γιατί ρε φίλε μου μαγαρίζεις το νήμα....τι σου έκανα;

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
γιατί ρε φίλε μου μαγαρίζεις το νήμα....τι σου έκανα;
μην δινεις σημασια στον τυπο. Ειναι χωριατης και κανει χωρατά!
Η ασημένια χορδή.ksk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 15:33Τέλος παντων αυτός ο John πολύ απλοϊκα τα λέει...tanipteros έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 04:32γιατί εν ζωή δεν γίνεται;
στα μυστήρια πώς γινόταν;
με ποιο Φως ενωνόταν οι μύστες στην εγκοίμηση;
Σύμφωνα με τον ερευνητή John Opsopaus στην Αναγωγή στο Εν οι μύστες ενωνόντουσαν με Θεούς στην Βασιλεία των Ουρανών και βλέπαν οράματα Φωτός για αυτό και ο Ιησούς λέει είμαι το Φως κτλ διότι όποιος μύστης ενωνόταν με τον Νοητό Ήλιο γινόταν ο ίδιος το Φως.
Το ότι λέει είμαι η Οδός θέτει τον εαυτό του ως ψυχοπομπό-μυσταγωγό για όλες τις ψυχές.
Επίσης εδώ κολλάει και η ρήση:γιατί η εγκοίμηση που τελούσαν οι μύστες ήταν ένας προσωρινός θάνατος (νεκροφάνεια λόγω των βοτάνων του κυκεώνα που πίναν)Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις
"πεθαίναν" στην εγκοίμηση τελούσαν έξοδο ψυχής στη Βασιλεία των Ουρανών (Αστρικό), ενωνόταν με το Φως (Νοητό Ήλιο) και επιστρέφαν και αναστενώντουσαν μέσα στα σώματα τους. Έτσι όταν πεθαίναν στο τέλος της ζωής τους ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως είναι ο θάνατος και οδεύαν στον Νοητό Ήλιο και κερδίζαν την αιωνιότητα.
http://opsopaus.com/OM/BA/ETP/V.html#anagoge
https://tanipteros.wordpress.com/2022/1 ... %af%ce%b1/
Υπόψιν έχω και προσωπική μαρτυρία για το Αστρικό και τον Νοητό Ήλιο...
Η τεχνική της εγκοιμησης εφαρμοζόταν στα Ασκληπιεια στα Αμφιαραεια και στα Νεκρομαντεια...
Συνδεόταν με τον Ουλιο ...ω ναι! Και αυτοί που την εξασκουσαν λεγόταν Ιατρομαντεις...
Είχε δυο μορφές...Στις φωλεες , σπήλαια ήταν μέσω της Ησυχίας η οδός προς την Περσεφονη.
Ξερεις ότι δεν δέχομαι την ένωση ενός ζωντανού με το Θειον...μόνο την Θέαση.
Υπάρχει δέσμευση της Ψυχής με το σώμα ακόμη και μετά την έξοδο οποτε δεν μπορεί να υπάρξει καμμία ένωση λόγω μη κάθαρσης στις πύλες της Δίκης. Μόνο νεκροί τις περνούν.
Αυτά και σιωπώ.
Όλα λάθος ορθογραφία...
Θυμήθηκα το νήμα σου για τον πατσά και λέω μήπως συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε δικέ μου.
Ασημένια χορδή; Μα τι διαβάζεις;user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:26Η ασημένια χορδή.ksk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 15:33Τέλος παντων αυτός ο John πολύ απλοϊκα τα λέει...tanipteros έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 04:32
γιατί εν ζωή δεν γίνεται;
στα μυστήρια πώς γινόταν;
με ποιο Φως ενωνόταν οι μύστες στην εγκοίμηση;
Σύμφωνα με τον ερευνητή John Opsopaus στην Αναγωγή στο Εν οι μύστες ενωνόντουσαν με Θεούς στην Βασιλεία των Ουρανών και βλέπαν οράματα Φωτός για αυτό και ο Ιησούς λέει είμαι το Φως κτλ διότι όποιος μύστης ενωνόταν με τον Νοητό Ήλιο γινόταν ο ίδιος το Φως.
Το ότι λέει είμαι η Οδός θέτει τον εαυτό του ως ψυχοπομπό-μυσταγωγό για όλες τις ψυχές.
Επίσης εδώ κολλάει και η ρήση:
γιατί η εγκοίμηση που τελούσαν οι μύστες ήταν ένας προσωρινός θάνατος (νεκροφάνεια λόγω των βοτάνων του κυκεώνα που πίναν)
"πεθαίναν" στην εγκοίμηση τελούσαν έξοδο ψυχής στη Βασιλεία των Ουρανών (Αστρικό), ενωνόταν με το Φως (Νοητό Ήλιο) και επιστρέφαν και αναστενώντουσαν μέσα στα σώματα τους. Έτσι όταν πεθαίναν στο τέλος της ζωής τους ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως είναι ο θάνατος και οδεύαν στον Νοητό Ήλιο και κερδίζαν την αιωνιότητα.
http://opsopaus.com/OM/BA/ETP/V.html#anagoge
https://tanipteros.wordpress.com/2022/1 ... %af%ce%b1/
Υπόψιν έχω και προσωπική μαρτυρία για το Αστρικό και τον Νοητό Ήλιο...
Η τεχνική της εγκοιμησης εφαρμοζόταν στα Ασκληπιεια στα Αμφιαραεια και στα Νεκρομαντεια...
Συνδεόταν με τον Ουλιο ...ω ναι! Και αυτοί που την εξασκουσαν λεγόταν Ιατρομαντεις...
Είχε δυο μορφές...Στις φωλεες , σπήλαια ήταν μέσω της Ησυχίας η οδός προς την Περσεφονη.
Υπάρχει δέσμευση της Ψυχής με το σώμα ακόμη και μετά την έξοδο οποτε δεν μπορεί να υπάρξει καμμία ένωση λόγω μη κάθαρσης στις πύλες της Δίκης. Μόνο νεκροί τις περνούν.
Αυτά και σιωπώ.
Όλα λάθος ορθογραφία...
Ο Ύπνος κι ο Θάνατος ήταν δίδυμα αδέρφια στη μυθολογία.
Ο ύπνος είναι δοκιμές θανάτου.
Ξέρει η μάντισσα.
Ελααα αφού αυτο το νήμα τα ενώνει όσο η ψυχή περιπλανιέται έξω από το σώμα και την τραβάει πάλι πίσω μέσα του να επιστρέψει. Κάποιες φορές γίνεται και βίαια αυτό.ksk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:47Ασημένια χορδή; Μα τι διαβάζεις;user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:26Η ασημένια χορδή.ksk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 15:33
Τέλος παντων αυτός ο John πολύ απλοϊκα τα λέει...
Αυτά και σιωπώ.
Όλα λάθος ορθογραφία...
Ο Ύπνος κι ο Θάνατος ήταν δίδυμα αδέρφια στη μυθολογία.
Ο ύπνος είναι δοκιμές θανάτου.
Ξέρει η μάντισσα.
Αυτά που λες δεν τα γνωριζω, με την λογική όμως θα σου πω για την πλανη.