Chatgpt
- hellegennes
Re: Chatgpt
Πού ξέρεις, μπορεί να είμαι εγώ. Μπορεί να μην ήμουν ποτέ αληθινός άνθρωπος και η πρώτη μου release να έγινε σε ένα μικρό ελληνικό φόρουμ που δεν θα προκαλούσε υποψίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ζήτα του να σου κάνει διορθώσεις, να δούμε τι θα προτείνει. Π.χ. θα διορθώσει αυτό:
Σε αυτό;
Which Led Zeppelin song do you like the most?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
OK, το δοκιμάζω τουμόροου, ντάρλινγκ.hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 21:26Ζήτα του να σου κάνει διορθώσεις, να δούμε τι θα προτείνει. Π.χ. θα διορθώσει αυτό:Σε αυτό;
Which Led Zeppelin song do you like the most?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dwarven Blacksmith
Με ενέπνευσε αυτό το ποστ, έλα στο ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ να δεις τα δικά σου.talaipwros έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 01:42ρε συ, μιλαμε για πρωτη απαντηση σε μια γενικολογη ερωτηση χωρις να εμβαθυνω παραπανω και καταλαβαινω τι θελει να κανει χωρις να εχω τιποτα ιδιαιτερες γνωσεις προγραμματισμου. Βλεπω ποιες libraries κατεβαζει, ποια functions δημιουργει και γιατι, που να κοιταξω στην HTML τουπχορουμ να δω το ονομα στα divs και το διορθωσω στον κωδικα. Ειμαι βεβαιος οτι αν ανοιγα developer tools και του εβαζα την html του πχορουμ θα εγραφε πολυ περισσοτερο εξειδικευμενο κωδικαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 01:40Καλή τύχη πες του να κάνει for loop στο πχορουμ, θα φχαριστηθει timeouts.talaipwros έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 01:29
του ζητησα να φτιαξει ενα μποτ που να μπαινει στο πχορουμ και να απαντα σε καθε θεμα που εχει μεσα τη λεξη China
απαντησε αυτο
Χωρίς πλάκα, σκέψου ότι υπάρχουν άτομα που παίρνουν λεφτά προγραμματιστή για να προσαρμόζουν έτοιμες πλατφορμες. Από WordPress μέχρι Salesforce. Επομένως έστω το να πάρεις αυτό τον κώδικα και να τον προσαρμόσεις να δουλεύει στο πχορουμ όπως σου λέει, θέλει κάποιες ικανότητες που δεν είναι τόσο συχνές, οπότε πληρώνονται.
Αν δε βλεπεις οτι υπαρχει θεμα, πασο.

Και οι λοιποί τσαττζιπιτάδες,

Έχει γίνει το τουίτερ ατελείωτος οχετός από σπαμ τύπου 637 τρόποι να μεγαλώσετε το πουλί σας με AI στο πιο corporate ή μόνο εμένα μισεί ο αλγόριθμος;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Dwarven Blacksmith
- Το Bard σε κάποια τεστ από χρήστες, φαίνεται χειρότερο σε σχέση με το Bing.
- Το Bing βάζει σιγά-σιγά τη δυνατότητα να φτιάξεις εικόνες με το DALL-E, αλλά και να τις κάνεις iterate με ανθρώπινο prompt. Πολύ καλό, αλλά μπορεί να μην το έχει ακόμα το account σας. sys3x ειναι αυτό ακριβώς που έλεγα ότι μάλλον θέλει 1-2 χρόνια ακόμα.
- Ακούγεται ότι η Τέσλα με τα long form tweets του Twitter, θα μπει κι αυτή στο παιχνίδι.
- Το Ernie της Baidu έχει ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις ως πελάτες.
- Το Bing βάζει σιγά-σιγά τη δυνατότητα να φτιάξεις εικόνες με το DALL-E, αλλά και να τις κάνεις iterate με ανθρώπινο prompt. Πολύ καλό, αλλά μπορεί να μην το έχει ακόμα το account σας. sys3x ειναι αυτό ακριβώς που έλεγα ότι μάλλον θέλει 1-2 χρόνια ακόμα.

- Ακούγεται ότι η Τέσλα με τα long form tweets του Twitter, θα μπει κι αυτή στο παιχνίδι.
- Το Ernie της Baidu έχει ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις ως πελάτες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ubisoft Is Using An AI Tool For Writing In Its Games
Amazing, τέλος τα "I used to be an adventurer like you", "I saw a mudcrab the other day. Horrible creatures" κλπ.
Και είναι μόνο η αρχή με ανθρώπινο φιλτράρισμα. Φανταστείτε AI-voiced AI-generated lines σε λίγο καιρό.
Θα κάθεσαι στην πλατεία να χαζεύεις τι λένε οι NPCs.
Amazing, τέλος τα "I used to be an adventurer like you", "I saw a mudcrab the other day. Horrible creatures" κλπ.
Και είναι μόνο η αρχή με ανθρώπινο φιλτράρισμα. Φανταστείτε AI-voiced AI-generated lines σε λίγο καιρό.

Εγώ περιμένω να φτάσει η εποχή που θα επιλέγω τραγουδιστή και θα του ζητάω να φτιάξει το τραγούδι με τη φωνή του. Μετά θα λανσάρω μία συλλογή "Στέλιος Καζαντζίδης - Ανέκδοτες ηχογραφήσεις" και θα χεστώ στο τάληρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 14:57Ubisoft Is Using An AI Tool For Writing In Its Games
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ιδανικά ο λαος θα ειναι απασχολημένος με καποιο επαναστατικό συνέδριο του ΚΚΕ και δεν θα καταλάβει οτι ειναι AI. Και θα χιονίζει.
Ή θα είναι τέρμα generic και θα δούμε να ανοίγει καινούρια αγορά για dlc pack με χειροποίητους artisanal διαλόγους και npc.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 14:57Ubisoft Is Using An AI Tool For Writing In Its Games
Μα, οι συνεδριακές αποφάσεις του ΚΚΕ ήδη γράφονται από ΑΙ
SpoilerShow
Άσχετους Ιδεολόγους
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Stalker έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 15:37Ή θα είναι τέρμα generic και θα δούμε να ανοίγει καινούρια αγορά για dlc pack με χειροποίητους artisanal διαλόγους και npc.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 14:57Ubisoft Is Using An AI Tool For Writing In Its Games

Πάντως αυτό το συγκεκριμένο αφορά αυτά που λένε barks, οι ατάκες που πετάνε οι περαστικοί δηλαδή και όχι ο "πραγματικός" διάλογος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
18 Νοέμ 2024, 21:55
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφωνία με το ChatGPT για την σχετικότητα.
από zteo » 08 Μάιος 2025, 22:47 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
09 Μάιος 2025, 07:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Ιουν 2024, 14:55 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-