Αναλυσε το λιγακι παραπανω ρε συ, μη με βαζεις να ψαχνω 60 σελιδεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:48Είναι γνωστή η γνώμη μου για ιταλικά ξηροκάμπανα σκουπίδια

Αναλυσε το λιγακι παραπανω ρε συ, μη με βαζεις να ψαχνω 60 σελιδεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:48Είναι γνωστή η γνώμη μου για ιταλικά ξηροκάμπανα σκουπίδια
Το είχε ένα παλικάρι από Αγρίνιο , το πούλησε τελικάpanos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:55Αναλυσε το λιγακι παραπανω ρε συ, μη με βαζεις να ψαχνω 60 σελιδεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:48Είναι γνωστή η γνώμη μου για ιταλικά ξηροκάμπανα σκουπίδια
Φιξεντenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 17:05και οτι ακούγεται σαν μπετονιέρα , αλλAgusta είναι αυτά....panos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:55Αναλυσε το λιγακι παραπανω ρε συ, μη με βαζεις να ψαχνω 60 σελιδεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:48
Είναι γνωστή η γνώμη μου για ιταλικά ξηροκάμπανα σκουπίδια
Τώρα πήρε ΚαθεΤριτηΜαατορα
Καυλα το XADV αλλά πανάκριβο ρε πστ μου.
Ευχαριστώ, εντάξει με καλυψεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 17:05Το είχε ένα παλικάρι από Αγρίνιο , το πούλησε τελικάpanos291 έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:55Αναλυσε το λιγακι παραπανω ρε συ, μη με βαζεις να ψαχνω 60 σελιδεςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 16:48
Είναι γνωστή η γνώμη μου για ιταλικά ξηροκάμπανα σκουπίδια
Συναντιόμαστε σε μια μοτοβολτα , έχουμε σταματήσει σε ενα παρκινγκ, και έκανε τσικ τσακ τσικ, πως κάνει το μέταλλο όταν κρυώνει, όπως έκανε και το πρώτο κινεζικό σκούτερ που είχα πάρειΜιλάμε για 22000 ευρώ μηχανάκι έτσι;
Εμένα δεν μου αρέσει η όψη του, και οτι ακούγεται σαν μπετονιέρα , αλλά γούστα είναι αυτά.
Σε άλλη στάση δεν έπαιρνε μπρος, αλλά πες κάτι έκανε ο λακαμας ο αντιπρόσωπος με τον συναγερμό γιατί βγάλαμε την φύσα και πήρε.
Σε άλλη στάση άρχισε να στάζει υγρά φρενών από το τιμόνι πάνω στο ντεπόζιτο. Και ξέρουμε όλοι τι κάνουν τα υγρά φρενών στο χρώμα.
Τελικά η βόλτα ακυρώθηκε γιατί περιμέναμε όλοι μαζί παρέα την οδική να τον πάρει. Έσβησε εν κίνηση και δεν ξαναπήρε.
Το έφτιαξε ευτυχώς στη εγγύηση και πήρε πουλο. Τώρα πήρε ΚΤΜ
Το sh 350 είναι γαμιστερο σκούτερ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 11:08
Εγώ πήγα κ είδα κ το sh350, είναι ανώτερο απ όλα τα άλλα που έχω δει στην κατηγορία, κ μόνο που ανεβαίνεις πάνω καταλαβαίνεις τη διαφορά σε ποιότητα, τα άλλα που ανέφερα μπροστά του μοιάζουν με κινέζικα παιχνίδια του Μουστακα
Αλλά η τιμή εξωφρενικη, άσε που φοβάσαι παντού μη στο φάνε. Εμένα το σκουπιδι που έχω δεν το κοιτάνε καν τα κλεφτρονια
Τωρα που είπες tracer, φάγανε ένα 900 σε ένα μοτοπαρκιν. Ο τύπος του είχε κλειδωμένο μόνο το τιμόνι και τα (2) κλεφτρόνια έκαναν 80 δευτερόλεπτα να το βάλουν μπροστά και να το πάρουν.
