Το μεγαλειο της αντιφασης απο καποιον που σκιζει τα ρουχα εναντια στην μεταναστευση απο την Συρια ενω την ιδια ωρα ευλογει την μεταναστευση των Ελληνων ως ((μεσω επιλυσης των κοινωνικων προβληματων της χωρας)).
Αντιπολεμικό
Re: Αντιπολεμικό
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ποιος είναι αυτός στο μπολταρισμένο και βασικά...ποιος είναι αυτό που "ευλογεί τη μετανάστευση". Ελπίζω να μη θεωρείς ότι είμαι γω γιατί αυτό που έκανα είναι να "ευλογήσω" την τύχη μας ου μας δόθηκε η δυνατότητα να βελτιώσουμε τη ζωή μας και μέσω της μετανάστευσης,ενώ δεν ήταν παντού δεδομένη. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?zteo έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 09:45Το μεγαλειο της αντιφασης απο καποιον που σκιζει τα ρουχα εναντια στην μεταναστευση απο την Συρια ενω την ιδια ωρα ευλογει την μεταναστευση των Ελληνων ως ((μεσω επιλυσης των κοινωνικων προβληματων της χωρας)).

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σαν να ακούω Ούγγρο ρουφιάνο του ΚΚΣΕ,να προσπαθεί να συνετίσει τους συμπατριώτες του κάπου στα early 50s.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:30Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολογείστε που μας χαλάτε το ίματζ στους συμμάχους μας.
Η συμμαχία μας προστατεύει από τόσα πολλά πράγματα...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καλά μην κοροιδεύεις,εσείς θα το μαχαιρώνατε!Λευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36Ο κόσμος δηλαδή το 95% της Ελλάδος,γελάει με τα κακόμοιρα κουμμούνια που πήγαν με σχοινιά και τροχους να ρίξουν ένα άγαλμα και απέτυχαν.
- Dwarven Blacksmith
Αφού δεν έκανες αναφορά στους Μηδικούς Πολέμους πάλι καλά.vantono έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 09:54σαν να ακούω Ούγγρο ρουφιάνο του ΚΚΣΕ,να προσπαθεί να συνετίσει τους συμπατριώτες του κάπου στα early 50s.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:30Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολογείστε που μας χαλάτε το ίματζ στους συμμάχους μας.
Η συμμαχία μας προστατεύει από τόσα πολλά πράγματα...

Ένα σχόλιο δεν έκανες όμως σχετικά με τον ποντιοπιλατισμό των συμμάχων μας δια στόματος Στόλτενμπεργκ σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας - Τουρκίας. Πώς ακριβώς προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματά μας οι Νατοϊκοί; Γκριζάροντας ζώνες στο Αιγαίο, ή νίπτοντας τας χείρας τους απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Αναφερόμουν στη διμερή μας συμμαχία με τις ΗΠΑ.vatraxos έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 11:37Ένα σχόλιο δεν έκανες όμως σχετικά με τον ποντιοπιλατισμό των συμμάχων μας δια στόματος Στόλτενμπεργκ σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας - Τουρκίας. Πώς ακριβώς προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματά μας οι Νατοϊκοί; Γκριζάροντας ζώνες στο Αιγαίο, ή νίπτοντας τας χείρας τους απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα;
Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ εκπροσωπεί και εμάς και την Τουρκία, προς το παρών τουλάχιστον, οπότε πολύ σωστά δεν παίρνει θέση.
Το δίκτυο συμμαχιών μας λοιπόν, και ξέρω ότι τους μισείς όλους ανεξαιρέτως, είναι το υπερατού αυτής της χώρας. Το ότι η τουρκική επιθετικότητα εξαντλείται σε θέματα τύπου Ίμια θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Ίσως ξεχνάς τι έγινε με την Κύπρο που δεν είχε αντίστοιχο δίκτυο συμμαχιών.

Ίσες αποστάσεις κρατάς όταν και τα δύο μέρη έχουν άδικο. Θεωρείς δίκαιες τις τουρκικές διεκδικήσεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 11:46Αναφερόμουν στη διμερή μας συμμαχία με τις ΗΠΑ.vatraxos έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 11:37Ένα σχόλιο δεν έκανες όμως σχετικά με τον ποντιοπιλατισμό των συμμάχων μας δια στόματος Στόλτενμπεργκ σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας - Τουρκίας. Πώς ακριβώς προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματά μας οι Νατοϊκοί; Γκριζάροντας ζώνες στο Αιγαίο, ή νίπτοντας τας χείρας τους απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα;
Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ εκπροσωπεί και εμάς και την Τουρκία, προς το παρών τουλάχιστον, οπότε πολύ σωστά δεν παίρνει θέση.
Το δίκτυο συμμαχιών μας λοιπόν, και ξέρω ότι τους μισείς όλους ανεξαιρέτως, είναι το υπερατού αυτής της χώρας. Το ότι η τουρκική επιθετικότητα εξαντλείται σε θέματα τύπου Ίμια θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Ίσως ξεχνάς τι έγινε με την Κύπρο που δεν είχε αντίστοιχο δίκτυο συμμαχιών.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί στέκεσαι στο αν κρατάει ίσες αποστάσεις το ΝΑΤΟ ως οργανισμός, αφού οι επιμέρους σύμμαχοι στηρίζουν ξεκάθαρα εμάς;

