό της Αναστάσεως), Δήλου(παίρνω ως σημείο τους λέοντες) και της Θήβας(μπορούμε να πάρομε για παράδειγμα την πυραμίδα του Αμφείου). Αν θέλουμε το σημείο τομής μπορούμε να δούμε και το μουσείο, και τις Ωγύγιες πύλες, αλλά το Γυμνάσιο/Λύκειο(βλέπε και Λύκιος Απόλλων) δίπλα στους Μυκηναϊκούς θαλαμοειδείς τάφους του λόφου Μεγάλο Καστέλλι.