Λογικα πουθενα γιατι λεει τελευταια 600 ποστ
ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
Άλλαξε τα αποτελέσματα κάνοντας αυτό το ποστ

Αλλιώς θα το συλλάβιζε όπως κάνουν με τους σκύλους όταν συζητάνε ποιος θα τον πάει Β-Ο-Λ-Τ-Α.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 00:16Άλλαξε τα αποτελέσματα κάνοντας αυτό το ποστ
Αλλιώς θα το συλλάβιζε όπως κάνουν με τους σκύλους όταν συζητάνε ποιος θα τον πάει Β-Ο-Λ-Τ-Α.

- Dwarven Blacksmith
Δύσκολο, θα πρέπει να βάλω συνδρομή.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 00:09Στο επόμενο iteration να τα κάνεις ομαδοποίηση γιατί έτσι βρίσκεις συχνότητα λεκτικών τύπων, όχι λέξεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 00:08Την έψαχνα κι εγώ αυτή τη λέξη της ΓΑΛΗς αλλά μάλλον μας έφαγαν οι παραλλαγές και οι πτώσεις
Επίσης κάπου στην πορεία του τέστινγκ συνειδητοποίησα ότι η δημιουργία συλλογής stopwords (ο τεχνικός όρος για τις λέξεις μικρού νοήματος) είναι ολόκληρο πρότζεκτ. Είναι υποτυπώδης η λίστα που υπάρχει για τα ελληνικά σε διάφορες βιβλιοθήκες. Έβαλα το chatGPT να μου γράψει κάποιες, μετά έβγαλα κάμια 100στή ακόμα μόνος μου, και μετά σταμάτησα. Είναι εντυπωσιακό πάντως το πως κάποιες λέξεις είναι ευνόητα συχνές για κάποιους ενώ άλλοι δεν τις αγγίζουν.

Εχω πεθανει με την υπογραφη σου

- Dwarven Blacksmith
Τελευταίο για σήμερα, ο απόλυτος culture warrior, ξέρει όλα τα genders, ξέρει να μετράει μέχρι το 2, είναι οοοοοο

Λίστα αναμονήςShow
Πασιφάη
Καρολίνα
νύχτα
Lugozzi
GoBack
vantono
Καρολίνα
νύχτα
Lugozzi
GoBack
vantono

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 00:26Τελευταίο για σήμερα, ο απόλυτος culture warrior, ξέρει όλα τα genders, ξέρει να μετράει μέχρι το 2, είναι οοοοοοΛίστα αναμονήςShowΠασιφάη
Καρολίνα
νύχτα
Lugozzi
GoBack
vantono

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φιγουράρει πάνω πάνω το μαλακίες, που νομίζω είναι on spot με το content μας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:23
Βλέπουμε κάποιες μαλακίες, αλλά το concept έχει και μια ασυνήθιστα ισορροπημένη κατανομή ποστ.
edit: σόρρυ, δεν είχε πάρει όλα τα data την πρώτη φορά. Το ανανέωσα.
Εύγε, I approve.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
πολιτική ΗΠΑ γυναίκες πρόβλημαΚαραμελίτσα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:50A, το fff είναι η λίστα που έβαλα για τον αρίστο. Φανταζόμουν το "άντρες" θα βγαίνει πιο ψηλά, αλλά δεν ασχολήθηκα πρόσφατα με το θέμα.
sounds like you
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Dwarven Blacksmith, αν θες κάνε μια ανάλυση και για μένα.
Βαλε και εμενα να δω κατι 

- Otto Weininger
Dwarven Blacksmith, για ρίξε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ωραίος Νάνε
Θα το ήθελα και για εμένα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνιμο functionality του μαγαζιού; Τι λέει το αφεντικό;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
count me in too(κυριως για να δω τις λεξειςπου χρησιμοποιω πιο συχνα)
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
από jackie Daniels » 06 Φεβ 2025, 22:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 52 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Φεβ 2025, 23:57
-