Γιατί υποτίθεται ότι είμαστε στο ΝΑΤΟ για να προστατευόμαστε από την τουρκική επιθετικότητα. Και τα παχιά λόγια που κατά καιρούς μπορεί να προσφέρουν διάφοροι, αν πρέπει να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με την ένοχη ουδετερότητα του ΝΑΤΟ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:02Γιατί στέκεσαι στο αν κρατάει ίσες αποστάσεις το ΝΑΤΟ ως οργανισμός, αφού οι επιμέρους σύμμαχοι στηρίζουν ξεκάθαρα εμάς;
Επομένως, επαναλαμβάνω, για ποιό λόγο κρατούν ίσες αποστάσεις στο ΝΑΤΟ απέναντι σε μία ξεκάθαρη τουρκική επιθετικότητα και πώς η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ εξασφαλίζει την αποτροπή της όταν μέχρι σήμερα το ΝΑΤΟ δεν έχει συνετίσει τους Τούρκους;
- Dwarven Blacksmith
Ουδέποτε μίλησα για συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ. Εφόσον λέει ο Γ.Γ. ότι δεν είναι θέμα του ΝΑΤΟ προφανώς ξέρει το καταστατικό καλύτερα από μας.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν σου αρκεί που δεν έχει γίνει πολεμος τόσα χρόνια παρά την επιθετικότητα, θες κάποιος να πάει και να "συνετίσει τους Τούρκους".
Εγώ απευθύνομαι σε όσους δε νοιάζονται για αυτό αλλά για την ασφάλεια της χώρας.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν σου αρκεί που δεν έχει γίνει πολεμος τόσα χρόνια παρά την επιθετικότητα, θες κάποιος να πάει και να "συνετίσει τους Τούρκους".
Εγώ απευθύνομαι σε όσους δε νοιάζονται για αυτό αλλά για την ασφάλεια της χώρας.

Νάνε, μη γυροφέρνουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:11Ουδέποτε μίλησα για συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ. Εφόσον λέει ο Γ.Γ. ότι δεν είναι θέμα του ΝΑΤΟ προφανώς ξέρει το καταστατικό καλύτερα από μας.
Αυτοί που νοιάζονται για την ασφάλεια της χώρας μας, μας λένε ότι είναι ζωτικής σημασίας να μείνουμε στο ΝΑΤΟ. Αλλά δεν έχουν επιχειρήματα για το πώς το ΝΑΤΟ εξασφαλίζει την ασφάλειά μας. Αν ως επιχείρημα φέρνεις το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν έχει γίνει πόλεμος, σου απαντώ ότι η επιθετικότητα της Τουρκίας δεν εκφράζεται μόνο με μία σύρραξη, αλλά από αναρρίθμητες παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, που όπως γνωρίζεις αναγκάζουν την Ελλάδα να επιδίδεται σε μία κούρσα εξοπλισμών που αποβαίνει εις βάρος άλλων τομέων της οικονομίας, καθώς και τις κατά περιόδους εξάρσεις της επιθετικότητας αυτής όπως το 1987 και το 1996 αλλά και σήμερα που πλέον δια στόματος Ερντογάν μιλάνε ανοικτά για αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης.
Πότε ακριβώς θα πειστείς ότι το ΝΑΤΟ δεν εξασφαλίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα; Όταν σηκωθεί η ημισέληνος στην Ακρόπολη;
- Dwarven Blacksmith
Όχι, θα αλλάζω συμμαχία κάθε φορά που μιλάει ο Ερντογάν.
Επίσης ουδέποτε είπα ότι "το ΝΑΤΟ εξασφαλίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα". Είναι αναγκαίο να μείνουμε στο ΝΑΤΟ πρώτον γιατί διαφορετικά παίρνει όλους τους συμμάχους μας η Τουρκία, και δεύτερον για προστασία από τις υπόλοιπες υπερδυνάμεις.
Είναι επίσης απαραίτητες συμμαχίες σε Ευρωπαϊκό και Δυτικό επίπεδο, τόσο διμερώς όσο και συλλογικά.
Όλα αυτά μαζί, ναι, μας εξασφαλίζουν.
Και λυπάμαι αν δεν συμμερίζεσαι αυτή την άποψη, αλλά πρέπει να σεβαστείς ότι είναι η διαχρονική στρατηγική της χώρας μας.

Ok, κατανοητή η άποψή σου, κατανοητή και η δική μου.