ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Νάνε, όταν μπορέσεις, θέλω κι εγώ. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κενό μυαλόDwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:23Βλέπουμε κάποιες μαλακίες, αλλά το concept έχει και μια ασυνήθιστα ισορροπημένη κατανομή ποστ.
remote ύπαρξη
Και εγώ θέλω, για να δω αν θα βγάλει αυτό που φαντάζομαι.
- Dwarven Blacksmith
Μα ακριβώς γι' αυτό σε ρώτησα. Επειδή ρίχνοντας μια ματιά στο πρώτο γράφημα που σε αφορούσε, κατάλαβα ότι δεν έβαλες εσύ τις λέξεις αλλά ήταν αυτοματοποιημένη διαδικασία αναζήτησης από το πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, έχει και γραφιστικό ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για την πληροφορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:26Όλοι θα πάρουν, αλλά με τη σειρά που το ζήτησαν, κανείς δεν κόβει στην σειρά.Ακριβώς! Υπόσχομαι ότι δεν τις διάλεξα εγώ, είμαι υπερβολικά τεμπέλης για να κάνω κάτι τέτοιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:07Νάνε, βάλε κι εμένα στη λίστα.
Και μία ερώτηση αναφορικά με το πρώτο γράφημα. Αφορά σε λέξεις που χρησιμοποιεί ο χρήστης και το μέγεθος τους είναι ανάλογο με τη συχνότητα; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα. Ρωτάω γιατί ως γραφιστικό στήσιμο παίζει εδώ και πολλά χρόνια ανάλογα με τη θεματολογία αλλά το ήξερα μόνον ως εφαρμογή ιλλουστρέιτορ, που διαλέγεις εσύ τις λέξεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νάνε, μία ερώτηση (αν θες απαντάς): Μήπως τραβάς τα κείμενα των ποστς από την αναζήτηση των δημοσιεύσεων των χρηστών; Αν ναι, τότε υπάρχει πρόβλημα, γιατί στα αποτελέσματα αφενός δεν εμφανίζεται το πλήρες κείμενο αλλά μία προεπισκόπηση, αφετέρου εμφανίζονται και τα quotes που πολλές φορές αποτελούν όλη την προεπισκόπηση ενός ποστ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Καραμελίτσα
Πολλές μονοσύλλαβες ο ταχαλαταχαλασα.Κι αυτό το κα τί σημαίνει; Πολεμική κραυγή ή συντομογραφία του "κυρία";
Z
εμβόλιο καλό
ο ταχαλαταχάλασα
ο ταχαλαταχάλασα

- Dwarven Blacksmith
- taxalata xalasa
xalase το συστημαΚαραμελίτσα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:42Πολλές μονοσύλλαβες ο ταχαλαταχαλασα.Κι αυτό το κα τί σημαίνει; Πολεμική κραυγή ή συντομογραφία του "κυρία";
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Προφανώς βγαίνει από την αναζήτηση δημοσιεύσεων αλλά ακόμη και στην περίπτωση των παραθέσεων που αναφέρεις (όπου παρεμβάλλονται και άλλοι χρήστες) πάλι το αποτέλεσμα θα αφορά σε λέξεις που χρησιμοποιεί κυρίως ο χρήστης γιατί τα υπόλοιπα ποστ των παραθέσεων είναι από πολλούς χρήστες και υπάρχει μεγαλύτερη διάχυση των λέξεων.vatraxos έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:41Νάνε, μία ερώτηση (αν θες απαντάς): Μήπως τραβάς τα κείμενα των ποστς από την αναζήτηση των δημοσιεύσεων των χρηστών; Αν ναι, τότε υπάρχει πρόβλημα, γιατί στα αποτελέσματα αφενός δεν εμφανίζεται το πλήρες κείμενο αλλά μία προεπισκόπηση, αφετέρου εμφανίζονται και τα quotes που πολλές φορές αποτελούν όλη την προεπισκόπηση ενός ποστ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
από jackie Daniels » 06 Φεβ 2025, 22:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 52 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Φεβ 2025, 23:57
-