+1
Τρανσώνε σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, δεν θα γεμίζουν ούτε... ταξί.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:46+1
Μόνο που για να υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να φτιαχτεί μια κατηγορία για freaks. Να ανταγωνιζονται μεταξυ τους σε ξεχωριστή κατηγορία. Ούτε ανδρώνε, ούτε γυναικώνε. Αυτά ειναι binary καταστασεις και τοιούτοι δεν ειναι binary. Ειναι bine-ry και ας το παιζουν το παιχνιδι αναμεταξύ των.
Ανδρωνε.
Γυναικωνε.
Τρανσώνε.
Νεα μπίζνα ον δε οράϊζον!
Ακόμη καλύτερα γι αυτούς. Θα είναι ο καθένας πρωταθλητής!AlienWay έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:49Τρανσώνε σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, δεν θα γεμίζουν ούτε... ταξί.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:46+1
Μόνο που για να υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να φτιαχτεί μια κατηγορία για freaks. Να ανταγωνιζονται μεταξυ τους σε ξεχωριστή κατηγορία. Ούτε ανδρώνε, ούτε γυναικώνε. Αυτά ειναι binary καταστασεις και τοιούτοι δεν ειναι binary. Ειναι bine-ry και ας το παιζουν το παιχνιδι αναμεταξύ των.
Ανδρωνε.
Γυναικωνε.
Τρανσώνε.
"Μάνα, τάξε μου. Βγήκα πρώτος στο τρέξιμο".Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:51Ακόμη καλύτερα γι αυτούς. Θα είναι ο καθένας πρωταθλητής!AlienWay έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:49Τρανσώνε σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, δεν θα γεμίζουν ούτε... ταξί.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:46
+1
Ανδρωνε.
Γυναικωνε.
Τρανσώνε.
Απεναντιας, τα επιπεδα τεστοστερονης που επετρεπε για τα τραβελια η ομοσπονδια ηταν διπλασια απο αυτα για τις γυναικες (10nmol/lt αντι για 5), ακριβως επειδη ειναι τρομερα δυσκολο το τραβελι να φτασει σε αληθινα γυναικεια επιπεδα. Μαλιστα το τραβελοοριο ηταν το ελαχιστο φυσιολογικο για κανονικους αντρες (υπαρχουν δηλαδη φυσιολογικοι αντρες με 10nmol/lt) ενω το γυναικειο οριο ηταν διπλασιο απο το φυσιολογικο για γυναικες (οι φυσιολογικες γυναικες δεν υπερβαινουν τα 2.5).
Εκτός κι αν είναι τόσο γκαντέμης, σαν τον μιζοτάκη, να τρέχει μόνος του και να τερματίζει δεύτερος!AlienWay έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 07:54"Μάνα, τάξε μου. Βγήκα πρώτος στο τρέξιμο".
"Μπράβο παιδί μου. Πόσοι τρέχατε;"
"Μόνο εγώ".
Μη κάνεις μικροκομματική σπέκουλα.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 08:09Εκτός κι αν είναι τόσο γκαντέμης, σαν τον μιζοτάκη, να τρέχει μόνος του και να τερματίζει δεύτερος!surreal καταστάσεις!
πριν καμμια βδομαδα σε σχολικους αγωνες σκακι, οπου -για ποιον λογο δεν εχω καταλαβει- υπαρχει κατηγορια γυναικων, η μοναδικη αθλητρια...βγηκε πρωτη
1. είναι μικρο κόμμα αυτό που κουμαντάρει ο καίσαρ Μιζοτάκης;AlienWay έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 08:16Μη κάνεις μικροκομματική σπέκουλα.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 08:09Εκτός κι αν είναι τόσο γκαντέμης, σαν τον μιζοτάκη, να τρέχει μόνος του και να τερματίζει δεύτερος!surreal καταστάσεις!
και τελευταία ταυτόχρονα!