Ή κρύβει τα χρόνια του ή έχει κακογεράσει πάρα πολύ άσχημα. Κάνε σύγκριση τις φωτογραφίες μας.mao mao έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 21:00όταν πήγαινε έκτη δημοτικού εσύ πήγαινες πρώτη ή δευτέρα. Μεγάλωσες Χέλη.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:58Αλήθεια; Εμένα στις φωτογραφίες (όπως αυτήν που έβαλα) μου μοιάζει πάνω από 65.
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
- hellegennes
Re: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Άπαπα σκάλωμα ο μικρούλης.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 21:04Α όλα και όλα η Ναιδα δεν γράφει ποτέ κάτι που δεν στέκει. Αρκεί να είναι τόσο απλοϊκό όσο ένα νούμερο, στα σύνθετα επιχειρήματα και αξιολογικές κρίσεις, δεν τραβάει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Χαίρομαι να βλέπω ερωτευμένους, είναι τόσο σπάνιο ... 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taxalata xalasa
Πρωϊναδικο καταντησε το φορουμ!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Βάλε Μπισμπίκη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
Τι έχει το ηθικό μου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για να ζηλεύεις τον Βασίλη, μάλλον είναι λίγο πεσμένο.
- hellegennes
Αν το βλέπεις αυτό ως ζήλεια, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είσαι γυναίκα γιατί μόνο αν το βλέπει κάποιος από γυναικεία οπτική μπορεί να το μεταφράσει σαν ζήλεια γιατί έτσι ακριβώς σκέφτονται οι γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επιτέλους, σου πήρε σχεδόν 2 μήνες για να καταλάβεις αυτό που λέω από την αρχή.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 21:46Αν το βλέπεις αυτό ως ζήλεια, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είσαι γυναίκα γιατί μόνο αν το βλέπει κάποιος από γυναικεία οπτική μπορεί να το μεταφράσει σαν ζήλεια γιατί έτσι ακριβώς σκέφτονται οι γυναίκες.
Να τα βλέπουν αυτά όσοι με λένε Γιαννόπουλο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την προϊστορία του φόρουμ, αλλά με την εμπειρία που έχω από άλλα φόρα, μου φαίνεται ότι δεν είσαι άντρας που παριστάνει τη γυναίκα. Αυτό, γιατί, μόνο άνθρωπος με σοβαρό πρόβλημα μπορεί να υποκρίνεται για τόσο διάστημα και με τέτοια συνέπεια έναν ρόλο, ιδιαίτερα όταν αυτός αφορά στο αντίθετο φύλο.
(πάντως, αν είσαι άντρας, να ξέρεις ότι αν το συνεχίσεις, σίγουρα κάποια στιγμή η τρολιά θα αρχίσει να γίνεται πραγματική και σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσεις να δοκιμάσεις

“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ωραία γκόμενα ρε παιδί μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεσποινα Βανδη η καινουρια groupie του εθνικου μας διασωστη
από southern » 22 Ιουν 2023, 17:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 43 Απαντήσεις
- 1595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Ιουν 2023, 10:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον ξεθεωσε η Βανδη τον Μπισμπικη
από Μαδουραίος » 08 Μαρ 2024, 11:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 149 Απαντήσεις
- 3276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
10 Μαρ 2024, 12:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη vs Δέσποινα Κουτσούμπα 1-0
από georgebi » 12 Αύγ 2023, 14:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 245 Απαντήσεις
- 7747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
14 Αύγ 2024, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έφυγε η Δέσποινα Παπαδοπούλου
από Golden Age » 26 Νοέμ 2023, 16:27 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 31 Απαντήσεις
- 1422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Δεκ 2023, 06:51
-