Στην Κρητη σπανια να κλεψουν μηχανη παντως, τουλάχιστον μεγαλη. Εγω δεν ξερω κανεναν που να την πατησε.Πτολεμαίος έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 17:32Τωρα που είπες tracer, φάγανε ένα 900 σε ένα μοτοπαρκιν. Ο τύπος του είχε κλειδωμένο μόνο το τιμόνι και τα (2) κλεφτρόνια έκαναν 80 δευτερόλεπτα να το βάλουν μπροστά και να το πάρουν.
Μα κοίτα μούρη
και μην ξεχνάμε , μπορεί να έχει το 1/3 ρύπους από ένα αυτοκίνητο με μηδενικά τέλη, και να βοηθάει στην αποσυμφόρηση των δρόμων αλλά πληρώνεις 55 ευρώΠτολεμαίος έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 17:30Το sh 350 είναι γαμιστερο σκούτερ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 11:08
Εγώ πήγα κ είδα κ το sh350, είναι ανώτερο απ όλα τα άλλα που έχω δει στην κατηγορία, κ μόνο που ανεβαίνεις πάνω καταλαβαίνεις τη διαφορά σε ποιότητα, τα άλλα που ανέφερα μπροστά του μοιάζουν με κινέζικα παιχνίδια του Μουστακα
Αλλά η τιμή εξωφρενικη, άσε που φοβάσαι παντού μη στο φάνε. Εμένα το σκουπιδι που έχω δεν το κοιτάνε καν τα κλεφτρονια
Τολμώ να πω το καλύτερο διότι έχει 330 κυβικά (ιδανικός κυβισμός) 16αρες και επίπεδο πάτωμα.
Ποιότητα κατασκευής φοβερή και ναι, δυστυχώς είναι επίφοβο για σήκωμα. Πρέπει να έχεις δικό σου κλειστό παρκιν και εκεί που πας (δουλειά πχ) τριπλό κλειδωμένο (κουλούρα, πέταλο και δαγκάνα +συναγερμός) για να κάνεις όσο πιο δύσκολη γίνεται τη δουλειά στο κλεφτρόνι μπας και αποφασίσει να πάει αλλού.
Θέλω και γω να το πάρω αλλά αυτά τα 6250 είναι ψωλια στον κωλο.
Πράσινο versys 1000
Είναι γνωστό ότι τα mt07/09 και tracer είχαν βγει με εκπτώσεις στην ποιότητα και το φινίρισμα. Τα Tracer είχαν πρόβλημα κ με τον λαιμό που νομίζω το διορθωσαν, αν θυμάμαι καλά στα πρώτα ξεβιδωνοταν ή κάτι τέτοιο. Οι δε χαρτογραφησεις του mt09 ήταν μόνο για σούζες. Σα μοτέρ δεν ακούγονται ως ζημιάρικα πάντως. Πολλά έχουν ήδη 100κ χιλιόμετρα απροβληματιστα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 18:40Είναι γνωστό ότι τα mt07/09 και tracer είχαν βγει με εκπτώσεις στην ποιότητα και το φινίρισμα. Τα Tracer είχαν πρόβλημα κ με τον λαιμό που νομίζω το διορθωσαν, αν θυμάμαι καλά στα πρώτα ξεβιδωνοταν ή κάτι τέτοιο. Οι δε χαρτογραφησεις του mt09 ήταν μόνο για σούζες. Σα μοτέρ δεν ακούγονται ως ζημιάρικα πάντως. Πολλά έχουν ήδη 100κ χιλιόμετρα απροβληματιστα.
Το πρόβλημα είναι ότι λόγω ζήτησης η γιαμαπα κάπως την είδε κ ζητάει τη μάνα της κ τον πατέρα της για τα μηχανάκια. Δεν πειραζε κ τόσο όταν το mt07 έκανε 5900 πριν μερικά χρόνια που το ψαλίδι ήταν μάπα κ το φινίρισμα ήταν λίγο κινεζικο. Ε τώρα με τις τιμές που ζητάει χάθηκε η μπάλα, αλλά αφού τα παίρνουν καλά τους κάνει.